tirguri de vechituri
Caut sa cumpar niste "vechituri" ca decoratiuni interioare. Cine stie pe unde se mai organizeaza tirguri de vechituri in mod curent?
Precizez ca nu ma refer la magazine de antichitati unde am observat ca se cam exploateaza clientii, in sensul ca se pun preturi formidabile (de reale antichitati) pentru "vechituri".
De pilda, vreau o lampa cu gaz, am gasit una la un magazin cu 2 milioane, chiar sa dau 2 milioane ? ( precizez ca e o lampa simpla, fara referinte deosebite).
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Raspunsuri
boticelina spune:
Depinde de unde esti. De obicei targurile de vechituri de tin la marginea oraselor dar sunt pline de "vechituri" pe bune. Insa gasesti si chestii interesante sau foarte ieftine. Si mie-mi place sa le colind.
Am stat o perioada de timp in Cluj Napoca. Oserul de acolo e genial, si oamenii sunt faini, ma duceam uneori si fara bani numai sa vorbesc cu oamenii. Dar aici in Constanta, targul de vechituri inseamna chei si robinete, casetofoane si roti de masina furate laolalta cu purcei de lapte vanduti din portbagaj, totul in miros de mici.
Oricum iti dau eu o lampa cu gaz daca vrei. Cadou. E mare, are vreo 100 de ani, cu burtica verde. Scrie-mi pe mail.
pisici si floricele
"If you are unware of your choices, then you have none"
daniela_b spune:
Iti multumesc mult, mult de tot!!!
Ti-am trimis mail.
Sabina spune:
ooh, si pe mine ma intereseaza.
Apropos de Oser, Boticellina, ia uite aici un articol-reportaj :
http://www.fotomozaic.ro/artikel.php?s=0&categ=0&idstory=42
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
daniela_b spune:
Ce interesant, Sabina!
Am intrebat de tirgurile astea fiindca vreau sa fac niste excursii cu tema ( sa ajung in locuri in care se vind obiecte vechi, indiferent unde ar fi ele localizate pe harta tarii). Poti sa o numesti pretext de calatorie.
De aceea mi-ar fi placut nespus sa aflu despre astfel de locuri de la cei/cele care locuiesc in Romania (si nu numai). De fapt, am fost in vizita la o prietena, in Finlanda si am cumparat din tirgul de vechituri obiecte in valoare de 20 EUR: doua vase din arama cu cite 3 picioare (4EUR), 2 sfesnice din fier forjat cu lacrimi de sticla (6EUR), un platou de ceramica pictat (5EUR) si 5 suporturi pentru luminari (5EUR), din sticla ce imita curgerea apei. Probabil m-ar fi costat o mica avere intr-un magazin de antichitati autohton.
adrianafedorca spune:
un targ de vekituri se tine si in pantelimon, la capatul tramvaiului, nu stiu exact locatia si ziua, probabil sambata sau duminica, nasul meu merge acolo mereu e mare amator de vekituri, si-a cumparat 2 lampi pe gaz superbe cu 500 mii bucata , f veki si in stare destul de buna
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png
Ramona J spune:
Nu stiu cum e in Romania, am mers la un tirg de vechituri si nu era nimic interesant.
Daca ajungi la Viena - mie mi-a placut tirgul ala. Poti sa incerci si pe e-bay, daca nu e prea scump transportul.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
deya spune:
de un sevalet aveti idee de unde sa iau...poate dp net.dar nu am prea multe fonduri...e ziua unei colege si is doreste fff mult un sevalet
va pup
zafira spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Nu stiu cum e in Romania, am mers la un tirg de vechituri si nu era nimic interesant.
Daca ajungi la Viena - mie mi-a placut tirgul ala. Poti sa incerci si pe e-bay, daca nu e prea scump transportul.
In curand voi merge la Viena si mi-ar placea mult sa vad un astfel de targ. Anul trecut mi-am luat din Vilorba - Italia un cufaras din lemn si un suport pentru stilou, o minune.
Poti sa-mi spui pe unde anume in Viena?
Multumesc mult
Ramona J spune:
E centrala locatia, din pacate mi-e greu sa-ti explic cum ajungi acolo. Se numeste Naschmarkt, e pe malul riului si se tine simbata. E putin inafara ringului, nu departe de Mariahilfer Strasse. E usor de gasit, ia o harta cu Viena cind ajungi acolo (sint gratuite la birourile de turism).
Distractie placuta la Viena!
zafira spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
E centrala locatia, din pacate mi-e greu sa-ti explic cum ajungi acolo. Se numeste Naschmarkt, e pe malul riului si se tine simbata. E putin inafara ringului, nu departe de Mariahilfer Strasse. E usor de gasit, ia o harta cu Viena cind ajungi acolo (sint gratuite la birourile de turism).
Distractie placuta la Viena!
Multumesc mult pentru raspuns.
Te voi anunta daca o sa-l rasesc.