Bucurii de sept-oct 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 23
princess spune:
Neata, mamicilor!
Incerc sa scriu un mesaj sa vad daca ma lasa al meu puiut.Cand doarme nici nu stiu ce sa fac mai repede: sa ii pregatesc papica, sa mananc si eu ceva, sa mai fac ceva prin casa etc. Ups! S-a trezit, dar incerc sa termin de scris!
Cucuoancea, asa m-am gandit si eu cu uleiutul de masline. Din moment ce el este nerafinat, presat la rece, nu trebuie fiert. Mercic pt. raspuns si tie si Flaviei!
Lexi, de ce nu incerci cerealele de la Milupa? Rares le-a acceptat foarte bine!
Ramomar, si eu ii dau lui Rares cereale de 2 ori pe zi, la indicatia pediatrei.
Elenia, mie dr. mi-a spus ca trebuie sa pape cam 150 ml la o masa, dar puiul papa cam 120 ml.
Gata, am fugit ca deja tipa!
Alina mamica de ingeras scump si iubit RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
POZICI CU BEBE RARES
VARSTA RARES
itzy-bitzy spune:
Ramomar nu mi-a spus decat despre astea pe care le voi pune in fructe...inca nu am vb cu ea despre supica si alte alea...cred ca la controlul de 6 luni...in functie de cum se va adapta cu fructele...zic eu...Dar asa cred ac voi face si eu...dimineata in furcte si seara ori simple in lapticul meu ori gata preparate cu lapte praf si adaug eu apa calda...dar mai eeeeee pana atunci....sa fim noi sanatoase
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Lexi
sa ne spui ce ai luat si cum a fost. Ia zi-mi te rog cum se spune "husa de ploaie pt carucior" in lb germana?
Marina fii atenta...acum ca mi-ai spus ca a dormit ff bine imbracata asa...Si la noi sunt tot 24-25 grade in casa indiferent ce as face geam deschis calorifere inchise, dar eu o tin in body si pantalonas. Noi suntem imbracati ca la tropice (vorba sotului meu...zici ca stau la plaja
) dar cu toate astea daca ma intind sa dorm simt nevoia sa ma invelesc cu ceva. Am obs ca atunci can pun o paturica pe ea doarme muult mai bine si mai mult...Stiu ca in somn temperatura corpului mai scade un pic si de aia ne zgribulim un pic... Incearca sa o invelesti cu ceva ca tu spuneai ca doarme doar in body cu maneca scurta ...poate i-o fi un pic rece noaptea...sa vezi daca s eincalzeste poate doarme mai bine...zic si eu....
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
MamiLili spune:
BUCURII!
Vauva, in Ro o sa ai net?
Mexxa, te pun absent motivat. De fapt cred ca nu va ajunge nici o mamica de bucurie la intalnire. E vremea cam ploioasa.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
danidani74 spune:
Fetelor, multzumesc mult pt. sfaturi

O sa incerc tetina mai mica.
Cristina, spui 900 ml /zi. Pai eu ar tb. sa ma panichez toata. Emma are 3 zile de cand mananca fix 650ml. Iar aici intra 30ml suc de morcovi in jurul orei 10.00 si 20-30ml supica pe la 13.00.A, seara bea si un bib. cu cereale.Of. of, of.
Da` ce-i place morcovul....
si supa...![]()
Ce as vrea sa postez si io mai des...
Acu se vad pozicile
.
Dana mamica fericita de
Emma 5-11-2006
Poze calde
3lunishoare
Am mai crescut cu o zi. Sunt aproape erou.
mexxa spune:
Avem dovada
.
Nu se vede foarte clar..dar se intelege![]()
de
Sebastian ( 10.09.2006 )Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

mexxa spune:
quote:
Originally posted by danidani74
Fetelor, multzumesc mult pt. sfaturi
O sa incerc tetina mai mica.
Cristina, spui 900 ml /zi. Pai eu ar tb. sa ma panichez toata. Emma are 3 zile de cand mananca fix 650ml. Iar aici intra 30ml suc de morcovi in jurul orei 10.00 si 20-30ml supica pe la 13.00.A, seara bea si un bib. cu cereale.Of. of, of.
Da` ce-i place morcovul....si supa...
Ce as vrea sa postez si io mai des...
Acu se vad pozicile.
Dana mamica fericita deEmma 5-11-2006
Poze calde
3lunishoare
Am mai crescut cu o zi. Sunt aproape erou.
E toata dulcica Emma.

de
Sebastian ( 10.09.2006 )Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

ramomar spune:
multmesc mult pentru raspunsuri: Alina, princess si itzy
.
Alina, sa stii ca nici Patricia nu manca pireul din fructe indiferent din ce fruct il faceam, dar de cand il incalzesc putin pe aburi (sau 10 sec in cuptorul cu microunde), dar mai mult folosesc metoda clasica
, il inghite destul de bine si nu se mai stramba la el. Incearca si tu cu Adelina, poate merge
.
mexxa, vazut dovada. Felicitari Sebicu!
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
scumpik_lui spune:
Buna fetelor!
Eu ma simt fff rau. Ma dor toate oasele, capul, tusesc putin si am febra 38,4. Acum iau medicamente. Nu pot sta la calc. am itrat asa putin si am dat doar paginile dar nu am citit.
Lili am marit scrisul. Era size 1 si am pus 2. E bine?
Mexxa am trecut iepurasul in listuta si l-am si vazut
. E tare...
Va pup si ne auzin cand ma simt mai bine. Sper sa nu fie gripa sa nu ia si Luca.
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
mexxa spune:
Scumpik..multa sanatate.Multumim k ne-ai trecut in listuta.
Ramorar
..asa fac si eu ...numai ca eu incalzesc la cuptor...![]()
de