Mamici de ianuarie-februarie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 17
adinush spune:
Pai nu am alte grade de comparatie..eu de 5 ani ma fac cu ceara sau cu epilatorul..ceara doare muuuuuuult mai putin asa ca dupa 3 ani de epilator acum mi se pare chiar usor cu ceara.
Acum a fost un pic mai nasol ca nu mai eram facuta de cand am nascut si era ditamai padurea dar de obicei ma fac la 2 saptamani..nu e nici mult si nici lung si nu e chiar asa dureros cum s-ar crede
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
ylilimic spune:
Sunt plina de nervi, copchilul asta ma ia drept proasta!
Vrea adormit numai in brate, si eventual leganat. Cica sa nu-l las sa planga (buricul...)
Mai bine incropesc un mesaj pt voi...
anis - imi pare rau pt pozele tale, poate totusi reusesti sa le recuperezi 
adinush - bine ai revenit, ca ultima data nu te mai gasisem pe aici 
roandre - am vazut inainte pe mess ca ti-ai tras bona noua. Sa speram ca asta te tine mai mult 
salina - cred ca micuta daca ia "in norme" in greutate, atunci nu trebuie sa iti faci griji. Aminteste-ti sa nu faci comparatie (ca mine
)
aelita - o sa rada Catalina (e o chestie stiuta de ea) dar "stiu cum e" - si eu am pierdut mai multe mesaje lungi, ba din cauza netului, ba bb1 si-a bagat coada, pardon mana ![]()
Mai ales ca de ieri mi-au taiat netul pt neplata!!! Puteam sa bag mana in foc ca gresesc aia, dar dupa verificari am observat ca daca am indraznit sa nasc - sotul nu si-a batut capul sa preia si raspunderile mele 
cristiana - vad ca ati fot la vaccin, sper ca a mers totul bine.
David sa treaca buba!
celor care astazi si ieri au implinit 1, respectiv 2 luni, poate chiar 3 (pt cei nascuti in decembrie)!
katy - "exista o explicatie!" Ma bucur ca te-ai prins ca programul lui bb poate functiona si altfel si sper sa te lase sa dormi.
diana - deci nu sunt singura care te-a vazut asa tanara 
step_ana - bine ai venit printre noi! 
O sa trimit fragmentat raspunsul de 1 km care va era programat. Asta a fost partea I ![]()
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
ylilimic spune:
Partea a II-a.
shine - banuiesc ca e deja tarziu sa imi dau si eu cu parerea la cele 5 nedumeriri. Ca sa salvez timpul si sa va ajung din urma, o sa te rog, daca vrei si crezi ca parerea mea ar putea ajuta sa imi dai un PM. Sper totusi sa fii primit deja raspunsurile dorite si sa fii lamurita. 
laura - nu stiu daca te ajuta, insa la toate inceputul (atunci cand suntem cu adevarat singure cu bb) e greu! Curaj ca ai sa te descurci 
marinar si adinush - vazut poze fete frumoase...ma intreb cum sa fac sa-l pun in contact pe fiu'miu
Si cand ma gandesc ca am 2, acceptati si unul mai mare cu 2 ani?
shine - la vergeturile tale adaug eu kg mele, caci AM INCEPUT SA MA INGRAS!!!! cine a mai pomenit asa ceva?!!! Acum cand mi-am luat si eu blugi pe masura 
anis - la cat de mult sta Iarina nekk cum suporta? Nu o doare burtica? Imi amintesc de un Matei nekk si OK pe langa Adam nekk 1 zi si urla frate si se stramba...
Ma trimite Matei pe balcon sa intind rufe...daca am si stapan, e clar cum am ajuns! Revin cu urmatoarele parti ale mesajului. De fapt e un mesaj in mai multe acte...
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
marinar spune:
messa administratora e ok, dar am niste vecini...le-as da in cap si cu usa de la intrare nu numai cu caruciorul
adinush acum ca te-ai epilat ti-a venit dor de duca? hai poate ai si tu cu cine sa lasi fata cateva ore ca sa te mai plimbaresti in voie. pupici
kate ii scriem noi lui anelin dar un mail.
alinuk 
cata nu te mai supara atat ca o sa rezolvi cu carutul...poate a vrut sa-ti sugereze ceva daca tot ai luat bani de la primarie.
eheee si eu am fost la epilat si taaaaare bine e. in seara asta i-am pus gand rau sotului ![]()
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
marinar spune:
lili normal ca acceptam si flacai mai mari.
bai avem numai copii frumuseti rare, nici nu stii cum sa alegi. o sa ajungem ca in telenovele: toata lumea cu toata lumea.
marinar spune:
Mandria de a fi roman
Ia creionul si bifeaza, daca ai 5 bifate poti fi mandru ca esti roman.
Esti roman daca...
- Tot ce mananci are gust de ceapa si usturoi
- Incerci sa reciclezi ambalajele de la flori, hartia de la cadouri si, bineinteles, folia de aluminiu
- Stai langa cele mai mari doua valize din aeroport
- Dupa ce mergi la cineva in vizita, la plecare mai stai o ora in fata usii la povesti
- Parintii tai nu arunca niciodata nimic si daca reusesti sa arunci ceva la gunoi apare in mod misterios inapoi.
- Ai perdele de dantela
- Ai fata de masa din macrame
- Ai covoare care acopera fiecare centimetru din casa ta
- Ai sau ai avut covoare pe pereti
- Mama ta iti spune ca esti slab chiar daca ai 110 kg
- Ai draperii macar la o usa din casa
- Mama ta recicleaza pahare de plastic, farfurii din carton si pungile de la sandwichuri spalandu-le
- Ai fata de masa din vinyl pe masa din bucatarie
- Folosesti sacosele primite la cumparaturi pe post de pungi de gunoi
- Raftul tau din bucatarie este plin de borcane de gem, varietati de recipiente de plastic si sticla
- Parintii te striga diminutive animale cand ii enervezi
- Mama ta spala rufe la 40 C la masina
- Ajungi la petreceri cu una - doua ore intarziere si ti se pare normal
- Copiii tai au porecle care suna departe de numele lor real
- Cand gatesti nu folosesti ustensile de cantarit
- Nu poti pleca in calatorii decat daca te conduc macar 5 persoane la autobuz, tren sau aeroport
- Suni interurban numai dupa ora 11 PM
- Parintii te suna si intreaba daca ai mancat, chiar daca e miezul noptii
- Paritnii tai nu realizeaza ca tehnologia s-a imbunatati si atunci cand suna in strainatate inca urla la telefon
- Ai cuverturi uzate pe canapea doar ca sa nu se murdareasca tapiteria
- Nu cunosti mai mult de jumatate din invitatii de la nunta ta... pentru ca parintii i-au invitat
- Ai vazut pamintul din interiorul unui WC din tren, in mers.
- Copilul tau poarta caciulita si 3 pulovere in Septembrie desi sint 25 de grade afara
- Porti palton din septembrie pana in mai
- Daca vezi pe cineva in pantaloni scurti in decembrie zici ca e nebun, desi sunt 20 grade afara
- Cand vin in vizita rudele din provincie stai cu ochii pe televizor (butelie)
- Te gandesti ca daca bei lapte si maninci fructe (in special prune) te ajuta sa gasesti toaleta mai repede
- Crezi ca "urda", "mamaliga" "parizer" " telemea" " zacusca" sunt feluri internationale de mincare
- Cand vin straini la tine in vizita te distrezi dandu-le cea mai tare tuica din casa ... si cand reusesc sa bea un pahar le mai torni...
- Cand ai musafiri si ii intrebi daca servesc ceva si ei spun ca "NU" la tine inseamna ca "DA"
pitilache spune:
Dianamizzi, Salina, Messa (sper sa nu fi sarit pe nimeni!) multumesc tare mult pentru raspunsuri. Asa a fost si la prima ceza, coltul drept mi s-a inchis ceva mai tarziu, numai ca nu mai stiam exact dupa cat timp. O sa folosec ce mi-ati spus si sper sa se inchida cat mai repede. Oricum e ok, numai putin deschis dar ma impacientasem ca au trecut totusi 3 saptamani.
Merci mult inca o data,
Roxana
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by romaria
Fetele mie teama sa-i pun cercei sa nu o doara. Aici nu-ti pun cercei in spital trebuie sa merg cu ea la mall la magazin de bijuterii. Albinutza si mai toate fetele am vazut ca voi aveti cercelusi, le-a durut, au plans???
Hai ca trebuie sa-mi i-au inima in dinti.
Romaria si Rihanna
Eu chiar am stat de fatza cand i-a facut si a fost super rpd si usor, a plans putin, oricum eu zic ca mai bine acum decat atunci cand creste, ca macar acum nu stie ce se intampla
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 & Maria Antonia
1 Februarie 2007Bondariciu piticutz LUCA
Albimik MARIA ANTONIA
Am crescut atat de mult
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
anis spune:
Sunt fericita...
Acum 2 z, nu imi mai mergea HDD pe care tineam absolut toate pozele cu fetele, cu nasterile etc...si de salvat nu am salvat nimik ac idioata..
In fine a crapat HDD si noroc ca pot sa le recuperez ,,ma costa si 6mil, da..macar o sa le am..ca am plans de m-am rupt zilele astea.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."