Musli Sanovita

Musli Sanovita | Autor: tierry

Link direct la acest mesaj

Am luat niste musli de la Sanovita si nu stiu cum sa ii pregatesc cu lapte. Asta deoarece am mai luat o data si am incercat sa ii amestec cu lapte dar nu s-au inmuiat deloc. A trebuit sa ii las peste noapte in apa sa se inmoaie. Acum nu stiu cum sa ii fac...sa ii las de cu seara in lapte sa se inmoaie si sa ii incalzesc cu totul dimineata? Sau sa ii pun in apa, dimineata sa arunc apa si sa pun laptele incalzit separat peste???N-am nici cea mai vaga idee..plizzz help!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Trebuie sa-i pui in lapte cand il pui la foc. La temperatura se umfla, ca si orezul, grisul sau alte cereale. Ai grija ca absorb mult lapte, deci tine cont de proportii.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mie nu-mi plac cerealele cu lapte cald. Asa ca pe vremea cand mancam musli sanovita (BTW ar trebui sa reiau acest bun obicei) le mancam asa tari cum erau cu lapte rece. La inceput au fost naspa dar apoi m-am obisnuit si pana la urma chiar imi placeau. Partea nasoala era ca tinand monitgnac le mancam cu lapte de 0.1% grasime care chiar mi se parea apa chioara.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Eu am abandonat sa mai mananc cereale din astea... Parca mancam carton.
Marunteste-le in rasnita de la robot sau de cafea, poate asa se inmoaie mai repede.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rotty spune:

Iti spun sigur ca nu prea se inmoaie! Eu manac de astea aproape in fiecare zi, varianta musli cu fructe. Nici nu au cum sa se inmoaie semintele sau stafidele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Va spun sigur ca se inmoaie in aproximativ jumatate de ora in lapte cald (nu fierbinte) sau acum in post ii pun de cu seara in ceai sau apa plata cu cateva stafide si dimineata sunt foarte bune!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Intai de toate..va multumesc pentru sfaturi. Am reusit sa ii inmoi cat de cat, dar adevarul e ca...bine zicea cineva de aici, parca ar fi carton. Sunt destul de ok, dar mult mai buni mi se pare cei de la Nestle (parca) Fitness. Oricum astia de la Sanovita cred ca sunt 100% naturali, ca aia de la Nestle au ceva chimicale prin ei din cate am vazut pe ambalaj..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Mie imi plac mai mult cu iaurt decat cu lapte dulce si nu treuie sa fie neaparat moi.

kiss

34+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

le manacnc cu iaurt (musli cu fructe Sanovita)..si da, se inmoaie dupa vreo 5-10 minute...

Ingrid si Cristi 3 ani si 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Si eu zic ca se inmoaie in 10-20 min. Am mancat cu lapte, cu iaurt si mai nou cu mere rase. Cel mai mult imi plac cu lapte.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Zilnic maninc musli varianta cu fructe...si iaurt sau sana...Se inmoaie in max 10 minute.Daca mi-i pregatesc inainte sa ajung la baie...,dupa ce mi-am facut toaleta de dimineata...,ies din baie si sint deja moi...,dar mie imi plac intre,nici prea moi,nici prea tari...Sint super ,imi plac la nebunie...

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput