Bucurii de sept-oct 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Marina - verisoara e de fapt verisor Si eu cand am vazut poza am recitit mesajul lui Lexi, ca mi s-a parut ca vad o fetita superba in poze.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Aoleu......da, asa e!
Scuze, Lexi, verisorul.....
Chiar ma gandeam cand ma uitam la poze daca este una si aceeasi persoana cu cea care te-a terorizat in timpul sarcinii Dupa care mi-am spus "A, nu, ala era baietel"

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Eu sunt mai bine, adica rana s-a mai vindecat deja datorita protectiilor de silicon. Gety eu nu sunt f incantata de chestiile alea, mi se pare ca e ceva gen semi-biberon...dar asta e, le-am folosit numai la sanul ranit, Vladut le-a acceptat, nu cu incantare...dar le-a acceptat totusi. Nu-mi place ca nu adera perfect de san, se mai desprind cand suge bebe...Ma rog, totusi sunt o inventie buna, avand in vedere cat de dureroase sunt ragadele, si rana/inflamatia nu trece daca dintzucul o zgandareste de fiecare data.

Lilina, foarte dulce bebe Vlad

Lexi, e tare frumusica Maria ta, si se face din ce in ce! Verisorul este Albert de care ne-ai mai povestit ? Frumusel foc si el, si mie mi se pare ca seamana cu Maria. Iar el arata ca un mic voievod cu parul ca spicul graului.

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

La multi ani Bianca,Mario, Luca-Ionut, Katia, Emanuel, Darius-Stefan, Bogdan-Tudor si Bianca.
Gety multa sanatate iti doresc.
msl cred ca ai incercat mai toate solutiile naturale. Daca vezi ca totusi nu face poate ii pui un sfertuletz de supozitor, nu stiu ce sa zic.
elenia multumim de cinste, sa-ti traiasca baiatul.
Cristina sunt interesante metodele pe care ni le traduci. Spre exemplu cel cu adormitul lui bebe eu incerc sa il urmez, numai seara nu imi functioneaza. Pentru ca regimul nostru este baitza, papa, somn. Deci se leaga papa de somn, nu suntem inca in stadiul in care sa ne jucam putin dupa baitza si apoi somn sau altfel. David pica la datorie dupa baie. Oricum sunt niste metode tare practice, multumim.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

salutare bucurii.... intram rapid ... intainte sa plecam la bunicutza.. sa va dam o veste mare: a aparut iepurasul mult asteptat .

nu am avut timp sa citesc ... dar voi citi diseara.. va pup cu iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Multumim din suflet pentru urari!

bucuriilor nascute intr-o zi frumoasa de 25!

_

Cami de Luca-Ionut (25.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Multumim tuturor celor care ne-au felicitat!

LA MULTI ANI PRINTESEI INIMILOR NOASTRE (mami si tati) BIANCA MARIA care azi implineste 6 lunitze!

LA MULTI ANI Luca, Mario, Emanuel, Darius, Bogdan, Katia si Bianca!

Mexxa felicitari pt dintzucul mult asteptatAm vazut ieri pozele dar n-am mai apucat sa intru. S-a facut mareee Sebi! Si e tare dulce

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Iepuras, coconas,.... Bravo Sebicu!
Cucuoancea, nici nu mi-a dat voie sa iau antibiotic. Iau paracetamol, Hexoraletten in continuare si spre seara am sa pun in jurul gatului cartofi stropiti cu spirt.
Anangel, frumoasa fetita ai. Premergatorul este bun? Am vazut ca-i de la Chicco. Eu inca nu i-am cumparat, dar adun informatii....

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Eloise, eu am copiat sfatul care l-ai primit pe celalalt forum. Acum sper ca Mariuta sa mai astepte sa devina si ea iepuras. Tu cum ai rezolvat problema cu ochisorii lui Vladutz? Eu merg la alt dr., dar 1 luna dupa ce i-am facut vaccinul nu se poate face nici o interventie la copilas.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

CristinaGoji, pupici de la noi, asa sper, ca sunt o mama buna, mai ales ca rade cand ma vede.
Cucuoancea, nu prea tusesc, doar ma ustura tare laringele cred iar seara trebuie sa stau cu patura in dreptul gurii si al nasului ca sa pot dormi. Probabil ise incalzeste aerul.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput