LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Mariana,felicitari...si sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si iubita toata viata!
Mihaser, saracu'motanu'!!....
Andreea, hai atunci sa facem intalnirea in aprilie..o sa fie si mai cald, mai frumos..ce bine ca Bubu doarme toata noaptea...nici nu mai stiu cum mai e!
Sanatate multa Dariei lui Cat!
Noi ne-am intors de la munte (Predeal, de fapt, nu Busteni, cum stiam eu) si da,Camelia,am luat-o si pe Ana, si pe buni..tot neamul, adicate, fiindca acolo ne-am intalnit si cu fratele meu, cu socrii lui, etc..a fost bine, am ajuns si pe partie unde era un concurs de skiboard (un nou tip de schi)si o muzica urla din toate puterile...o atmosfera cam aiurea, asa mi s-a parut, foarte aglomerat si muzica aia..A fost destul de frig si vanticel, asa ca nu ne-am dast cu saniiuta cum imi propusesem..poate data viitoare.Ana a mancat si in masina, din mers, fara probleme, dar cu somnul..nu s-arezolvat deloc..
Intreba cineva dedormit singur...nu cred sa vad asa prea curand, mai nou de cand se trezeste noaptea,o iau si in pat cu mine ca m-am saturat sa ma scol s-o linistesc (am tot facut asa vreo luna de zile)..ce-o fi o fi..cand s-o marita sunt sigura ca nu ma mai cheama sa dorm cu ea..De maine incepem si acupunctura,poate se mai rezolva cu somnul asta..iar de stat singura nici macar sa ma duc la baie, nu sta, nu mai spun daca sunt si eu si altii o mie de fata, tot pe mine vrea sa ma cocoseze...daca plec, sta si cu buni, nu plange, dar altfel nu.Iar de adormit, adoarme repede, (15 min)dar cu mine si cu leganat...sau in carucior,cu piticu-nmana si cu buni cantand (asa vrea buni...de fapt).
Cam atat pe azi despre noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loranda spune:

Nu am apucat sa citesc tot.Scriu de pe un calculator al noilor vecini de la Cluj.Persoane pe care le cunosc de 3 zile si care m-au lasat in casa lor singura si ei s-au dus pana la Selgros.Apartamentul in care vom sta nu este inca gata,muncitorii sunt tot in el si lucreaza,la Bistrita nu mai puteam sta ca trebuia sa vin in Cluj sa-mi rezolv cu actele de angajare si uite cum sunt eu pe drumuri.
Vreau sa le spun LA MULTI ANI !lui TRAIAN,RUDY si lui ADRIAN si BUN VENIT pe lume MAGDEI,felicitari minunatei mamici Mariana si taticului Mikael.
Acum vreau sa va spun of-ul meu cel mai mare.Anda e ramasa la Bistrita cu mama si.....nu-mi simte lipsa.Stiu ca ar trebui sa-mi para bine,dar ma simt ingrozitor si acum sunt cu lacrimile in ochi mai ales ca am citit de ghiocei care nu-si scapa mamicile din ochi.Anda mea nici pomeneala.Nu are frica de straini,merge in brate la toata lumea,iar daca ii in brate la cineva cunoscut(mama mea ,tatal meu,soacra,sotul meu) nu vrea sub nicio forma sa mai vina la mine.Nu am mai vazut-o de sambata seara si am sa o revad de abia vineri cand mergem la Bistrita si pana atunci nu-i sigur ca e gata tot in apartamentul de la Cluj ca sa o putem lua cu noi si probabil va mai sta inca o saptamana la mama.
Nu stiu cand o sa mai am acces la calculator asa ca profit de ocazie sa le spun LA MULTI ANI ! si celorlalti ghiocei de februarie MARK - Bagheera,MARIA RUXANDRA DURACELL-Catrinutza SI ANTHONY NICHOLAS-Biuta
Am plecat ca s-au reintors noii nostri vecini super de treaba-Ani si baiatul ei de 21 ani Adi.Ani va fi si viitoarea bona a lui Anda.
V-am pupat.Sunt foarte trista......

Laura&www.dropshots.com/loranda" target="_blank">Anda(28.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loranda spune:

Laura83 unde stai? Eu stau pe Dorobantilor langa reprezentanta Chicco.

