Rog detalii despre toporasi (flori)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Happy mother's day!!!cu intarziere, sorry...

Ramona, felicitari pentru "yard of the month", nu m-am saturat tot citind. Vai ce rau imi pare si mie dupa magnolia mea, ar fi avut 6 ani deja, dar s-a uscat intr-al doilea

ML, uite, eu sunt mai operativa, ca nu mai prea am energie de scris in ultima vreme. Sunt amestecate pozele si calitatea e cum e, dar mie tare mi's dragi .

Spor la plivit!

mmi www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki
& amazing Dedi aka Disa aka Dida aka DJ aka DD 11 1/2
& extremely private ex-"Pauu mic": When I was a boy of 15 1/2, my parents were so ignorant I could hardly stand to have them around. But when I got to be 21, I was astonished at how much they had learned in just seven years. AMR 5 1/2 [from Mark Twain]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Vai ce frumusata de toporas!!!
Si florile tale! M-am uitat cu copiii dimineata pe intreg albumul. Va admir, eu nu sunt in stare de asa ceva. Multumesc pt. poze si vesti.
Ai acolo si lamaita cred (arbustul cu floricele galbene, stai ca-i pun acu' si numele in engleza, ceva cu "fors...")

... Forsythia.

Sa va mearga din plin fetelor, gradinile!

"Acolo unde canta cucu' si urla lupu'" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

ML, multumesc, si yay, e forsythia!

La noi a fost o furtuna, cu gheata, le-a cam batucit, dar sper sa-si revina . Cam atat mi-a fost cu laudatul...

Spor la mutat si mult noroc! Sa ne re-citim sanatoase!

mmi www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki
& amazing Dedi aka Disa aka Dida aka DJ aka DD 11 1/2
& extremely private ex-"Pauu mic": When I was a boy of 15 1/2, my parents were so ignorant I could hardly stand to have them around. But when I got to be 21, I was astonished at how much they had learned in just seven years. AMR 5 1/2 [from Mark Twain]

Mergi la inceput