Colectia de toamna-iarna 2005 (124)
Raspunsuri - Pagina 10
Madutza10 spune:
Hilde si al meu a avut un scaun moale azi si cam cu mucozitati dar eu cred ca e de la ceapa ,a prins ieri pe masa ceapa verde si a muscat de 2 ori ,tare i-a placut ..:))am sa-i dau ceai de menta ,la noi trece imediat cu munta!
Feli ,ce bine ca are cine sta cu fata ,te invidiez ,eu il pot lasa doar in weekend la mama sau socrii citeva ore daca tre' sa plec undeva iar in cursul saptaminii e tati acasa pina la 11:00 ,atunci fac shopping si ce mai am de facut ,in rest cu el ,,de gat'' non stop
Sa va zic ce ciudatenii mai face fi'miu :in afara de ceapa verde care am observat ca-i place ,a mai mincat acu' 2 zile cartof crud si morcov ,copilu' asta chiar ca-i pe invers ,imi faceam griji cind am vazut cum savureaza zeama de lamaie dar acum chiar sint ingrozita de gusturile lui
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Hildegard spune:
madutza, si lui ii face bine menta dar viner mi s-a terminat asa ca azi urgent tre sa cumpar.
dimineata a facut scaun tare ....io zic ca a fost de la ceva mancare care nu i-a priit.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
Madutza10 spune:
Tocmai m-a sunat tati ,a fost la Medlife sa ia rezultatul la urocultura ,are o infectie :(((( ,tre' sa-i dau antibiotic ,of Doamne ,ce-o mai fi si asta ,de cind o avea ..
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
camelia_daniela spune:
Of, Madutza, nuu pot sa cred ... ce nasol! Sanatate maxima piticului! 
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
Gandacel spune:
Buna!
Astazi l-am dus la cresa pe Bogdan. Inca nu stiu cum a fost el in prima lui zi, insa mamica lui a fost absolut varza! Eu ma stiam muuult mai puternica, mai ales ca eram absolut decisa ca asta e cea ami buna solutie pentru copilul meu, pentru mine, si pentru fetita care asteapta sa vina! Ca sa nu mai zicem pentru un tatic depasit de situatie, mai ales in perioada statului in maternitate si zilelor de dupa cezariana... Ei bine, am plans in hohote pe strada, inca dinainte sa ies din cresa! Rusine! Acasa la fel, pana am dat in niste cntractii si niste dureri ca inainte sa nasc! M-am speriat si am zis sa ma potolesc. Zece minute, a venit o vecina la mine si m-am pus iar pe bocit!
Piticul la ora 7:15 dimineata era afara imbracat de iarna (aviz Pisi!!!) si fericit nevoie mare ca mergem la plimbare! Fericit cand l-am urcat in scaunul de masina (el a cerut, era ceva nou, de obicei ma calareste pe mine)... Fericit in curtea cresei ca a vazut "cace" (catelul adica), copiii... ne-am luat dupa ei pana am ajuns la destinatie... Acolo dezbracat, imbracat de cresa si luat de langa mami. Dus la copii... incantare mare! Jumatate de ora cat am stat pe hol nu am auzit nici psss de Bogdan. Inainte sa plec m-am uitat pe furis sa vad ce face, statea cuminte pe un scaunel (copilul meu!!!!???) se uita prin jur, zambea si gangurea. Cred ca se gandea "ia uite in ce loc frumos m-a dus mami, exact asa cum mi-a promis, cu copii, desene". Mai tarziu insa cred ca si-a dat seama ca nu mai sunt acolo. Eu i-am facut cu mana la plecare, asa din usa, imbracata, i-am zis PA, dar nu cred ca s-a dezmeticit repede de tot.
Diseara o sa vad cum s-a prezentat. Dupa spusele celor de acolo, primele zile sunt ok, pana se prinde despre ce e vorba si ca de fapt il las acolo si plec si ca asa va fi mereu! Ma simt ingrozitor, nu mi-am imaginat ce greu va fi. Plus ca sigur iar plang cand il iau in brate diseara! Ca sa nu mai zic ca ma simt ca o ipocrita sa rad si sa ma joc cu el, ca si cum nu l-as fi parasit o zi intreaga! Ca si cum totul a fost la fel ca si pana azi...
Cele care ati mai lasat din cand in cand copiii cu altcineva, o sa radeti de mine acum. Cele singurele sigur ma inteleg.
Astea sunt noutatile noastre. Altele ar mai fi ca imi arata inainte sa faca kk, apoi imi arata dupa ce a facut... scurt intervalul, pana ma dezmeticesc eu nu e timp de adus olita ori de asezat in ea dezbracat! Imi arata dulapul cu scutecele cica sa il schimb! Ma conformez, ce sa fac?!
A inceput sa spuna pa-pa (la revedere adica), numai ca spune de parca ar vorbi in soapta. Zice TATI (eu inca sunt MIMI), CACE la catel, AU cand ii zic ca ma doare ori cand vrea sa ne zgarie ori sa ne dea palme (de cateva ori pe zi, dar macar ne avertizeaza). Cea mai haioasa chestie e cand face o prostie: vine la mine si ma cheama prin casa pana la locul faptei, iar acolo imi arata cu mana si striga pe un ton suparat "aa", adica "uite ce-am facut!" Bea din cana, din paharul meu (pofteste ce beau eu, noroc ca e un pic de sirop cu apa plata pe care o bea si el).
A iesit si a treia masea. Insa la toate sunt numai colturile, nici nu stiu... cat de rau o sa-l doara cand maseaua intreaga va sparge gingia?
Cam atat despre progrese, ca nu va mai zisesem de mult.
Sanatate multa bolnaviorilor! Noi speram sa facem cat mai tarziu posibil vreo raceala, ca sa nu patim ceva nasol tocmai cand mi-o veni sorocul!
Gandacel
32+ si Bogdanel (14.11.2005)
lavi02 spune:
Maduta nasol cu infectia urinara! Sanatate lui Orlando!
Gandacel la cresa unde a fost Silvia erau mai multi copii cu fratiori nou-nascuti - pur si simplu mamele nu faceau fata cu amandoi acasa.
Mi se pare mai bine ca l-ai dus de acum, pana atunci va fi deja obisnuit.
Nu mai sta in cresa, pe holuri juma' de ora; si nu mai plange, ii transmiti si lui starea ta.
Decizia ai luat-o in urma unei luuungi deliberari asa ca mergi inainte cu ea!
Copiii se obisnuiesc la cresa, ajung sa le placa, am patit de nu stiu cate ori ca m-am dus dupa Sivia si nu voia sa vina, voia sa mai stea sa se joace cu copiii. La gradi la fel, daca lucreaza ea ceva dupa masa nu vine pana nu termina.
Pupici la toti 3. Apropo, ce nume ii puneti gagicii? 
Gandacel spune:
Lavi, merci de incurajare! Sunt constienta de toate avantajele, inclusiv de cele egoiste: adica nu-l invat eu la olita, nu-l invat eu sa manance singur, nici sa bea singur din cana de om mare! nu ma doare capul!
Cel mai rau este ca acasa cu fiecare zi am senzatia ca am efectiv BAIAT MARE, iar cand l-am dus acolo mi s-a parut atat de miiiic. Si neajutorat. Parca imi venea sa-l protejez pe piulul mamei si sa-l mai tin langa mine pana mai creste.
Gandacel
32+ si Bogdanel (14.11.2005)
camelia_daniela spune:
Of, Gandacel, mai ca m-ai facut si pe mine sa plang ...
As tare m-a impresionat felul cum ai povestit!!!
Eu zic ca ai procedat corect! Va veti obisnui cu totii... 
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
pitic-03 spune:
Ziua buna fetele!
GANDACEL:mi-au dat lacrimile, pe cuvint!
D`asta m-am si hotarit sa-l fac acum si pe al 2-lea(copil), pt ca nu m-as fi impacat cu gindul de a fi despartita de el o zi(stau si ma gindesc ce o sa fac cind o sa nasc si va trebui sa stau la maternitate 3 zile??)Stiu ca-mi va fi f greu, cit am sa pot...cind nu..nu.
LAVI:imi pare tare rau de NATI!
La 2 sapt dupa ce l-am intarcat pe Tudor, mi-a facut entero(da urita rau), s-a facut bine cu gentamicina(nu mi-a dat prin cap sa-i dau copilului si un biotics), la 3 sapt(organismul "curatat" de anticorpi) mi-a facut viermisori(oxiuri), la 2 luni si.. a luat imediat de la ta`su o viroza de-mi cadea din picioare.....sunt deacord cu tine ca dupa intarcat ..potopul!Niste vit C, dar stii tu mai bine!!Sanatate piticutei!
HILDE:imuno baby l-am folosit la Tudor la 4 luni si am fost super multumita de eficienta lui;mai e si imunogrip(asta il folosim acu)
FELICIA, MADUTZA:il primiti si pe al meu in club?La 6,45-7,00 e in picioare(fara a putea face ceva sa-l conving macar 1/2h sa mai stea in pat
)La ora 12,30(cel tirziu) doarme pina la 15,30 cind
Tot efortul de a stringe intr-un singur loc(cutie mare) jucariile e zadarnic in sec 2 de cind s-a trezit.Avind 5 camere , alerg dupa ele (jucarii)ca la cros, seara sunt zombi!(cred ca bb2 l-am facut in vis!
)
ANDA:saru`mina de raspuns.Imi pare bine ca sunteti spre bine(chiar daca e greu), trece si asta!Are NICHITA un ingeras care are grija de el!Sa ne dai numai vesti bune d`acu!
CRISTINA NEGARA:zi-ne de ELISE!Cum e?cum se mai simte?
ELA:Saru`mina pt sfat!Dar eu stiam ca daca faci vaccinul ala in 24 h de la nastere , sarcina urmatoare e fara riscuri asa mari???TUDOR a luat grupa tatalui(BIII) si Rh-ul meu(d`aia n-au aparut anticorpi in sarcina).Spune-mi, te rog :cind ti-au iesit la analiza anticorpi ce tratament ti-a dat?ti-a dat?
[b]bbALINUS[/b]
tu mereu intrebi de burtici!
PITIC
7
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)
maria_alexia spune:
Gandacel, impresionanta descriere, m-a apucat si pe mine jalea.
Eu una va inteleg foarte bine, e greu sa facem cate un pas departe de pui. O inteleg si pe Alinush cu cresa, si pe Madutza care n-a plecat la munte fara bebe, si tot asa... Si eu tot asa simt...
Ceea ce nu inseamna ca am invatat si sa ma bucur de fiecare moment de libertate, in care bunicii mi-l mai iau pe Cristi.
Am inceput sa ma conving si eu ca e bine sa interactioneze copilul cu cat mai multa lume, daca sta tot pe langa noi are totusi un univers cam limitat. Important e sa stie ca noi suntem intotdeauna langa el cand are nevoie.