Laura&www.dropshots.com/loranda" target="_blank">Anda(28.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pana la urma a iesit bine.Desi am invitat doar 3 prietene,2 cu copilasi,2 foste colege s-au invitat,m-au sunat chiar pe 25 si.....daca vazzura ca e rost de intalneala si stat in tihna la taclale si jucat pentru copii nu au mai stat pe ganduri si uite asa ne stranseram 5 mamici de 5 bebici,3 baietei mititei si 2 fetite.Intre noi fie spus,imi venea sa ascund fetitele si sa nu le las sa plece acasa;si baiatei imi plac,dar fetele.....nu am cuvinte si ma suspectez ca sunt putin nebuna zau.Le-as manca de drag.Sincer va spun ca fac 3 copilasi si daca toti 3 ar fi baieti,eu imi voi adopta o fetita.....chiar daca poate suna ciudat ce spun dar asta simt.In fine,se distrara copii,Rudy e tare bun si nu a fost posesiv cu jucariile,....sper sa nu se schimbe.Ne cam lungiram cu petrecerea dar m-am simtit taaare bine si de Rudy nu mai spun.S-a jucat si cu baietii,dar fetele i-au placut si lui la nebunie.Ele au ajuns mai tarziu,cam la 2-3 ore dupa ce ajunsera baietii ....si nu se mai lasa de ele,cred ca tare iubaret o sa fie fiu-miu daca de pe acum e topit dupa fete.Si ele l-au placut,normal.Clara,blondina are 3 ani si nu da nimic nic o jucarie cand are invitati la ea acasa,dar la Rudy i-a dat tot,de o scuipa mami a ei,nu-i venea sa creada ca nu trebuie sa duca munca de lamurire cu fata ca sa cedeze din bomboane si jocuri.In fine,nu stiu cum va fi cealalta,dar asta acasa a fost suuuper pentru sarbatorit si pentru mine.Pe 11 martie va fi petrecerea cu nasii si taiem motul,iar apoi pe 15-16 martie vreau sa fugim cateva zile la Disney cu totii,asa ca sa isi rascumpere tati pacea cu noi....sa-l iertam pentru plecarea chiar de ziua lui Rudy.Azi ajunge si domnul tati,la noi a nins mult si bine azinoapte si sper sa nu aiba o intarziere prea mare.In rest bine,maine mergem la pediatru cu printul ca sa-l masoare si sa-l cantareasca si.....sa faca vaccinul de 1 an

Micaalsa,intr-adevar Dylan e o papusa vie.Imi venea sa-l mananc,zau.Chiar fetelor,din cei 3 baieti,sincer Rudy era si cel mai greu(nu o sa-i dau mancare ca nebuna de maica-mea la fiecare o ora,dupa ce pleaca luna viitoate ca asta imi obezeste copilul,nebuna,zau),si cel mai mare si vreau sa spun ca Dylan face 2 ani in mai deci are cam 1 an si 9 luni si Deven a facut 1 an in decembrie,deci e mai mare cu 2 luni.Stiu eu ca fiecare are ritmul lui ......dar sunt sigura ca totusi nici asa nu e bine sa indopi copilul efectiv,.....Pai sa va spun ce mananca Rudy intr-o zi:1 mar cu biscuite dimineata asta dupa ce rade la sculare o sticle de lapte,apoi la vreo ora dupa mar ,papa banana,apoi supica cu galusti,3 galusti cat pumnul,apoi carnita de pui fiert din supa cu painica,apoi parizer cu pui,iar lapte,....eu una nu mananc atat cat indoapa maica-mea il el,zau.Stiu ca imi va lipsi din multe puncte de vedere dupa ce pleaca dar......tare ma bucur din alte puncte de videreDaca ma pronunt si i spun ca vreau sa schimbe ceva sau sa ma lase pe mine sa ma ocup de papa lui Rudy,oauu,face cum nu va pot descrie,ca ce cati copii am crescut eu de pretind ca stiu eu mai bine decat ea ce si cum.....si iese cu scandal si doamne cat pot ura eu scandalul,zau.Asa ca duca-se la ea acasa daca nu poate deschide si ea urechea la o sugestie.
Loranda,scumpa bucura-te!Cum te-ai simti sa sti ca puiuta ta sufera si plange dupa tine?Oricum te va iubi caci esti mami a ei si esti buna .Sora mea cea mare a fost plecata in Franta si nu si-a vazut-o pe cea mare 2 ani,de la 2 la 4 ani,si desi micuta a fost rece cu ea in prima saptamana apoi nu iti poti inchipui ce iubire a fost si inca este acolo.Ai rabdare!Eu una nu ma bucur deloc ca fiu-miu daca plec sa cumpar paine,deci lipsesc maxim o ora,....maica-mea nu-l poate lua de langa usa si zgarie cu manuta ca un catelus sa deschida usa,mi se rupe inima si.....tare nu-l vreau dependent prea tare de mine caci doar nu oi sta acasa cu el pana la adanci batraneti.fie-ta e o tipa puternica si independenta si sociabila,descurcareata de pe acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Vreau sa urez si eu La Multi Ani ghioceilor pe care nu i-am felicitat de ziua lor :Tudor Bogdan , Markus ,Madaliana ,Traian, Rudy, Adrian Mark ! Sa fiti sanatosi, sa aveti o viata plina de iubire si bucurii !

Felicitari Mariana pentru bebe Magda! Esti o mama si o femeie extraordinara ! Magda, sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de fericire si noroc !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Mamici, nu am mai intrat in ultimul timp si probabil ca nu voi mai reusi nici saptamana asta, pentru ca sunt foarte ocupata. Motivul : am cumparat o casuta, o casuta la care visam de mult timp si care a devenit acum realitate. S-a implinit visul nostru, asa cum mi-a urat si Andreea in ultimul mesaj pe 2006, sa avem o casuta in Paradisul Verde. Insa ce mi-a urat ea s-a implinit doar pe jumatate, caci ea spunea si sa fim vecine . Mai astept, poate se hotaraste. Noi ne vom muta curand, casa este deja mobilata si utilata, probabil de saptamana viitoare vom fi acolo. Pana voi rezolva problema cu internetul va mai dura, dar voi citi de pe mobil si sper sa reusesc sa si intru sa mai scriu cate ceva. Eu cel mai probabil din aprilie voi merge la servici, insa nu am gasit bona inca...mama mea poate sta cu Teodora doar din iunie...

Teo e binisor, adica are ceva mucisori, fara febra sau altceva, ii tratam cu apa de mare si ophtamesone, papa foarte bine, are acum 5 dintisori si cred ca vor aparea altii curand. De cand a cazut atunci in parc nu mai vrea sa faca pasi singurica, s-a speriat. Ea a facut primii pasi singurica la fix 9 luni, iar acum la 11 luni credeam ca alearga...alearga doar daca o tin de o manuta. Asta este, avem rabdare. De dormit doarme mai bine, adica se trezeste cam de 2 ori, iar dimineata este foarte matinala, se scoala intre 6 si 7 . Stie sa se dea singura jos de pe canapea sau de pe patul nostru, stie foarte multe obiecte din casa, daca o intrebi ti le arata cu degetul, spune de vreo luna mama si tata cu directie, face 'bau' zicand 'bau' sau 'mau', e topita dupa orice animal sau "pui-pui" (pasari), daca as putea sa o tin numai printre copii, numai acolo ar sta, ii plac nucile la nebunie, stie unde le tin, vine si ma ia de mana si ma duce acolo aratandu-mi cu degetul ce vrea (la fel si cu biscuitii). Daca-i place de cineva sau ceva, vreo jucarie, imediat o iubeste, a se citi o strange in brate si o pupa. Sper sa nu va fi plictisit.

Vrea sa va spun ca am vazut toate pozele cu toti bebeii, de la ziua lor, de la mot, din casa, de afara, toti sunt niste scumpi ! Urez multa sanatate bebelusilor bolnaviori si Dariei lui Cat si as vrea sa nu mai citesc niciodata ca sunt puiuti bolnavi, e cel mai trist lucru.
Deasemenea urez bun venit fetelor noi, asteptam sa ne povestiti despre voi si copilasii vostri (Laura ti-am vazut fetitele frumoase foc!).

Ma retrag ca am mancare pe foc si vreau sa mai impachetez cate ceva pana se trezeste Teo.

Va pupam de o mie de ori !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Micaalsa merci mult.Am primit mail-ul tau. Super carticica. De maine ne apucam de treaba.

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura83 spune:

Loranda eu stau in manastur, chiar langa pritax.
Tare ma bucur ca mai e cineva din Cluj. Poate ne intalnim intr-o zi cu bbi la plimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Fetele, inca traiesc! A fost cumpliiit! 2 zile in asa o forta le-am facut pe toate! Ieri seara am terminat camera lui oana, si saraca nu a inteles deloc de ce ea e dusa acolo, in loc sa stea in camera ei veche, si mai ales, de ce e parasita in camera aia necunoscuta – in sensul ca a fost problema cu adormirea. Atata am plimbat-o, am leganat-o, i-am explicat… ea adoarme pe la 8.30, dar ieri la 9.30 inca nu dormea! Uff, si s-a trezit si noaptea… seamana cu mami a ei – io aveam adrenalina asa de ridicata, ca nu am adormit decat pe la 3 noaptea! Azi am fost muta de oboseala. Ne-a ajutat fratele lui husband si prietena lui. Si era si ziua lui cumnata-meu, saracu`. De ziua lui cara mobila si masini de spalat!

Acuma Oana s-a mai obisnuit cu casa, dar nu vrea sa stea singura deloc… toata ziua e coada dupa careva. Azi am avut liber sa mai aranjez, maine mka duc la birou si vine dupamasa o prietena sa ma ajute. Acuma-s inca in apartam,entul vechi sus la et 5 (ap nou e jos la 3) am babyfonu la mine… din 1 martie am internet si jos.

ANDREAA, mor de invidie ce program mosto are Thea! Oana daca are chef, dupa ce se trezeste la 8, mai doarme juma de ora, o ora, daca nu… dupa aia cam 45 de minute pe la 12.30, asa ca dupa-masa nu mai are chef de nani deloc, in ultima perioada. Si seara üoca de oboseala, daca se intampla sa fie in carucior, trage un somn de 30 min, asa ca sa imi fie viata mai grea cand s-o adorm seara…macar doarme neintrerupt, desi mai plange noaptea cateodata si trebuie plimbata.

CIUF; felicitari pt green card!! Ai sa vezi ca iti vei gasi ceva repede si o sa iti si placa! Ce ahioasa trebe sa fie Eva in jos pe scari!!!!!!!

POLI ce mai face socrosenia? Nus ce-mi veni sa intreb, da’ te inteleg asa de bine cu problemele, numai ca la mine e EL nu EA.

CAMELIADA, oana m-a ajutat din plin, scoate intr-una din cutii tot ce bagam eu acolo! S-a distrat la maxim!!!

CARMENPIT, SIMONA, nu e prea cald in camera la bebei noaptea?

SERJ, ce zici ….DOAR 8500?? Pai stai linistita, ca Oana avea acum 2 sapt la 10 luni jumate numai 7700… asa ca…
Multa sanatate Dariei!!!!!

IRINA, cum te mai simti?

NSHIRO, welcome back! Pai era si cazu’!!!!!!

MICAALSA, ce retete? Vreau si io!!!
mi-e rau… i-au turant laptele in cap?? Doamne….

KIM, cum merge cu strategia cu somnul? Mie mi se pare ca procedati bine.

MIHASER, imi pare tare tare rau pt motan, si eu am avut pisica mai demult, si mama are, offff…..
Voiam sa te intreb – cum faci cartofii dulci? I.am luat si eu Oanei si nu stiu ce sa fac cu el!!! Ce faci cu el dupa ce il scoti de la cuptor? Cu ce il ….inmoi?

MIHASER, pai la ian-feb e chat, nu mai e forum!!!

LAURA 83, cum faci cartofii frantuzesti pt bebe?

ALINAALEX, poate are un salt de crestere, din ala… bebeii sunt mai agitati, atunci, papa mai ciudat, isi schimba programul, si sunt mai mamosi!!

BIUTA, cum iti merge? Cum a fost la ziua lui Anthony?

Cine intreba despre bebe ca se leagana de pat ca si copii din orfelinate? Sorry, nu mai gasesc mesajul… dar am retinut intrebarea. Sa nu.ti faci probleme, soacra-mea zice ca asa facea sotzul meu ore intregi… avea multa energie. E destept foc si sanatos si tot ce vrei. Asa ca… don’t worry!!!!!

La multi ani RUDY!!!!!!!! Sa cresti mare si frumos si sanatos!! Tin minte si acuma pozele de la nastrea lui Rudy, cu mare emoptie m-am uitat la ele!!

La multi ani Traian!!! Multa sanatate si numai bucuri!!!!

Pup fetele, sper sa intru cat mai repede!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

TRAIAN!!!
RUDY!!!
ADRIAN MARK!!!
Sa traiti,sa infloriti,numai fericiti sa fiti,sanatosi si preaiubiti...de toata lumea!

Asa cum va ''amenintasem'',trec printr-o perioada extrem de aglomerata care ma stoarce de puteri dar, imi si abate gandurile de la lucruri triste.Nu mai am timp nici sa ma plang.Din nefericire,Thea simte ca se petrece ceva cu mine,vede ca plec mereu,este trista si abatuta de cateva zile si...mi-e groaznic de greu sa-mi vad copila suferind.Dar nici casnica nu pot ramane...
De cateva zile nici nu prea papa si,chiar daca are gingiuta umflata,nu doar aparitia dintilor este de vina pt. inapetenta ei.Nu stiu cum voi face fata !!!

Aalina,sigur ca da,ne intalnim in aprilie(chiar daca mie mi-e greu sa spun ce fac maine!!!),dar nu pe 22,intrucat abia atunci ii luam motul(turta!)Theei,din motive de...nasi vesnic plecati.

Cameliada,la sfatul lui Kim(si nu numai),amestec avocado cu banana,mar,kiwi si cu orice alt fruct.Cu iaurt,recunosc,nu am incercat inca.

Claudia_d,Bubu papa soldatei cu unt,branzica Almette,pui fiert,ficatel pasat cu unt,gem de casa si combinatii sunt multe.Musai tre' sa existe si rosiuta taiata marunt,servita cu scobitoarea.Da,si noi ne leganam ca orfelinii!!!!Da,si noi adormim in pozitie de yoga(cred!),cu capul infipt in saltea si fundul in sus(calare pe ursuletul rosu!).

Ciuf,imi pare tare rau ca mica Eva iar sufera!!!!!

Laura,bine ai venit!!!Ai niste papusele minunate si...vreau si eu inca o fetitaaaaa!!!

Mihaser,imi pare rau pentru motanul tau,chiar daca,recunosc,nu-mi mai plac pisicile ca altadata(stiti voi,vecinii cu 60 de pisici,mirosuri,poveste veche!!!).Chiar daca e ciudat,sa stii ca nici un alt motan nu-l va putea inlocui...

Alinaalex,puloverul este foarte frumos dar manechinul...face toti banii!!!Ce serios e!!!

Biuta,daca va fi cazul(sper sa scape totusi micutul de tuse!)fa-i sirop de ridiche neagra,daca gasesti!sanatosi!

Micaalsa,am ras tare,ce-o fi zis biata Iulia!!!Am votat-o!

Mari,nu-ti zic decat FELICITAAAAARI!Ca...te sun maine si vorbim mai multe!Promit,chiar daca o voi face de la volan,in unicele mele momente de vorbit la telefon.

Delia,ce rasfat pe Rudy cel...batran!Sigur vei face si o fetita,ar fi si pacat la cat de asteptata este!sa-ti ajute Dumnezeu!

Cat,sper ca este mai bine puiuta!!!

Mariana,asteptam vesti!!!

Nshiro,imi pare rau ca nu ti-a iesit reteta de Diplomat.Mie imi iese fara cusur.Am vazut pozele cu Maria si este adorabila.Cu si fara turban.

M-ar interesa sa aflu despre site-uri cu haine(din strainatate) cu livrare si in Romania,inafara de la Redoute si Victoria's Secret.Pana plecam in Franta,tare vreau sa-i comand lui Bubu pantofiori si sandalute si nu gasesc aici nimic...pe masura ei cea mica.Asa cum nu gasesc nici baticute si multe altele.Fug!Pup!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput