LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

In primul rand, le uram ghioceilor dragi "LA MULTI ANI!!!" , sa fie veseli, sanatosi si sa se bucure de fiecare moment impreuna cu mamicile, taticii, bunicii si asa mai departe . Va dorim sa aveti petreceri de 1 anisor foarte frumoase si la care sa va distrati super.

Va multumim din suflet pentru urarile pentru Andrei, am fost foarte bucurosi sa vedem ca se gandesc atatia prieteni la noi si ca avem mult mai multi decat cei care "sunt activi" pe forumul nostru. Ne-ati facut sa ne simtim parte din cercul vostru de ghiocei si suntem foarte fericiti.

Astazi Andrei are petrecere toata ziua, am inceput de dimineata cu coifuri, trompete, chestii de-alea in care sufli si se... deruleaza, nu stiu cum se numesc, a primit cadouri, am cantat "Multi ani traiasca", "Happy birthday", am primit urari de "Zum Geburtstag viel Glück"... Ce sa zic, sper sa fie frumoasa ziua pana la sfarsit. Acum il asteptam pe tatic sa vina de la munca si sa ne aduca un tortulet sa avem in ce ne pune lumanarica de sarbatorirea... PRIMULUI ANISOR!!! Ii comandasem cadoul de ziua lui pe Internet si am avut niste emotii ca nu va veni de ziua lui, dar azi de dimineata, la 8, a venit postasul! Am fost foarte fericiti. Asa ca astazi Andrei se plimba mandru prin casa in noua lui masinuta. Zilele urmatoare o sa punem si poze pe site, avem unele foaaarte dulci.

Adevarul e ca mi se pare extraordinar, o minune cu adevarat, faptul ca ajuns pana aici. Au fost multe momente in care a fost pe un fir de ata, in care nici macar nu ne mai gandeam la ziua de maine ci asteptam sa vedem daca trece cu bine cea de azi. Dar, slava Domnului, uite ca am ajuns aici. Acum, ne rugam sa reusim sa mergem in continuare . Oricum, e placut sa ai bebelusul acasa, sa auzi gangureli si sa vezi zambete delicioase si sincere...

Andrei, Doina si Dragos

http://andrei.point.ro
http://b1.lilypie.com/dOMSp2.png

"The only thing we know about the future is that it will be different." - Peter F. Drucker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura83 spune:

Asa e Ciuf sotul meu e innebunit dupe fete. Sa-l vedeti cat e de mandru cand iese cu ele la plimbare.
Cat despre nume, eu pe toata perioada sarcinii nu m-am gandit decat la nume de baieti, si pe ultima suta de metri le-am gasit.Si mie imi plac foarte mult si sunt tare mandra de scumpicile mele.Parerea mea ca nu exista o bucurie mai mare pe pamantul asta decat copiii.
Tuturor va doresc un 1 martie plin de martisoare si de bucurii.(scuza-ti intarzierea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

LAURA83,vreau su sa vad poze cu papusile tale,unde?

Doina,felicitari pentru un an plin de incercari!Le-ati trecut cu bine si sa dea domnul sa aveti parte numai de bine si de lucruri frumoase de acum inainte caci v-ati luat portia de greutati pentru 2 vieti cel putin!ANDREI La multi ani plini de bucurii si sa ai parte de toate lucrurile bune de pe pamant!!!!!
Felicitari tuturor bebeilor care merg in picioare deja!!!Noi....deocamdata nu mergem decat sprijiniti.....dar nu-i nimic,este timp si pentru mers.Fug sa pregatesc puiul ca mergem la vaccin azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

La Multi Ani, Andrei!
Sa cresti mare, si, impreuna cu ceilalti copii din generatia ta, sa faceti lumea asta mai buna si mai frumoasa!

www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)

Mergi la inceput

Nici noi inca nu mergem singurei, dar nu e timpul pierdut. Raisa e destul de dodoloatza si o cam trage fundul in jos.

Pupici multi la beblini.

Delia aici sunt mandretile mele.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=b741scd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Draga Andrei,

Vreau sa-ti urez LA MULTI ANI,sanatate multa,multa,multa,putere pentru a invinge in lupta pentru viata si...cat mai multe zambete!Sunt prea mica pentru a-ti face daruri dar,pentru ca de mine are grija multa lume si ingerasul meu pazitor...someaza,il voi trimite sa-ti fie alaturi si sa te ajute.E tot ce pot sa fac...deocamdata.Dar mami se gandeste la ceva...

Cu grag,"colega" ta,ghiocica Thea

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, ANDREI!!!

Dumnezeu sa aiba grija de tine si sa iti ofere cel mai frumos cadou de ziua ta: SANATATE multa si forta de a invinge. Ingerasii sa iti vegheze somnul si sa iti lumineze calea.
Multi pupici si sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos pe lumea asta.

LAURA,MAMI DE KARINA SI RAISA

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=b741scd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Andrei, iti dorim si noi multa-multa sanatate, fericire alaturi de parinti. Sa fii in continuare un luptator, sa razbati in viata cu curajul si optimismul tau.
La multi ani!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

La multi ani fericiti si in special sanatate ca e mai buna decat toate sarbatoritilor:

Andrei - doina_cel

si

Maria - Nshiro
Andrei - Irina71
Stefanel - alinutza3
Maria Cornelia - iris77

Eu n-am mai apucat sa va spun ieri (dupa ce mi-a adormit fata in rotobil) ca si Alicia merge singura cativa pasi (in medie 3 si cel mai mult a facut 6 pasi). Sta mult nesprijinita si paseste mandra cu gura pana la urechi de incantata ce e, iar cand i se face frica se arunca la mine in brate ori se lasa jos. In rest e neobosita sa meraga tinuta de tot ce apuca in jur. Maine o filmez, dar nu stiu sa descarc de pe camera video, iar aparatul foto mi-e tot la reparat. Aaa si tot maine mergem la un party de 1 anisor la un pretendent ce ne face ochi dulci (cu o luna mai mare).

Felicitari ghioceilor mergaciosi!

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

dragele si dragii mei, multumesc inca o data pentru felicitari si urari! sunt foarte fericit ca va ganditi la mine. mi-ati facut cele mai frumoase urari si sper sa pot beneficia de toata sanatatea si bucuria pe care mi-o trimiteti.

ghiocica thea, multumesc mult pentru ingeras! o sa il rog sa imi povesteasca despre tine mai multe (m-am uitat eu si pe niste poze si mi-a mai citit mami mesajele mamicii tale ca sa vad ce mai faci) si sper sa se poata intoarce cat mai repede la tine pentru ca sper sa reusesc sa ma fac bine si atunci nu va mai fi atat de greu pentru ingerasul meu, se va putea descurca singurel. incet-incet si cu multa grija, eu merg mai departe . oricum, chiar daca va avea grija si de mine, sunt convins ca ingerasul tau va fi la fel de atent ca tu sa fii sanatoasa si fericita.

daca va intrebati cum m-am distrat ieri, a fost frumos . mami si cu tati mi-au cantat "La multi ani" in toate felurile pe care le stiu ei, au purtat toata ziua niste coifuri (aratau foarte funnny, hi hi hi) am primit cadouri, am fost alintat (oricum sunt alintat mereu, dar ieri am fost un pic mai mult), am dansat, am avut un tortulet si am suflat impreuna cu mami si tati in lumanarica mea de sarbatorirea unui anisor, am ramas fara mot si am incercat sa ma hotarasc ce as putea alege din ce mi-a pus mami in fata. cel mai mult mi-a placut un pix, tati a incercat sa ma convinga sa ma gandesc si la niste euro dar mie nu mi se par asa spectaculosi, nu stiu de ce ii cauta lumea atat. si, in afara de toate astea, vreo jumatate de zi am dormit, mi-a fost cam lene. cred ca vremea e de vina, e ploios si bate vantul. brrrr.... e placut sa fii in casa la caldurica si sa tragi la aghioase, mai ales daca esti in brate.

va pup,
Andrei , acum am 1 anisor, 2 ore 40 min! si sunt foarte mandru de realizarea mea

http://andrei.point.ro
http://b1.lilypie.com/dOMSp2.png

"The only thing we know about the future is that it will be different." - Peter F. Drucker

Mergi la inceput