*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (34)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Buna burticute,

Confirm si eu ca vin la intalnire :)
Doar ca nu am mai intrat de aseara de la 7 pe net... Eu zic sa nu taiem fete de pe lista - sa mai lasam timp ca uneori pot trece si 2-3 zile fara sa intri pe net

pupici,

Anca 27+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Pauly succes la medic si sarcina usoara in continuare! Sa fii sanatoasa!

Alina 22+

Ipate A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Mica nici eu nu inteleg...Ai discutat si cu doctorul tau? Si alt aspect important : ecografiile cum au iesit?? Daca n-ai probleme de IR-uri sau placenta nu cred ca-i asa grav! Bafta oricum!!
Pauly si eu am intepaturi de vreo 2 zile in special in partea dreapta!!Maine merg si eu la dr! Sper sa ma lamureasca si sa nu fie prea grav!!

cristina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetele... eu fac un dus rapid siu apoi plec la spital....

Am dureri mari jos...

Si mi-a zis sa vin repede la spital....

Si curge ceva... desi eu cred ca e doar secretie!!!!

Nu vreau sa se nasca in zodia pesti, pentru ca eu vreau un BERBEC/TAUR incapatanat!!!

Dar asta este!!!!

Va tin la curent...

PS: Nu am cum sa anunt pe nimeni... ca am tel descarcat.... iar fixul nu merge

Asa ca plec singurica... asa cum in visele mele imi doream... sa nasc pe ascuns... si apoi sa chem lujmea sa ma vada gata nascuta si arnjata

Doamne... ce texte am.....

PS: Nu va faceti griji... stiu ca TOTUL va fi BINE!!!

Va pup

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 29+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Andrada, sper sa fie totul bine...iti tinem pumnii..si imediat cum ajungi acasa de la spital sa ne anunti si pe noi, da? Si lasa un bilet scris pe masa, daca apare sotul tau si nu te gaseste sa stie unde e!

diana 27+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna ziua! Am intrat si eu sa vad daca este activitate!
Eu ma conectez de pe pagina ultimului capitol vizitat! Adica mai_iunie 34! In schimb nu pot intra sa citesc saptamana 28 din ODISEE! Sper sa se remedieze ... caci ... trebuie sa recunoasteti toat e... forumul e ca un drog.... as muri fara el!!!!!!

Andrada, multumesc pentru faptul ca mi-ai tinut pumnii, dar .... nu mi-am facut analizele din cauza sistemului de ccccccc. Nu au fonduri sa vin dupa data de 1. De parca mare placere imi face sa vizitez spitalul... Mor de ciuda! Am exersat (mai mult in gand sa nu ma auda Teodora) toata seria de injuraturi cunoscute ...

Va spuneam ieri ca eu am dureri de oase in bazin in zona sezutului! Mai sufera cineva?

Aaaaa, daca puteti (mai ales Pauly) spuneti-mi si mie ce analize ati facut, caci dr de familie mi-a dat doar hemoleucograma si urina. M-am rugat eu si mi-a adaugat calcemia si magneziu ... si a zis ca atat poate sa-mi dea gratis ca gravida! As fi vrut si eu glicemie, fier ... dar ....

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 27+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Andrada ai reusit sa ma sperii!! Tu sa nu nasti acum!! Te astept sa te intorci cu vesti bune!! Sanatate lui bebe si

cristina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Andrada ai grija de tine si de bebe.

Pauly bafta de eco.

Cristinamaria am vorbit ieri cu dr meu gineco si nici ea nu prea a inteles de ce sa incep clexanul. Mai ales ca eco a iesit ok, placenta gradul 2, bebe la masuratori chiar mai mare. Mi-a zis sa cer sa repet joi analizele sa vedem ce iese si acum. Azi ma duc si la medicul de familie sa se uite si el pe analize si sa isi dea cu parerea. A propos de clexane de la Fundeni mi-au spus ca este 105.000 la farmacia lor (de 0,2) si dr mea a zis ca e 300.000. Tu de unde il iei si cu cat?

Nu stiu de ce ziceti ca aveti probleme cu DC ca eu nu am si nu am avut nici ieri.

Mica 28+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Andradap, sper sa fie bine, doamne ajuta si sa nu nasti inca!

Pauly
eu am inceput sa iau iar utrogestan.

Desi pe bebe il mai simteam pe la buric, acum numai pe la ovare il simt. Sunt cam speriata!

Motannel si pe mine ma dorae ca pe tine...si rau...

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Andrada, sa fie totul bine la control
Nu uita ca am facut un pact - nastem numai din saptamana 36 in sus!

Anca 27+

poze
bebelusa

Mergi la inceput