Bucurii de sept-oct 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

fetelor treceti pe la mine ca dau de si c doar nu implineste in fiecare 5 luni dudumiciul meu
va pupic si va asteptam pe la noi
felicitari vlad pt ma-ma chiar s inconstient,pt sbi care sta frumos in fundulet,vazut poze cu cupiluti simpatici
-gety insanatosire grabnica
-eloise sa se repare repede sanul

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Elenia, La multi ani puiutului tau si tuturor care implinesc 4, 5 sau 6 lunisoare. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi toti!
Cristina, acum l-am trimis la farmacie pe sotz. Sa vad ce-i da, mai ales ca eu si alaptez. Dar m-a prins asa de tare, ca nu stiu daca imi trece fara antibiotic. Sa nu coboare spre plamani.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Cristina, asta e, sunt o mamica fricoasa care o sa astepte sa se faca vreo 6 grade afara ca sa-si plimbe fata.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Elenia, lasa pizza, ca avem si noi aici, da o mancare cu specific spaniol. Sau o reteta macar.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Sau aia din poza ta nu e pizza?!?!?!

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata tuturor.
La multi ani Bucuriilor nascute intr-o zi de 25!

V-am promis ieri cateva pozici noi. Iata-le incepand de aici. In ultimele 2 poze e nepotelul meu de 2 ani jumate. Uitati-va ce a putut iesi din doi parinti bruneti/sateni cu ochi caprui De fapt, inca nu se stie cu cine seamana copilul la culoarea parului si a ochilor. La trasaturi seamana cu maica-sa (cumnata-mea)

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

'Neata!
pentru Bianca(VAuva),David, Mario ,Luca-Ionut, Katia ,Emanuel , Darius-Stefan, Bogdan si Bianca (Sheryll) sa fie sanatosi si cuminti

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by GETY
Cristina, acum l-am trimis la farmacie pe sotz. Sa vad ce-i da, mai ales ca eu si alaptez. Dar m-a prins asa de tare, ca nu stiu daca imi trece fara antibiotic. Sa nu coboare spre plamani.

Gety[/b], eu stii ca am avut probleme cu gatul rau de tot, era tot o rana, nu puteam inghiti nici ceai caldut!!! M-a tinut o saptamana. Nu am luat antibiotic, fiindca nu era o infectie bacteriana. Eu cred ca si la tine e tot o viroza, ceea ce inseamna ca antibioticul nu are nici un efect in toata treaba. Ba din contra, poate face rau. SIgur, tu faci cum crezi, dar sfatul meu era sa nu iei antibiotic fara a avea certitudinea ca e ceva bacterian (adica cu exudat!). Tusesti? Te doare spatele? De ce ar cobori la plamani? Pana si pneumoniile sunt de 2 feluri, doar cele bacteriene tratandu-se cu antibiotic. EU am avut 4 zile temepratura intre 38 si 39,2 iar dr mi-a zis categoric sa nu iau antibiotic. Viroza trece in 7 zile! Sigur, in timpul asta trebuie sa ai grija sa nu se agraveze, iar temperatura tot mai mare peste 4 zile este unul dintre semne.
Sanatate multa si gandeste-te de doua ori inainte de a lua antibiotic! Stii ce am citit eu in Mami (referitor la copii, dar evident valabil si pentru cei mari): ca fiecare viroza tratata fara antibiotic este un succes in imunizarea organismului!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Lexi, frumoase foc verisoarele
Chiar ce blonda poate fi!!!! La figura sa stii ca mi se pare ca seamana putin si cu Maria.

Si Maria cu cine seamana cu ochii albastri????? Acum, nu ca ti-as intoarce-o , dar banuiesc ca Maria seamana cu tati, nu? Eu doar pe tine te stiu si nu imi pare ca semanati. Tu esti mai ovala la fata, ai ochii caprui (negri).

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

De acord cu Marina in privinta antibioticului.
Lexi - super frumusica fetita ta Si ce binei sta cu bentita.
La multi ani tuturor Bucuriilor nascute intro zi de 25!
Elenia - venim, cum sa nu venim, mai ales ca zici ca o data implineste fiu'tau 5 luni
Eu o sa dau de baut cand face fiul meu 6 luni. Doamne, cateodata cand spun fiu'meu realizez ca de fapt inca n-am realizat ca sunt MAMA
Gety - ii fi tu fricoasa, dar asta nu conteaza, pentru ca pentru fetita ta esti cea mai buna mama.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput