par gras
Raspunsuri - Pagina 2
denisabia spune:
Referitor la Hemel , chiar o reprezentanta zicea azi ca sunt facute in Austria , dar fabrica e in Iugoslavia.Deci marfa pt Europa de Est.![]()
Incercati marci gen Wella , Joico , Kerastase.
marlenn spune:
Buna,
Si eu am parul gras de la 12 ani...stiu de la ce mi se trage problema dar nu am cum sa mai tratez cauza, dar ma lupt cu efectul de nu mai stiu ce-i cu mine...Am avut un par foarte lung si des de toata frumusetea pe care l-am tuns scurt ca sa-l pot spala mai des (o zi da o zi nu) ca numai asa mai controlez un pic problema...si ii si prieste parului meu spalatul des, creste atat de repede ca sunt nevoita sa-l tund , s-a mai ingrosat la fir si nu imi cade...Am observat ca atunci cand mananc in fiecare zi 2-3 grapfruituri rosii parca nu mi se mai ingrasa asa rau, primele efecte le-am vazut dupa vreo 2 saptamani dar nu am continuat sa vad ce iese...
...mereu intrerup...
Am incercat tot felul de sampoane si medicinale luate de la farmacie, si nemedicinale, de la diverse firme dar pe mine nu m-a ajutat nici un sampon, m-am clatit si cu tot felul de ceaiuri si la fel nimic nu m-a ajutat...Doar zeama de la lamaie ma mai ajuta...dar de lene si pentru ca nu am tot timpul in casa lamai, le folosesc rar...
Mai sus spuneam ca stiu sau cel putin banuiesc de la ce mi se trage problema...si acum vreau sa va intreb si pe voi daca banuiala mea are vreo baza reala...La 12 ani, mama m-a dat cu gaz in cap desi eu nu am vrut ca mirosea urat si aveam si parul lung, dar de atunci m-am procopsit cu parul gras...Mama imi tot spune ca nu de la gaz am parul gras, dar continui sa cred ca de la gaz il am asa...Voi ce credeti?
26octombrie spune:
loma zice bine, sampoanele pentru par gras intretin ingrasarea, sunt prea agresive.
nu ma spal mai des de o saptamana, ever! si parul meu e mai putin gras dupa o saptamana decat al celor mai multe persoane din jur dupa doua zile. asta e si secretul.
acum patru ani, conjunctural, m-am spalat in vara ceva mai des, timp de aproape o luna. rezultatul a fost sinistru! mi se ingrasa parul vazand cu ochii!! eram intr-o depresie continua din cauza asta, nu stiusem cat de neplacut este. ei bine, m-am mobilizat si am luat masuri, drastice. am stat, cu dintii stransi, nespalata pe cap, doua saptamani. a fost foarte greu, ma simteam slinoasa. ei bine, asta a fost. dupa ce l-am spalat, dupa 14 zile, nu s-a mai ingrasat!! si mi-am promis sa nu mai fac vreodata aceasta greseala, sa il spal mai des de 7 zile.
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)
26octombrie spune:
si inca ceva: daca va amintiti, pe vremea noastra (inainte de 89) nu exista moda asta cu spalatul zilnic, imi amintesc eu cum toata lumea se spala o data pe saptamana. intre timp a inceput campania marilor producatori de produse cosmetice, cu cat te conving sa-ti distrugi stratul de sebum, astfel incat organismul sa secrete altul, din ce in ce mai repede, cu atat isi maresc cifra de afaceri. ingenios, nu?
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)
mirelaispir spune:
ai mare dreptate 26 octombrie. am aplicat si eu metoda ta si a dat rezultate. tot pt par gras eu folosesc din cand in cand un ou crud. dupa ce ma spal pe cap imi aplic pe par o masca facuta dintr-un ou crud batut spuma. stau cateva minute si apoi limpezesc.
abbi spune:
mie dermatologul mi-a dat acelasi sfat:cu cat speli mai des parul, cu atat se ingrasa mai repede, pt ca glandele sebacee incearca sa-si faca treaba si..o iau razna!la fel mi-a zis si pt ten:dupa ce-l curat, sa-l dau cu crema!....eu nu aplicam creme
,ca sa imi ...las porii sa respire.
Nu vreau sa va mai zic prin ce chinuri am trecut, pana am ajuns sa-l spal de 2 ori pe sapt!Ma simteam ...tare nasol.Parca toti se uitau la mine si-si ziceau....daaaaa, are parul murdar si imbacsit!Pana la coada am reusit!Sper sa scapati de chinul asta!
ilinca79 spune:
Intr-adevar, sunt convinsa si eu ca spalatul des dauneaza (si eu am par gras si il spal la 2 zile) In ultimul timp nu am mai folosit nici spuma, numai ca sa nu se ingrase asa usor, dar degeaba. L-as lasa si eu mai mult, dar cum sa ies in lume o saptamana cu el aratand murdar? Cele care ati folosit produse dertmato-cosmetice de genul Ducray, Vichy, ce parere aveti despre ele, le recomandati?
Ilinca
speed spune:
si eu am parul gras de cind ma stiu si incercind tot felul de sampoane in cele din urma cu Nivea pt par normal/gras mi-a mers cel mai bine,dar nu spalam parul mai repede de 5 zile.acuma sufar cumplit ca in irlanda nu se importa sampoanele nivea-doar alte produse cosmetice
acum folosesc l'oreal si e ok da tot nu ca nivea...
mariana tache spune:
ma inscriu si eu in club ![]()
Am un par f gras; il spal odata la 2-3 zile.
Si am incercat tot felul de sampoane, dar tot degeaba.
Eu banui ca e treaba pur hormonala; sa va spun si de ce: in timpul celei de-a 2-a sarcini nu mi s-a uns deloc parul!!! Il spalam la o saptamana dor pt ca era prafuit si mirosea urat, dar nu era uns deloc; nu-mi venea sa cred ce minune mi se intampla; si din pct asta de vedere am avut 9 luni de vis.
Apoi, dupa nasterea 2 am luat 6 luni anticoncept. Si am trait acelasi fenomen; cum le-am intrerupt, cum a revenit cosmarul.
Asa ca... eu nu mai sper sa gasesc samponul minune; hormonii sunt de vina!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Criss75 spune:
Am avut aceeasi problema, dupa ce am renuntat la anticonceptionale, parul meu a luat-o razna. In plus, am folosit mult timp samponul de la Favisan, dupa care mi s-a facut dor de sampoanele cosmetice. In fine, am revenit la Favisan si rezultatele se vad dupa vreo trei spalari. In continuare imi spal parul la 2 zile, pentru ca folosesc si produse de styling si daca nu-l spal des, arata imbacsit de la spuma si fixativ. Dar cel putin nu mai luceste la radacina.
A, si de luna aceasta iau din nou AC, asa ca sper sa rezolv definitiv problema.