LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura83 spune:

Salut,
aseara nu am mai reusit sa pun linkul, ca Raisa a avut chef de joaca pana pe la 1 . Si pana la urma a adormit in patut in picioare ca era rupta.
Mihaser multumesc din suflet ca m-ai desteptat, ca eu am intrat pe yahoo.com.

Acuma sper sa pun linkul care trebuie ca daca nu.....imi dau demisia de pe site.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=b741scd

la toate si la toti bbi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

Am pus poze de la 11 luni http://good-times.webshots.com/album/557872929cIdPBV
Irina,in cursul zilei cum il culci pe Andrei?
Tot in patul vostru? Vladut doarme in patul lui noaptea,dupa lupte,urlete si batai in teava din partea vecinilor,dar ziua nu doarme decat in carucior sau in scoica leganat.Am gresit ca l-am invatat asa,dar acum nu mai gasesc nicio metoda de dezvat.Problema e ca ,de cand am inceput sa-l culc in scoica,se leagana in tot ce prinde:carucior,scanu de masa,etc.E asa de fericit!Cumnata mea mi-a zis ca trebuie sa-l dezvat rapid ca leganatul poate sa-l afecteze neurologic.Sa vad ce metoda o sa gasesc.
Tu cum te mai simti?
Micaalsa,am inceput ziua razand,cand am citit ce i-ai facut Iuliei.La mine a fost mai soft:am facut intr-o dimineta un biberon cu lapte,pe care l-am turnat apoi in sterilizator ,in loc de apa.
Dea,si eu am mancat caca ,cand eram mica.Ce-i drept, mama a fost rea si nu mi-a lasat si garnitura de biscuiti langa.Se spune ca mancatorii de caca au noroc in viata.De unde deducem ca noua generatie e franata spre calea norocului din cauza pampersilor.Asa ca trebuie sa-i urmam exemplul sotului tau si sa-le lasam copiilor pampersii prin preajma
Delia,Rudy a fost un adevarat Don Juan printre domnisoare!
E un dulce!
Laura,ai doua papusele cu niste ochi superbi!
Imi place mult poza Raisei cu iaurtel pe botic.
Ciuf,mi-au placut mult pozele,mai ales cea cu Eva cu palariuta de clovn.
Nshiro are dreptate:e pacat sa nu-ti fructifici talentul.Eu tot imi caut un talent si nu-mi gasesc,asa ca e pacat sa-l ai si sa nu-l folosesti.
Revin mai tarziu:ma duc sa-l iau pe Vlad din scoica

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Ciuf, Poli, Nshiro, multumim de aprecieri. Si mie imi place tare cum a iesit puloverul, desi modelul e tare simplu

Laura, am reusit sa vad pozele, sunt foarte frumoase fetele tale! Ce mamica tanara esti!!!

Micaalsa, ce tare faza cu laptele-n cap! hihi!

Deea, tare de tot faza cu kk! ai avut ceva de lucru...

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

LA MULTI ANI

RUDY SI ADRIAN MARK!!!!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Laura, se vad bine pozele. Vaiii, ce fetite frumoase aiiii !! (mai ales Raisa ). Ce ochi albastriiiii !!!
Dar pune si poze cu tine ! Eu imi fixez mai bine o persoana in memorie daca fac asocierea cu o imagine.

De asta imi vine greu s-o fixez pe aalina. Desi ea scrie destul de des. Chiar, Alina, pune si tu poze cu tine si cu Ana ! (sper ca am retinut bine )

Delia, super pozele de la petrecerea lui Rudy ! Sa-ti traiasca si sa-i faci o surioara ! Dar acuma sa nu te superi pe mine, la pozele care erau sucite nu m-am uitat. Am sarit peste ele. Ca ma oftici ca ti-am explicat cum sa le dai "Rotate" si tu nu m-ai ascultat.

Micaalsa, am vazut si pozele cu Iulia. Ia spune, in poza aia ultima, statea pe olita ?
Pe dropshots poti pune filmulete de maxim 2 minute. Daca e mai lung, ti-l taie ei fix la 2 minute. Am avut si eu problema asta cu taiatul filmului, dar de ce sa ma complic cu dropshots, cand pe alte site-uri poti pune filme mai lungi, tot gratis ?
De exemplu, eu folosesc youtube.com. Uite aici un filmulet cu Andrei, ca sa-ti faci o parere : http://www.youtube.com/watch?v=iTDcwW5KTWU
Edit ca am vazut pe urma ca filmuletul are sub 2 min. Dar am si filmulete mai lungi, uite unul de 2 min si 16 sec : http://www.youtube.com/watch?v=ltZEPfaXv1I
Daca filmul e mai mare de 10 MB, poti sa-l incarci pe video.google.com. Am avut odata un film mai lung, de nu mi-a incaput nici pe youtube. Nu stiam ce sa fac, cand mi-am amintit de niste filme ale Aidei (aida_o ), care erau luungi. Si parca erau pe google. Asa ca am incercat si eu si am reusit. Mi-a luat o juma de zi sa-l incarc , dar am reusit.
Deci acum am cont pe toate cele 3 site-uri enumerate mai sus si le folosesc dupa cum imi convine.

Poli, sunt f. frumosi pantofii ! Numai ca eu nu as putea sa-i port. In primul rand ca fiind inalta, toata viata a fost un chin pe la petreceri, banchete, etc, sa port tocuri inalte, ca ma simteam de parca as fi gata sa aterizez in nas, plus ca priveam de sus pe toata lumea (inclusiv baietii !). In al doilea rand, ca am piciorul mare, iar pantofii cu varf ascutit parca amplifica senzatia de lungime ! Iar acuma, dupa accident si fractura la picior ... chiar ca o sa pun tocurile in pod. (aveam unele de ocazie)

ciuf, felicitari pentru greencard ! Mai stii ceva de anairda36 ?
Mereu ma gandesc la cele 3 fete care si-au pierdut copilasii.
Nici de Laura Ioana nu mai stim nimic ?
Ileana Marius cand naste ?

adar, sa stii ca eu am vazut ca ai scris mai rar, dar m-am gandit ca traversezi o perioada mai aglomerata. Noi te stim bagata cu mainile pana la coate in aluaturi de prajituri , sau tricotand, de aia nu te-am strigat. Dar stai linistita, ca daca mai intarziai la apel cateva zile, te strigam noi.

Deea, Mia a stat singura o ora ??? Vaaaaiii, pai daca l-as lasa pe Andrei singur o ora cred ca m-as trezi la usa cu aia de la Protectia Copilului, alertati de vecinii disperati de tipetele copilului ....

Cat si Monica (MP), sunt mereu cu gandul la voi ! Curaj, mamicilor !

Daca tot am dat Edit sa-i raspund si Claudiei. Da, in timpul zilei mama il culca pe Andrei tot in patul mare, tot leganat pe picioare. Si Andrei se leagana cu capul (da din el stanga-dreapta), de fapt acum 2 luni chiar am deschis un subiect despre asta la "Parintii intreaba". Pediatrul a zis ca e ceva normal. Eu cred ca asta cu problemele neurologice nu poate fi adevarat, din moment ce , generatii de-a randul, mamele si bunicile noastre si-au leganat copiii pe picioare si sunt toti bine-mersi.
Super pozele cu Vladut la 11 luni !

Haideti ca ies, trebuie sa plec la sala de recuperare. Azi am fost la Eforie Sud, la clinica unde m-am operat, si a zis doctorul ca, desi mai trebuie sa fac gimnastica, pot sa incep sa ma las pe picior, dar sa nu renunt la carje. Offff.

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

La multi ani Traian!
La multi aniRudy!
La multi ani Adrian Mark!
Acum ma dyuc sa scot un pic bb pe afara vb la somnul de dupa amiaza.

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor! Intradevar am doua fetite minunate(cioara intotdeauna isi lauda puiul).
Am pus si cateva poze cu mine, dar nu am foarte multe pt ca eu de obicei sunt fotograful.

Va pup pe toate ,sunteti niste scumpe.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=b741scd

Mergi la inceput

Fetelor, exista un link http://lilypie.com/first_birthday.php?r=3334
care creaza niste tikere cu varsta copilului. o sa incerc sa pun sa vada daca merge.

[url=http://lilypie.com][/url]

Vad ca nu merge! Asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Micaalsa scuze am incurcat borcanele!!!!! Raspunsul la faza cu niponii era pt Mihaser Vaai am ras in hohote la faza cu laptele... biata de tine... rasu plansu vorba aia... Ce happy e Iulia in toate pozele. Ingeras nu alta!
Claudia_d v-am vazut pozele si ai un cavaler tare frumos mai ales de Valentine e dulce dulce. Cu cine seamana asa blonut? Ce cuminte sta el in scaunel la baita... Zgatia mea ar pleca cu tot cu scaun la plimbare... Poti sa-mi trimiti si mie te rog mult cartea Psihologia copilului pe rocsana@gmail.com ? Cum merge cu condusul, ai mai facut ceva progrese? Hai ca m-ai facut sa rad la faza cu talentul...ne luam de mana si eu mi-l tot caut si nu-l gasesc domle!
Serj ce mult ma bucur ca te-ai hotarat sa scrii mai des. Imi pare sincer rau daca te-ai simtit neglijata la un moment dat, eu nu mi-am inchipuit nici o clipa ca asta ar fi motivul.... Te pupic si te rog sa ma scuzi daca am contribuit si eu la lunga ta absenta. Am vazut pozele sunt nemaipomenite, Ambra e o frumusete, si seamana cu fratiorul ei, iar amandoi seamana in proportii edagale si cu mami si cu tati, zic eu... Mi-a placut rochita foarte mult!
Tcelen am admirat si pozele voastre de la mot mai ales moatzele Anei. Ce domnisoara frumoasa mai e si ea!!!
Aloreea eu am introdus toata alimentele mai putin carnea de porc, laptele si fructele de mare. Maria mananca ce mananc si eu doar ca fara sare.
Laura83 bine ai venit, ti-am vazut si tie fetele, sunta tare frumoase, Raisa are niste ochi de te baga in boale. Cati ani ziceai ca are Karina? Iar tu arati foarte tanara.
Poli vazut condurii sunt foarte frumosi, abia astept sa te vad mireasa!!!!! Si eu mi-am dorit acceasi culoare la rochie cum ziceai ca ai tu numai ca nu am gasit. Si pe aici se gasesc numai de inchiriat, sunt aceeleasi preturi ca si la voi, si din pacate nu am avut posibilitatea sa-mi cumpar din Romania ca tine... Nick ii trage la masea cu coca-cola? Vad ca e amator de oale ca si Maria, azi a reusit sa le scoata din dulap si sa le imprastie in toata bucataria in numai 5 minute. Si pozitia de somn e similara... e incredibil cum isi dau capusorul asa pe spate, nu-i doare gatul oare?
Delia mai Rudy chiar ca din pct de vedere al aspectului fizic are sanse la presidentie. Are un saten la par foarte frumos. Poate nu i se schimba. Mai voi chiar i-ati data ciocolata??? I-a placut? Cica cacaoa e foarte buna pt creier...
Biuta multa sanatate!!! si sa-l fereasca Doamne Doamne pe Anthony de virusi!
Dea mamaaaa ce faza cu caca!!!! Sa stii ca si eu am servit si la fel ca mia l-am imprastiat in toata casa, l-am intins pe tot sifonierul cica... Si nu pot sa spun ca nu am avut noroc (in afara de faptul ca nu am castigat niciodata la loto sau bingo...) Vai chiar ca ai dreptate, s-a schimbat mult, parca nu mai e ea! Si parca nu era blonda. E tare frumooooasa!!! da numai 7 poze?! Zgarcituto...
Cela va asteptam cu poze. Ce mai face mama ta?
Irina FELICITARI lui Andreiutu!!!! Ce frumos merge el, tzop tzop. Va invidiez. Maria desi sta in picioare bine de pe la 9 luni, inca nu are echilibrul bine dezvoltat. Cand merge tinandu-se de mobila, se balangane ca un betiv si cade, cred ca de sfredelus ce e. A mea nu sta singura nici un minut, si nu numai ca nu sta singura dar cine e cu ea in camera nu are voie sa faca altceva (gatit, aspirat, spalat de vase, calculator...) nu spun cu ce furie vine si trage de mouse si de tastatura. Am senzatia ca e cel mai obraznic copil dintre ghiocei. Nu sta singura, nu ma lasa sa fac nimic, sare din scaunul de masa, din carut, din orice o tine pe loc mai mult de 5 minute... in scaunul de masina sa zicem ca rezista ceva mai mult 20-30 de minute. Cum vine acasa imprastie toate jucariile care se afla in cutii, apoi trece la haine, apoi la oale... pana nu-si face damblaua nu se lasa. De dormit singura la fel nu se pune problema si imaginati-va ca patutul ei e lipit de patul nostru (am coborat gratiile de pe o parte si le-am lipit efectiv. Ei nu-i bine nici asa peste noapte se suceste zvarcoleste pana ajunge cu capul pe capul lui tata-sau si cu picioarele pe capul meu (deci formam un fel de poarta) Asa ca pe la o bucata de noapte cand ma tresesc cu cate un sut in gura o iau si o pun intre noi .... Ziua nu mai doarme acasa (la gradi doarme de pe la 12 pana pe la 2) si seara imi adoarme pe la 8 (de vreo cateva seri) asa ca boierie pe mine. De obicei adoarme usor, tre sa ma intind langa ea, sa ne tinem de mana si sa aiba suzeta in gura, dar la gradinita o pune educatoarea in spinare si asa adoarme... (aici e o cultura cu tinutul bebeilor in spate, asa ca o cara saracele...) Recuperare rapida cu piciorul. Tu si Daria... (telenovela mea de capatai cand calc rufe)
Carmenpit bun venit si tie!

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Nshiro mersi de primire, Karina are aprope 7 ani. iar eu 25.
Ochii lui Raisa sunt exact ca si ai sotului meu. Amandoua seamana leit cu el (eu nu am fost acasa cand le-am conceput).
Va pup .

Mergi la inceput