Mamici de ianuarie-februarie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

i-am bagat acu un supozitor ca plangeaaaaa. stiti cat a facut? a umplut 3 pampersi! saracuta nici nu ma mir ca plangea asa de tare.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Multumesc Marina
Si puiutza ta e o dulce. A avut si Emma pete rosii pe pleoape???
Romaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

dana problema cu kk verde la mine era, eu ii spuneam lui eli daca debridatul ala e bun si in cazul asta fiindca ea mi-l recomanda. oricum am inteles ideea deci s-ar putea ca Erik defapt sa nu fie satul si din cauza asta sa fie. toata ziua azi a fost marait si orice am facut nu prea s-a linistit. acum se pare ca e mai bine, doarme linistit.

pitilache eu m-am confruntat cu aceeasi problema am avut operatia desprinsa in 4 locuri, doctora la inceput m-a acuzat ca eu sunt devina fiindca depun efort, insa pana la urma a recunoscut ca am facut SEROM si ca se mai intampla. sa nu dai cu unguente sa dai doar cu betadine si sa o lasi cat mai mult la aer sa se usuce si sa se prinda mai repede.

va pup pe toate

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)

poze bb

poze Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Marybell merci tare mult. La mine este putin desprinsa intr-un colt. De fapt a fost de la inceput unde a fost drena. Imi aduc aminte ca si la prima cezariana tot asa am patit, doar ca nu mai tin minte cand exact s-a inchis de tot.

Va pup pe toate,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Mare RUGAMINTE :

Fetelor, stiu ca sunteti ff ocupate, dar va rooggggggg ma puteti ajuta si pe mine un pic la acest subiect? Ca vad ca nimeni nu vrea.....

Felicitari tuturor pt bb! Va citesc intens, invat f multe de la voi!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94230

31w

my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Alinuk daca e vorba e ceva intalneli cu bebe Teo poti sa scrii cu cati M vrei.

Romaria Emma are ceva bubite, cosulete acum care se mai intond si la ochisori. le tratam si sper sa scape curand de ele.

Eseea daca tu nasti bebelina in S 1 atunci trenuie sa o declari la primaria S 1- se merge cu certificatul de casatorie, livretul de fam, buletinele parintilor si o hartiuta care ti se da de la spital. apoi se ia negatie de la prot copilului S 1 care e pe la arcul de triumf, pe unde e statia lui 330, ca sa poti lua alocatia si celelalte de la primaria din sectorul in care locuiesti. actele necesare pt toate...sa-ti spuna fetele care stau in S 3 pt ca in fiecare sector e altfel. eu cam atat tiu. daca am gresit pe undeva...scuze. nastere usoara

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Marina, multumesc mult!

cu actele sunt aproape dumirita, probl este ca nu am inteles unde exact trebuie depuse cele pt alocatie, trusou, indemnizatie nastere.....adica la care serviciu al primariei?? Ca nu cred ca acolo unde se scoate certificatul de nastere( care apropos, se scoate de la Starea Civila, nu!?) La DPC deci se depun actele pt toate sumele astea de bani?? Merci mult!

31w

my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Amaya, mersi pt raspuns si sa stii ca te inteleg f bine. vorba fetelor, pana la urma e un spatiu virtual...si cam atat.
si cresa este nr 13? inseamna ca puiutul tau e rezistent bine daca nu sa pricopsit cu nimic pana acum. ca noi dupa doua sapt eram varza, dar rau nu asa, usor.

despre trusou - am mai scris, noi am depus (sect 6) actele unde am depus si pt faimoasa indemnizatie de nastere si pt alocatie. in alte sectoare nu stiu cum este. probabil la fel.

pupici

Mamix2
maimutzica mare & maimutzica mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

mi-am adus aminte ca tin de mult sa va spun - inlocuitor f bun pt vigantol, se da si gratis, este vigantoletten (fara fluor). noi la taisia din asta am folosit pt ca vigantolul e mai controversat si se absoarbe mai prost (cu sticlutza..cat s-o tii). si e o pastilutza care se dizolva f usor (intai am dizolvat-o iar apoi am pus-o pe limba - de pe la vreo 4 luni).

pupici

Mamix2
maimutzica mare & maimutzica mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Gio, cu placere! Da, Andrei este la cresa nr. 13. Cu Andrei am mai avut o tentativa sa-l duc la cresa in aprilie anul trecut si atunci mi s-a imbolnavit dupa doar 4 zile, cu febra 40 si tot tacamul, si nu l-am mai dus pana in septembrie, insa inainte sa reluam i-am inceput tratamentul cu imunobaby. Cert este ca acum, fata de aprilie, cresa are o politica foarte stricta legata de copii bolnavi. Daca inainte ii mai primeau muciosi sau sub tratament acum nu-i mai primesc sub nici o forma daca sunt bolnavi si daca lipsesc 7 zile nu se pot intoarce decat cu avizul medicului. Sunt stricti insa se vad clar rezultatele si mi s-ar parea normal aceeasi politica sa se aplice in toate cresele si gradinitele fiindca este de bun simt.

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput