Buna fetelor!
A trecut o luna de cind l-am intarcat pe Alin si nu mi-a venit ciclul. L-am intarcat la 1 an deci se fac aproape 2 ani de cind nu am ciclu. Am intrat un pic in panica (nu de o noua sarcina, ci de anumite dereglari hormonale) Acum plec in concediu dar dupa ce vin ma voi duce la doctor. Voi ati patit asa ceva? Cind v-a revenit menstruatia? Ati luat ceva pastile ?
Va pup
Diana
Bun,Diana.N-am inteles prea bine:cum au trecut 2 ani de cand nu ai avut ciclu?A,te referi la sarcina +varsta bb-ului,cred...Eu am un bebe de aproape 6 luni(in 5 iunie) si il alaptez inca,dar ciclul mi-a venit la 4 luni si 10zile.Mai "amarat "asa la inceput dar urmatoarea luna a fost normal.Stiu insa ca se poate sa nu iti vina ciclul cat timp alaptezi si probabil organismului ii trebuie un timp sa-si reintre in normal.
Nu am luat nici un medicament(nu a fost cazul) dar am o prietena care,desi nu a alaptat decat 2 luni,a avut probleme cu ciclul.Dr.i-a recomandat ceva medicamente(nu stiu ce) si s-a rezolvat.
Nu te speria deci ca ...se trateaza daca e cazul.
Concediu placut
Cristina si Rares
Mie mi-a venit ciclul la cinci luni dupa nastere, in timp ce alaptam. Pe urma a inceput sa-mi vina din ce in ce mai rar(in fiecare luna imi faceam teste de sarcina, ca imi venea si dupa 40 de zile, uneori si mai mult)pana nu mi-a mai venit deloc fiindca am ramas gravida.
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste