Bucurii de sept-oct 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 4
Vauva spune:
Am vazut si eu toate poziciile cu bebei, super, super dulci:>Luca, Matti(m-a terminat jucaria aia),Mathias.
La multi ani Adrian si Lisa!
Cristina cred ca la voi este temp ideala in casa e bine daca v-ati obisnuit asa. Daca vrei sa faci bai de soare si baie in Finlanda te rog sa-mi spui din timp sa ma duc sa-ti pregatesc copca.
Roxanae tot asa bea si Bianca lichide 500-600 ml pe zi, apa fff putina si ceai deloc. Dar nu am avut nici o problema cu deshidratarea. Oricum in borcanele este adaugata si apa, sunt mai lichide, banuiesc ca si voi puneti apa un pic la papa, oricum legumele si fructele contin apa asa ca nu cred ca e nici o problema.
Tati este la scarbici azi asa ca suntem singurele. Vreau sa ma tund astazi sa ma fac "mumoasa"
Pupici
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
nicole2005 spune:
avem si noi filmulet dansul picioruselor
nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site
piscotel
mexxa spune:
Avem si noi cateva pozici caldute pentru cine doreste sa ne vada...aici
Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2
mexxa spune:
Nicole ce dragut filmuletu...si poza aia cum doarme el cu picioru e mortalaaa!!
Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2
nicole2005 spune:
Sebi e super dulce si ce ochisori mari si frumosi are! E mortal in poza aia care papa! Are o fatuca de chiar ca spune "gata nu mai vreauu"
nicol
piscotel
GETY spune:
Alexutza, asta e, n-am citit la timp mesajul tau si am comis-o.
Mephala30, atata timp cat tratamentul da roade, poti sa ai mai multe pete puse. Uite eu te rog sa-mi spui in ce consta tratamentul homeopat si daca stii ceva pentru canal lacrimal infundat.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Nicole2005, nu te-a vazut ca-l filmezi? Ce dexteritate au sa-si bage si manutzele si degetzelele de la picioruse in guritza. La mine inca nu a ajuns cu piciorusele asa departe.
Mexxa, pe Sebicu l-am vazut, o sa-i furam papusa, si-l asteptam sa ne vedem la intalneli si sa rada cum stie el sa o faca.
Pana la urma n-am mai plecat de acasa, este mult prea frig pentru Maria.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
mephala30 spune:
Nicole, Gety, imi pare rau ca nu va pot ajuta.
V-am recomandat homeopatia din perspectiva unei mamici care a incercat-o cu maxim succes.
Stiu ca trebuie sa consultati un medic homeopat si el va prescrie remedii, in functie de constitutia copilasului. Nu sunt remedii pt. anumite boli, sunt remedii pentru fiecare individ in parte.
Gety, iti pot recomanda un medic homeopat, o tipa draguta tare, la care merg eu. Daca esti interesata, spune-mi, si iti dau pm.
Crystina-Mephala-Khristin-Daria
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
nicole2005 spune:
Gety nu m-a vazut ca altfel se oprea si incepea sa rada la mine. chiar eu ma gandeam mai zilele trecute. oricat ne-am chinui noi sa facem asa nu putem dar ei...
Mephala nu-i nimic.
nicol
piscotel
mephala30 spune:
Teo a spus astazi, neintentionat, "ma-ma".
Crystina-Mephala-Khristin-Daria
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi