*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (34)
Raspunsuri - Pagina 5
andradap spune:
Pauly... nu cred ca e vorba de o copmrpomitere a probei... dar cred ca voiau sa fie siguri... Oricum nu cred ca ma mai intep inca odata...
Nu de alta dar si eu si mama credem ca sunt OK rezultatele... mai ales ca la inceputul sarcinii aveam tot asa Fe in exces
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 28+ cu Antonio
pauly spune:
mica cred ca ii vorba de 10 miscari in 12 ore...mie asa mi-o zis doctorul.insanatosire grabnica
ralucami si mie i-mi place cem galben.
andradap ce weekend agitat ai avut...ca si mine..si eu m-am cam plimbat prin magazin, prin metro, pe la soacramea..
maine merg la control la doctor, si la cel de rinichi si la ginecolog...deci o sa fiu cam rupta cand ajung acasa..si partea nasoala ii ca fac asta lunar..daca asa ma cheama ce sa fac.
24+Riana Alessya
bebelina mea
poze
alynta27 spune:
Salutare fetelor! Sper ca ati avut un wekeend placut! Va doresc o saptamana minunata alaturi de micutii din burtici!
Am fost vineri la ecografie morfologica si bb statea "ca un covrig atarnat"-asa a zis dr. Trebuie sa merg sa repet eco morfologica ca a stat cu picioare stranse ca si cum s-ar tine sa nu faca pipi, iar fata nu ne-a aratat-o de fel!
Am o prescurtare in fisa ecografica care nu stiu ce e: VGM=22sapt.
Masuratorile sunt-la 22 de saptamani:
cronologic=22s+6z
DPB=58=21+2
CC= 193=21+4
LF=40=23-e bine?va fi inalt?
CA=18=22+6
G=530g
Placenta anterioara
MCF+ ritmice
Astept parerile voastre !
Alina 22+-David
Ipate A.
mica0307 spune:
Hai sa raspund si eu la subiectele zilei.
Kg in plus. Eu am luat 11 kg pana acum desi sincer nu stiu pe unde s-au pus ca eu nu le prea vad. Am facut eu ceva aripioare. da totusi 11 kg. Cred ca avantajul e ca sunt inalta. 1,75.
Mainile umflate. Am vazut ca ati vorbit in week-end de asta si cand m-am uitat si eu la ale mele erau umflate. Da cred si eu la cata branza de oaie am mancat in week-end nu-i de mirare ca mi s-au umflat mainile. Bine ca doar atat.
Mica 28+ Maya Alexandra
Poze
andradap spune:
Fetelor, CE BINE de voi ca sunteti inalte!!! La mine imediat se vede aripioara UMFLATA!!!
Parca la FUND m-am triplat... obsesia mea, fundul
Dar... mai e putin si slabesc eu... Ba chiar azi trec pe la "casa parinteasca" sa imi iau bicicleta si sa ma apuc de exercitii... Ma uit la TV... si "BICICLESC" (altfel m-as plictisi teribil )
PS: Dupa masa, merg cu sotul sa cumparam DULAP de BAIE... mare..... mare de tot... sa incapa multe prosoape si de toate... Poate dupa masa, sau maine fac poze prin casa, sa ma laud si eu cu ceva pe sapt. asta!!!
Andrada 28+ cu Antonio
poohy spune:
Neata burticute,
V-am ramas datoare cu niste raspunsuri :
1. Mi s-a spus ca la 32 de saptamani nu se mai face ecografie morfologica, ci normala
2. Am intrebat si cu nasterea la Municipal - si mi s-a zis ca s-a schimbat ceva, dar sa nu imi fac probleme, ca nu e chiar asa, si nu ma afecteaza
In rest, am trecut la vizite la doctor din 2 in 2 saptamani ca am ajuns in trimestrul 3. Vai ce batranica e bebita...
Florentina, merci de raspuns Si eu o sa iau fara. Am intrebat-o si pe mama si a zis ca merge oricum si cu inclinare mica.
Un coleg imi zicea ca sa iau landou ca altfel e prea jos caruciorul si ii e frig copilului. Sa fim seriosi! In mai-iunie?!
Andrada, stiu ca exista 3 in 1 - dar eu nu vreau cu cos de masina ca luam scoica isofix... Poate exageram, dar decat dupa aia sa ne intrebam de ce nu am luat...
De ce ti-e atat de frica de analize :P? Eu fac lunar toxoplasmoza (plus urina, secretie etc)... Si acum am o vanataie urata :)))
Anca 27+
poze
bebelusa
andradap spune:
Vaaai... fetelor cat este ceasul... si nu am facut mai nimik pana acum... oOOF... TREBUIE SA MA PUN PE FACUT CEVA de mancare... Ciorba avem dar sa fac si un felul II
Si apoi vreau sa fac curat in baia mare... ca sa punem DULAPUL in ordine...
Revin...
Andrada 28+ cu Antonio
andradap spune:
Poohy, nu mi-e frica de durerea intepaturii... dar am fobiile mele legate de ace... si de infectii...etc... Nu vreau sa ma gandesc!!! Ca daca ai ghinion, te duci sanatos la spital si te intorci cu ... DOMANE FERESTE cine stie ce boli
PLUS ca daca eu stau bine cu Fe si Ca asta inseamna ca nu sunt bune analizele??? E chiar asa de greu de crezut ca nu am probleme??? Doamne, unii doctori parca sunt batuti in cap (persoanele de fata se exclud intotdeauna )
GATA... acum chiar ca fug la treaba
Andrada 28+ cu Antonio
lilky spune:
Buna dimineata burticutzelor,
ralucami Felicitari pt. fetita.Si eu voi avea tot o minune de fetita.M-am uitat la carucioare si cred ca cel galben e mai potrivit, asa cum a zis si moko,seamana cu soarele.Mie imi place mult galbenul, de asta mi-am si comandat un patut cu grilaj galben, sa mai inveseleasca atmosfera .
andradap Vroiam sa te intreb, ai vazut pe undeva cosulete de carat bebeii din spital? In Cora cum a fost? Aveau ceva lucruri pt. cei mici, ca eu daca stau mai mult in pat, nici in Cora n-am reusit sa ajung. Referitor la analize nici eu nu cred ca sunt gresite,nu trebuie sa le repeti, esti norocoasa ca stai bine cu Fe si Ca...
cristinamaria Pe mine ma intereseaza f mult detalii referitoare la prelevarea de celule stem.Ai dat un avans, ai fost la ei la sediu, cum se va desfasura totul? Nu ne tine in susupans...
Pupici pe burtici!
Liliana 30+ cu micuta Diana