Mamici de ianuarie-februarie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 9
romaria spune:
Buna fetele,
Azi avem 10 saptamani si am pus niste pozici noi.
Va pupam si va dorim sa cresteti mari.
Romaria si bebe Rihanna http://new.photos.yahoo.com/pr19722003/album/576460762383598900/photo/294928804251630591/16
alinuk spune:
marinar
la Ema ma refeream desigur... da cu mielu rezolvam!!
Eu cred ca aici multe intrebari si raspunsuri nu si-au gasit ecou.. Din principiu nu am asteptari mari de la spatiul virtual.
Sunt aici si impartasesc cu voi vrute si nevrute, si-mi sunteti dragi prin ceea ce am creat eu din voi nu neaparat prin ceea ce sunteti.
Eu personal recunosc ca sunt mai receptiva la pb cu care m-am intalnit ...
Asa ca eu propun sa incheiem o odisee frumoasa bucuroase ca ne-am sprijinit cat si cum am putut si avut disponibilitate. Si mai propun sa ne acceptam in continuare asa cum suntem ....si sa trecem impreuna odata cu primavara verde ce va sa vie la un "Club al scutecelor" cel putin la fel de norocos.
Doamne Doamne ne-a ajutat si iata-ne pe toate cu bebei sanatosi grasosi papaciosi (chiar daca unii se satura cu mai putzin)...
Facand o analiza a opiniilor voastre despre cat de indicat este sa faci sport si efort dupa nastere, azi am decis sa merg la aerobic.
Fetelor stiti cum m-am simtit!??
..ca o leguma leguminoasa...da las ca-mi revin eu..Ufff Parca toate oasele imi erau intzepenite si miscari pe care inainte (de sarcina evident) le faceam cu mare usurinta acum parca eram o babutza zbarlita...
pup
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
alinuk spune:
alouuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
aici am si eu nevoie de un raspunssssssssssss
Care foloseste pungi Avent de stocat laptik ???
Cum le inchideti?? Cum le bagati la conge!?
hai serios trebe sa fie cineva cu solutia maiastra!!!
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
franturi_de_viata
Nimic nu-i intamplator!
adinush spune:
Eu le leg cum leaga mamaie pungile cu legume pt congelator..cu o ata!!!
Nu vad de ce ar trebui ceva tare steril ca nu intra in contct cu laptele.In schimb prefer asa decat legat la gura ca asa isosesc si o gramada de punga si intra si aer in punga ca nu pot sa o leg strans,strans.
Eu am luat pungile cu un bottle holder care se ataseaza la pompa dar poti sa bagi punga intr-un biberon..din ala de 250..rasfrangi marginile peste filet si atasezi bibe la pompa..asa mulgi direct in punga
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
pitilache spune:
Am si eu o intrebare la fetele cu cezariana. Voua in cat timp vi s-a inchis de tot operatia? Eu am azi 3 saptamani si mai am un mic colt cam de 1 cm care este putin deschis si inca mai o jena mai ales cand stau intinsa pe o parte.
Multumesc tare mult pentru raspunsuri,
Roxana
Daconst spune:
Subscriu si eu la ce spunea Alinuk,fetelor...a fost asa frumoasa odiseea noastra pina acum incit chiar e pacat sa fim suparici.
Fiecare s-a simtit o data macar necitita,dar faptul ca am avut unde sa ne descarcam a contat mai mult,parerea mea.
Joi o sa incep si eu cu gimnastica de recuperare,mai intai,pentru ca de aerobic parca nu ma simt asa in stare.Incerc sa merg mult pe jos si cam atat cu miscarea,ca nu sunt inca refacuta.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Elli,cit de des face bb kaki verde?Tu alaptezi exclusiv sau dai completare?
Eu pateam asa cind alaptam exclusiv si bb nu era satul,dar de cind am bagat formula s-a schimbat situatia.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
marinar spune:
romaria ai o puiutza mortala, are niste ochi........
alinuk iar ai comis-o...Emma cu 2 M 

pitilache cred ca depinde de cum a fost facuta operatia. eu am ceza dar nu am avut nici macar putina colita la operatie dr sa mai fie si deschisa.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
monu spune:
Abia acum a adormit pitica mea. A plans pana acum de burtica.
Si m-am umplut si de nervi. M-am dus la un magazin sa ii cumpar la bb balansoar roz si cand ajung acasa ma trezesc ca e un fel de portocaliu oribil. Noi nu ne-am mai uitat in cutie si mae greseala am facut. Si am dat si un pumn de bani. Acum trebuie sa astept pana maine seara pana il schimba tati.
si nu mai am nici stare sa astept pana maine seara ca vroiam sa o pun mai repede in el ca sa nu fac slalom prin casa dupa fete.![]()
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
alinuk spune:
mancaoash... care se scrie cum stim noi... de Emmutza cu M si inca doi MM uhhhhh, ca toanta mai sunt.
Marina chiar daca-s io asa distrata, believe me, ca-mi place de mor fatzuca printzesei tale... ma dau si eu bine pe langa o fetitza si-i fac numai pocinoage lui Teo. Vezi nu ma spui!!
ce ziceai ca se mai baga pe langa miel???
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
franturi_de_viata
Nimic nu-i intamplator!