*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (34)
Raspunsuri - Pagina 27
kay spune:
burticutele !!!
am venit si eu la mama!va anunt ca sunt victorioasa ! am frigider, masina de spalat, microunde, aspirator, fier si feohn
... mi-am lasat copii proaspat achizitionati acasa si am venit la mama sa vad ce mai fac burticile mele !!!
andrada, n-o sa-ti vina sa crezi, dar ieri seara ma uitam la tv cu Alex si din senin m-a intrebat : "andrada a nascut???" si eu revoltata i-am zis " NUUU!!! e in sapt 30, cum sa nasca asa devreme???" si acum ce vad? ca mai aveai putin si nasteai !!!
moko, sa stii ca am stat singurica acasa intr-o zi mult de tot si ma gandeam eu in sinea mea "cum ar fi sa ma duc la moko??? sa-i fac o vizita ! doar trec strada si am ajuns !" si pe urma m-am gandit ca nu stiu nici blocul, nici apartamentul... dar am facut un calcul si cam in 20-30 min as fi verificat un bloc intreg, apartament cu apartament si poate te-as fi gasit ! si pana am terminat eu de calculat a venit Alex...
mary_lou, ce faci???
fetelor, eu sunt foarte obosita.. mi-e somn si Sosonica e foarte agitata... si m-am pricopsit si cu o secretie mai ciudata... cred ca am devenit alergica !!! acum poate o sa folosim prezervativ !!!
in 7 zile lucratoare avem si noi net si nu o sa trebuiasca sa merg din berceni pana in ion mihalache(fost 1 mai) ca sa va citesc !!!
va pup si o sa incerc sa citesc tot-tot !
abia astept sa ne intalnim pe 5 !

p.s. am facut si noi 23 sapt !!! ne facem mari incet-incet !!!
oana
23+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
Alyna24 spune:
Kay, ce mai faci?Bine ai revenit!
Apropos, tu pe unde stai in Berceni?
Ma bucur ca Sosonica ta e bine,felicitari pt sapt noua!
Sa -ti stapanesti cu grija copilasii ce-i noi!![]()
Alyna
29+cu
DAVID ANDREAS
Motannel spune:
Fug si eu in patut! Noapte buna tuturor!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
27+,
Teodora
kay spune:
alyna, stau pe obregia, pe langa fabrica vel pitar, "cel dintai brutar" ![]()

oana
23+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by kay
alyna, stau pe obregia, pe langa fabrica vel pitar, "cel dintai brutar"
oana22+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
Parca ai mai spus tu o data, insa uitasem!
Sorry!Pai stam prin cartier!
Am inteles ca si Moko......poate mergem impreuna pe 5 martie la intalnire!
Noapte buna!
Vorbim maine!

Alyna
29+cu
DAVID ANDREAS
Paflo spune:
Seara buna, burtici!
Andrada, ne-ai tras o sperietura zdravana! Bine ca s-a terminat totul cu bine si ca fost doar o alarma falsa!
Noi am reusit azi sa ajngem la echo4D (de vreo doua sapt imi tot propn, dar nu apuc...:(). M atermina programul asta!
In fine! Vestile sunt bune! Avem o beblina grasunica! Are deja 1500g, e sanatoasa si se pare ca va avea nasul si ochii lui tati si fruntea si obrajii lui mami. O sa incerc sa postez maine cateva poze sa va convingeti. Are niste degetele la manute grasunele, grasunele...Ne-am topit amandoi cand am vazut-o!
Gata, ma dus sa fac nani ca adorm pe tastatura!
Florina 30+ si bebelina-grasulina Sofia
Florina R.
kay spune:
alyna, n-avem cum... poate ne intoarcem impreuna... ca eu o sa vin la pizza hut direct de la Tutu !!! avem control luni ! verificam grasa mica si venim sa cunoastem burticutele !!! si sa facenm grasa mare (eu) si mai mare !!!
oana
23+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
moko spune:
kay, iti dau adresa exacta pe pm, daca vrei...si numarul de telefon...si asa nu mai trebuie sa mergi pana la mama ta, ca sa citesti burticoasele, ca eu am net non-stop![]()
alyna24 nu e rea ideea de a merge impreuna la intalnire- fructificam la maxim timpul!mai vorbim ! te rog, nu mai uita ,daca apar noutati cu garsoniera!
va pup fetele! noapte buna!!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
23+ cu
poze
kay spune:
da-mi un pm, moko, te rog ! si cand ne intoarcem de la intalnire imi arati exact unde stai si-ti arat si eu si asa o sa e gasim mai usor in zilele in care ai nostri barbati muncesc din greu si lipsesc de la domicilui ! 
maine o sa stau si eu la vorba pana la prnz cand fug la scoala ! gata cu vacanta !
NOAPTE BUNA !!!
oana
23+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara