@ construit CASA!!! (10)
Raspunsuri - Pagina 9
adrianam spune:
Nu am experienta cu mansardarea dar pot sa-ti spun despre OSB.
Am cumparat anul trecut pentru o mica 'constructie' intr-o zona impadurita. Sotul l-a luat pentru ca ii fac reclama ca ar fi tratat impotriva umezelii.
Fals. Trebuie neaparat lacuit, altfel se umfla si face mucegai.
adrianam spune:
Allisi- cam in zece zile- maxim doua saptamani da coltul ierbii. Ai grija ca trebuie udat zilnic pana rasare, in caz ca nu ploua!
Citeste ce s-a mai scris la 'Gazon'
Stefi289 spune:
de la rasol (cine cunoaste stie ce inseamna),o mana de tinci knauf ,glet si vopsea 160000mii leipe interior ,iar pe exterior poliester ,tinci si vopsea 200000mii lei
dacia spune:
Evelin Cum merge ? Ati ridicat casuta?
poze cu noi:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ed/danielbarbuta/my_photos_handler
tomasa spune:
Imi puteti recomanda o echipa care sa-mi faca toate finisajele? Adica tencuit int si exterior, zugraveli, gresie, faianta, parchet, izolatii pod? Avem instalator si electrician dar cautam echipa pt. finisaje. Poate ati fost vreuna multumita de pret si de cum s-au miscat. Nu cautam idealul, adica sa arate perfect dar ne interesaeza mult as se miste bine ca suntem presati de timp si sa nu ne coste exagerat. Casa e la rosu si se afla in Mogosoaia.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
17+
eveline spune:
quote:
Originally posted by dacia
Evelin Cum merge ? Ati ridicat casuta?
poze cu noi:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ed/danielbarbuta/my_photos_handler
Buna fetelor.
Am inceput si eu....in sfarsit....
Am turnat fundatia si am cofrat elevatia...azi la ora 15 o turnam si pe asta. Apoi, candva, saptamana viitoare vom turna si temelia. Abia astept, am inteles ca ridicatul in sus cu caramida o sa mearga mai usor. Dar, din nefericire, s-ar putea sa ne oprim aici, adica la temelie. Am facut un credit si banii s-au cam dus......apartamentul e scos la vanzare de vreo trei luni si numai nu reusim sa-l dam...asa ca bani din parti....Daca-l vindem, continuam pana terminam, daca nu, admiram temelia si cu asta basta...of...
Mult succes si voua in continuare!
Ana si Bianca-iubita
MadalinaM spune:
Eveline, succes in continuare!
Stie cineva care sint etapele unei tencuieli interioare de calitate? materiale, grosimea stratului de tencuiala, etc
Pt. tencuiala bruta e un amestec gata preparat sau il vor prepara muncitorii?
mathilda spune:
crixia,
poti pune te rog si capitolele anterioare pe 1 pagina
merci mult anticipat, va pupic
CRIXIA spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39661&whichpage=1#top" target="_blank">CAPITOLUL 1
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41423&whichpage=1" target="_blank">CAPITOLUL 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45621&whichpage=1" target="_blank">CAPITOLUL 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49363&whichpage=1" target="_blank">CAPITOLUL 4
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55731&whichpage=1" target="_blank">CAPITOLUL 5
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63987&whichpage=1" target="_blank">CAPITOLUL 6
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68658&whichpage=1" target="_blank">CAPITOLUL 7
CAPITOLUL 8
CAPITOLUL 9
CRIXIA spune:
Scuze, stiu ca am ami promis ca voi pune si capitolele precedente!
Eu, se pare ca am intrat intr-o absenta! eu as motiva timpul, dar totodata mai avem putine prb cu casa de rezolvat, caci daca m-am vazut mutata in ea... doar curatenia e mai dificil de facut, in rest, numai satisfactii!