Am folosit mai multe metode contraceptive(pastile, prezervativ..chiar si batraneasca metoda calendaristica). Acum am ajuns la sterilet. Ma simt bine cu el...insa ma intreb, ce poate fi mai bun?? Voi ce folositi si ce v-a multumit cel mai bine?
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
Eu folosesc anticonceptionale si sunt multumita de ele,nu cred ca te ingrasi de la ele daca ti le da doctoru si nu le iei dupa capul tau.

amy
Salut fetelor ,
Si eu am folosit 5 ani contraceptive dupa care m-am lasat de vreo 3 ani , ma tot gandeam sa nu influestzeze viitorul bb din burtica . Acum am o fetita sanatosa si frumoasa .
De folosit nu mai vreau sa le folosesc deorece aveam dureri de cap destul de des si o stare de discomfort .
Am gasit un site si folosesc alta metoda de contraceptie mai sanatosa din punctul meu de vedere.
http://www.calmens.ro/dealer/488
Numai bine !
Eu folosesc anticonceptionale , dar sunt stresata la culme.Pana acum luam si pilule, dar faceam cu prezervativ, ca in fiecare luna se ivea un motiv......perefr si , si dar na...se uita prietenul ciudat la mine![]()
E cam greu sa raspunzi la o astfel de intrebare,mie din start hormonii sintetici nu imi fac bine.Eu folosesc metoda naturala 'Persona' si mi se pare cea mai buna.Trebuie sa vezi ce ti se potriveste tie cel mai bine.Am avut si sterilet insa si acela contine hormoni asa ca l-am scos.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key of your heart"
depinde de la persoana la persoana. nu toti sunt la fel. la o varsta is bune unele metode, la alta varsta altele. eu deocamdata is pe pastile dar dupa ce o sa nasc probabil voi recurge la sterilet
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
Anky,scuze ca intreb,dar ce fel de metoda e asta?persona,
doar daca vrei sa raspunzi....
quote:
Originally posted by alincic
Anky,scuze ca intreb,dar ce fel de metoda e asta?persona,
doar daca vrei sa raspunzi....
Alina,nascuta in Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag