LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Biuta, SUPER FILMUL ! Si mesajul de 1 martie
Mey, tu n-auzi ca eu am o problema cu faptul ca tu nu mai esti pe lista noastra ? Ce s-a intamplat ?

ciuf, multa sanatate Evei ! Daaaaa, Andrei merge deja prin toata casa, arata exact ca un pinguin, mergand cu burta in fata, leganandu-se, si un pic "Cracanescu".

Traian(Ceela) si Alexandra (Aida), BRAVOOO !! pentru primii pasi ! Ma surprinde faptul ca cei mai tineri ghiocei (ai Aidei si al lui Alma-kaly) merg asa de devreme
Cei din urma au fost printre cei dintai !

Laura Ioana, sa ai o primavara frumoaaaasaaaaa !! Si ... mai e nevoie sa-ti spunem ? UN BEBE SANATOS !!

Siiii ... pentru maine ....
LA MULTI ANI, ANDREI !!! (de doina_cel)
Pentru tine, pui mic si scump, mai mult decat pentru altii, urarea "Sa fii sanatos!!" este cea mai importanta. Ai luptat in anul asta de viata, si ai crescut frumos, chiar fara esofag. Parintii tai au luptat si lupta in continuare ca tu sa devii un copil normal si sa duci o viata normala. Stiu ca acum esti detubat si ai ajuns acasa. Nu te lasa, puiule ! Lupta in continuare !
Stiu ca nota de plata a spitalului este enorma, pentru toate operatiile care ti s-au facut (si nici nu s-a terminat !) si ca parintii tai au mare nevoie de bani. Imi este rusine ca eu nu am trimis in contul tau decat 500.000 lei, asta toamna.
Dar promit ca voi mai trimite, indata ce voi putea merge din nou !

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Irina draga..eu vroiam demult sa ma sterg de pe lista, din motive de securitate, cel putin in America nu e f roz cu data de nastere, prima data am vrut sa ma trec pe alta data..da..apoi, m-am razgandit.
Nu e mare lucru..ca..doara..nu in asta consta, sa fii prezenta pe lista, ci..sa scrii pe aici..zic eu ca e mai important. Scritalesc eu..da..zilele trecute tare bolnavi am fost..amandoi...recuperez eu..sper sa nu ne mai imbolnavim..ca o fost destul (zice io)
Mersi de urari la toata lumea..ati fost f dragute..si mersi si pt sora mea..e un pic mai bine..deja vad ca circula, ca atare..sper sa fie complet refacuta.
Da..la matalutza..ce iti face piciorul????????????? te mai doare?
Ada, sanatate..ca vad ca esti absenta ..motivat
Serj
Daria.sanatate..
Kim..pupici
Aida..pup fetita :)
Andreea, ce mai face buburuzica?
Ciuf pe ambii :)
Alinaalex
Micaalsa, oare pe unde umblii? ca nu ai scritalit mult :)
S-o trezit..pup gascaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Buna seara, sper ca ne mai stiti si pe noi :)

Din pacate n-am mai reusit sa citesc decat foarte putin in ultima vreme, sunt in continuare extrem de ocupata. De 2 saptamani avem o bona care vine 4 ore pe zi, teoretic ar trebui sa pot lucra super in timpul asta si sa ma mai eliberez... dar Sara nu se impaca prea bine cu noua situatie si nu prea sta doar cu bona, tre' sa fiu si eu prin preajma. Asa ca deocamdata nu simt vreo imbunatatire. In plus, imi este foarte greu sa o vad cum plange si se agata de mine in momentul in care o vede pe bona. Si chiar si cand suntem doar noi doua acasa, sta aproape tot timpul lipita de mine, desi inainte era foarte independenta, isi gasea singura diverse ocupatii si nu ma prea baga in seama.
Sper insa ca va trece repede perioada asta de adaptare, si voi recupera si eu la citit si la scris :).

LA MULTI ANI celor care au implinit un anisor!

Va doresc tuturor o primavara minunata! Pupici

Ameera si Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

La multi ani Mark (Bagheera) si Maria Ruxandra (Catrinutza)!

Catrinuta, frumoase amintiri, frumos mesajul pt fetita ta!
Biuta, mi-a placut filmuletul pt 1 anisor! ma tenteaza sa fac si eu asa ceva.

wow! tb sa plec ca mi-a adormit fata in premergator...

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

LA MULTI ANI,ANDREI, sa iti dea Dumnezeu sanatate maxima, toate sa fie bine, sa nu ai probleme in viata cu nimic, sa ai noroc tare mult..si la parintii tai sa le dea Dumnezeu putere sa rezolve tot ce e mai important, iubirea ce o au pt tine nu are masura, si sper sa se treaca cu bine peste tot.
Claudia m-ai dat gata cu scoica, eu numai acum am cetit atent unde doarme copilul tau peste zi :) Ce te faci cand creste? :)
Pupici la gascutza dragutza:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Andrei sa fii sanatos si sa cresti mare! Te pup puiule si iti doresc tot binele din lume!

Fetele va pup asa de martisor! SA va arat si www.dropshots.com/day.php?userid=200121&cdate=20070302&ctime=085308" target="_blank">proba ca mergem singuri!

O sa pun si pozici!

O zi buna! Revin!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Biuta, tot pe-aici bantui si eu mai rarut in zilele cu soare ca atunci tot pe-afara suntem. Doarme bondoaca mea la aer cate 2 - 3 ore . De-abia astept primavara si vara sa mai scap de atatea haine ca de-asta mi-i groaza cel mai mult, sa o tot imbrac si dezbrac.

Andrei , iti dorim multa multa sanatate pui mic, se te-ajute Doamne Doamne sa te faci bine cat mai repede ca prea mult ai fost bolnavior.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Andrei ! Iti doresc multa, multa, multa sanatate, putere si vointa ! Sa te faci repede bine si viata sa-ti rezerve numai bucurii si fericire ! La multi ani ghiocel scump !
Te pupam cu drag !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

LA MULTI ANIANDREI!!!

SA CRESTI MARE SI SANATOS SI SA-TI DEA D-ZEU PUTERE SA TRECI PESTE TOATE PROBLEMELE, LA FEL PARINTILOR TAI!!!
MULTA MULTA SANATATE!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Fetelor, am intrat sa va urez o primavara frumoasa si insorita, plina de bucurii si zambete !

Va multumesc pentru gandurile frumoase si felicitarile pentru noua noastra casuta, va doresc si voua sa vi se implineasca dorintele, multa sanatate atat voua cat si puiutilor dragi si familiilor voastre.
Eu nu o sa mai pot intra o perioada pe net,(muatm calculatorul, routerul si laptopul azi) pana rezolvam acolo cu conexiunea, dar o sa mai vorbesc cu Andreea la telefon si o voi ruga sa va mai transmita ea noutati despre noi, atunci cand poate sa va scrie.

Urez La Multi Ani si ghioceilor care vor implini un anisor in perioada cat eu voi fi absenta (motivat ) . Sa fiti sanatosi si norocosi !

Va pupam !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput