Bucurii de sept-oct 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

multumim de urari
nu e pizza e o mancare traditionala paella(a se citi paeea)
eu dau de baut in fiecare luna
inca ma mai minunez uite a mai trecut o luna oare ccand a trecut atat de repede!
va las ca dudumiciul nu ma lasa sa scriu vrea sa scrie el
ppici
aa am vazut poze de maria
vladut felicitari pt iepuras

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

msl imi pare rau ca si voi aveti probleme cu constipatia. Eu rezolv ff bine daca e constipata Bianca cu pireu de prune uscate de la Nestle. Voi nu aveti asa ceva acolo. Sau incearca cu suc de prune.

Cristina f bune informatiile!Mai scrie cand ai timp. La mine in casa e cam 23 de grade dar e temp constanta pt ca se regleaza in functie de temperatura de afara. Sa va zic ca si aici la gradinite temp e cam 20-21 de grade unde se joaca copiii iar unde dorm este 18 grade. Aaaa si la maternitate tot cam temp de 21-22 grade.

Eu cu Bianca am iesit si la -14 grade cam un drum de 10 minute pana la mall si inapoi camuflata bine. I-a placut

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna ziua fetelor!

Tin sa va anunt ca Luca a avut a 3-a noapte fara papa. Doarme de la 11 seara pana la 6-6 jumate dimineata fara intrerupere. Simt ca ma odihnesc si eu acum.
Am incercat seara sa fac cum spunea Cristina in metoda Karitane, dar nu merge .M-am chinuit intr-o seara o ora jumate si nik. Si il adorm in continuare cum o faceam inainte. La ultima masa de la 10, in timp ce papa adoarme, adik cand tremina de supt adoarme.

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Multumim pt aprecieri Alina, mephala, vauva. Va am si cred ca nu am uitat pe nimeni. Daca s-a intamplat ma scuzati.

Vazut totzi puiutzii. Sunt niste scumpeiiiiii

Mexxa felicitari pt

_

Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

LA MULTE LUNISOARE BUCURIILOR NASCUTE INTR-O ZI DE 25!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Gety, CristinaGoji, Eloise - multumim

La multi ani bucuriilor de 25 !!!!!!!!!!!!

Mexxa - felicitari pt.iepuras

scumpik - ma bucur ca doarme bb noaptea

eu am fost azi la coafor, m-am facut gigea

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Gety felicitari ptr casa,sanatate multa si multumim de aprecieri
Nicole scump piscotelul cum doarme,vazut si filmulet (Matti nu si-a descoperit inca picioarele,decat daca i le arat eu le baga in gura)
Cristina si eu am in casa cam 23-24 grade (nu i-am pus lui Matti niciodata caciula si sta foarte mult in body doar)el transpira extrem de mult si nu-i place sa fie imbracat.Mai ales la cap si mai ales cand mananca e fleasca.
Eloise la asta m-a gandeam si io,m-a doare acum de m-a rupe cand o intinde ca pe guma de mestecat,dar cand o sa mai aiba si dinti nu stiu ce voi face,dar l-am amenintat ca nu i-o mai dau pe titi si ca-i dau bibe.
Liliana ce frumos va jucati cu ghiocelul,felicitari ca ai ajuns la coafor,m-a chinui si io de ceva timp sper sa si ajung
Msl incearca suc de portocale sau para
Lexi vazut poze,doi copii superbi lui Ste nu i-a venit a crede ca e baietel
Mexxa felicitari ptr dintuc,il asteptam si noi pe al nostru
Scumpik felicitari ptr performanta,eu inca nik tot papam noaptea
Alexuza si Mephala multumim de aprecieri.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Noi suntem bine,am fost la inot,cam suparati ptr ca era ora de somn,dar pana la urma ne-am acomodat,iar au fost multi copii.
M-am mai recuperat si io ptr ca ai am pe ai mei care se ocupa de Matti,eu am dormit ceva mai mult,Doamne ce bine e sa ai un ajutor!
AM pus pozici de la inot Inotatorul

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetelor, da el e Albert teroristul. Multumim de complimente
Marina, sotul meu e brunet cu ochi caprui. Maria nu seamana cu el la ochi (deocamdata, ca eu inca sunt sceptica ccc ca ii vor ramane ochii asa) dar la trasaturi seamana cu el. Si la gropite!
Gety, premergatorul e OK, pare bun, nu pot sa-ti spun prea multe momentan pentru ca Maria nu a inceput inca sa se plimbe in el. Deocamdata o punem cateva minute in el, dar inca nu are atata forta in picioare sa-l impinga.

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Mexxa felicitari pt.

Gety multa sanatate.

Lexi ai o printesa frumoasa tare.

Nicole, Sephora, Lilina niste scumpei baietii vostrii.

Mergi la inceput