*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by andradap

Deci...Alyna24, sa-ti explic...

Cand te referi la imaginile alea dragute cum a postat si RALUCAMI filumet.. .alea sunt 4D.. si nu se face altceva cu ele decat sa admiri copilul!!!

Eco 2D si 3D sunt cele alb-negru pe care se fac masuratorile!!! Eco morfo nu se poate face pe 4d, de exemplu...

PS: Eu vreau sa fac 4D de dragul de a avea o poza recenta cu puiul meu... cu fata lui Asta pt. ca e gratis... logic

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 28+ cu Antonio

Am inteles eu cum sta treaba!Ideea e ca data trecuta nu am facut nici macar 3 D!Insa am auzit ca nu e cine stie ce insa dif de pret e de aproape 1 mil!
Stiu ca ideea e doar de poza cu bebe dar macar sa fie 4 D, nu?

Alyna 29+cu DAVID ANDREAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Aaah... da... clar deci daca vrei sa vezi fata lui bebe te duci la 4D nicidecum 3D

Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Hai ca eu ma duc la TV... sa mai stau si eu cu sotul...

NOAPTE BUNA!!!

Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput

NOAPTE BUNA, ANDRADA!

Mergi la inceput

NOAPTE BUNA, BURTICUTE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Acum am reusit si eu sa reintru.
Alyna24 Multumesc, ma uit acum pe poze, nu mai am rabdare...
andradap Ce interesant, o sa incerc sa ajung si eu in Cora, insa din pacate asta din Drumul Taberei, poate-l gasesc.Merci.
Pupici pe burtici si noapte buna, ca a venit taticul si stau si eu cu el!

Liliana 30+ cu micuta Diana Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Arthurana, imi pare rau ca mai ai problmee si cu glicemia...

Si eu tot prin Google intru pe DC.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Andrada fa o rezervare prin telefon. Pentru 20 pers luni ora 17.30.

Noapte buna!!!

Mica 28+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara! Se pare ca numai seara mai reusesc si eu sa va "vad"!

Ieri am fost la bunici si se pare ca m-a obosit drumul mai mult decat as fi crezut! Astazi, cand am reveit de la scoala, am papat si am dormit ... pana pe la orele 21.
Am intrat pe net, dar a durat ceva timp sa citesc si iata ca in sfarsit pot sa raspund!

Va invidiez pentru intalnirea din 5 martie! Frumos cadou de Ziua Mamei! Pacat ca ne despart vreo 500km ca as fi venit si eu! Sa ne postati fotografii multe, multe cu explicatii.

Ralucami,mie imi place grozav de mult caruciorul cu rosu! Poate si din spirit practic (deoarece si celalalt e super) ... galbenul se muradreste mai repede!

Andrada, ce week-end ai avut ... Nu te simti obosita? Si eu sunt de parere sa nu mai repeti analizele. Sunt sigura ca sunteti foarte bine, tu si Antonio! Maine dimineata merg si eu la itepat ... si mor de frica ... totdeauna merg cu sotul si /sau cu mama. Trebuie sa am pe cineva cu mine sa-l strang de mana si apoi sa ma alinte! Si mkie mi-e frica de intepaturi si de riscuri ... de aia cel ce ma insoteste e atent la curatenia si sterilitatea acelor in timp ce eu stau cu ochii inchisi. Asta apropos de paranoia ... mai zicea cineva de paranoia pe forum ... dar cred ca eu intrec asteptarile.

Cristinamaria, multumim pentru lamuriri. Foarte interesante. Multa bafta cu procedura, dar sa speram ca nu vei avea nevoie niciodata!

Arthurana, sper sa fii in regula si sa fie doar o alarma falsa diabetul gestational!

Cat despre dureri ... pe mine ma dor oasele bazinului, chiar mai jos de capatul coloanei ... la ... fund ... scuze ... dar parca sufar permanent de febra musculara! Mai simte cineva asa o chestie?

Va urez o noapte placuta tuturor!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 27+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Am revenit si eu...tot asa de pe pagina de pe favorite, ca pagina principala de DC nu merge nici acum...
Tocmai au plecat nasii, de fapt i-a dus sotul meu cu masina, si pana se intoarce el am zis sa profit si sa va mai scriu...am primit cadou de la nasi un marsupiu de la Chicco pentru bebe..e super misto...deja l-a probat sotul meu...ca i-am pus in vedere ca el o sa care copilul . E recomandat intre 2-8 luni, pt 3-9 kg. Este de pus in fata, dar copilul poti sa il asezi si cu fata si cu spatele la tine...
Poate gasesc pe net vreun link sa va arat cum e...na...sa ma laud si eu...
Va pupic si noapte buna!
Sper sa nu avem si maine probleme cu netul!

diana 27+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput