@ construit CASA!!! (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

quote:
Originally posted by dacia

...............
Imi pare rau insa ca nu stiu limba............si nu-mi dau seama exact unde e spatele..fata casei....
dar ma descurc eu...
Merci

poze cu noi:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ed/danielbarbuta/my_photos_handler

Sa nu-ti imaginezi ca eu stiu limba polona...he he he...insa atat am butonat site-ul asta (si altele in polona) incat m-am "prins" cam despre ce e vorba....daca mai vrei lamuriri te ajut cu placere, si ca sa nu le stresam pe fete putem sa vb pe PM. Din cauza faptului ca terenul ce-l am are deschiderea pe lung, mie mi-a trebuit un proiect de casa care sa aiba deschidere spre o terasa in lateral. Insa mi-a placut atat de mult casa asta http://www.archon.pl/index.php?act=32&lang=pl&sid=m4354cca824d17 incat am luat proiectul si am vb cu proiectantul si in loc sa faca deschiderea in spate la terasa mi-a modificat si mi-a facut-o in partea dreapta....asta a fost singura modificare. Si pentru ca i-am dat mura-n gura, cum se spune,(i-am adus printat tot ce era despre casa de pe site, si fatadele, si sectiunea transversala, si acoperisul, si planul de interior), mi-a facut reducere la proiect....am iesit ieftin tare, tare....parca nici nu-mi vine sa cred. Se pare ca am avut noroc la faza asta...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Vad ca ati vorbit pe aici si despre mobila. La noi este centru de desfacere al celor de la Nereida, vreau sa spun ca mi-a placut la nebunie ce mobila au si preturile mi se par OK. Au site-ul http://www.nereida.ro dar imi pare rau sa spun ca nu mi se pare bine realizat....insa uitati-va unde mai au centre de desfacere in tara si daca sunteti prin apropiere mergeti sa luati un catalog. Pe langa cel normal au si unul cu bucatarii nemaipomenit...si e impartit in trei sectiuni: retro, clasic si modern....pur si simplu nu am stiut ce sa-mi aleg (daca ar fi sa cumpar...). Pacat ca pe site nu sunt prezentate cum trebuie produsele, in realitate sunt mult mai faine.

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Fetele revin caci am gasit site-ul lor, de la mama lor cum se spune....aici se pare ca sunt mai bine prezentate produsele. http://www.brw.com.pl/ In partea de jos sub imagini sunt felurile de mobila...de exemplu dati click pe "kuchnie" (Bucatarie adica...placerea mea)...si apoi dedesubt apar alte doua linkuri...dati si pe unul si pe altul si in stanga apar insiruite imagini....pe fiecare daca dati click se deschid mari....cred ca v-am zapacit de cap dar mie mi se par foarte frumoase...
Nu stiu cum fac de tot ajung la site-uri in limba polona, n-am absolut nicio treaba cu ei, doar coincidenta....
Sa va uitati ca idee si daca va plac puteti vedea in ce orase se distribuie...mie mi se pare ca se acopera destul de bine tot teritoriul tarii, sunt insiruite orasele pe site-ul celor de la nereida.
Scuze daca am fost incoerenta...cred ca nu m-am trezit bine.
Va pup si spor la treaba.

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Pe mine m-ati bagat in ceata cu 'beton amprentat', m-am bagat pe site dar nu merge.Ce compozitie are?
Liana&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allisi spune:

eveline am dat pe link ,cu mobila superrrrrrrrr de aici chiar ai de unde sa te inspiri daca ai cine s-o faca si cum eu am e traznet ceea ce-am gasit acolo.merci mult.ti-ai facut si tu ceva de pe acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

Eveline, ai idee ce preturi au aceasta firma?Sint mari in comparatie cu cei de la ROMA sau MOBEXPERT?Calitativ si ok..asa par dar nu am reusit sa ma dumiresc ce preturi au!
Ai idee? Macar sa imi fac o idee..multam fain...te pup .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chan spune:

Buna, fetelor.

MadalinaM nu stiu daca nu e prea tarziu pentru raspuns dar acum am gasit acest forum.
Dispozitia de santier se semneaza de catre dirigentele de santier, de catre cel care raspunde pentru modificare (rezistentistul, arhitectul etc), de constructor si de catre proprietar. Nu se depune la primarie, se tine in dosarul de constructie al casei impreuna cu toate celelalte planuri. Este posibil sa-ti fie cerute atunci cand se face receptia finala a casei de catre arhitectii de la primarie sau daca vin in control cei de la Inspectia in Constructii.
Daca mai ai alte intrebari iti raspund cu cea mai mare placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chan spune:

Dacia, atunci cand faci o casa "din temelie" si nu ai f. f. multi bani, indiferent cum iti iese, ajunge sa iti placa. Te implici in toate fazele de constructie, iti imaginezi cum va fi terminata, cum o poti mobila, iti "vezi" copiii alergand fericiti prin ea, asa ca in momentul cand este gata si te muti in ea totul ti se pare minunat. Nu iti mai dai seama daca bucataria este prea mica sau prea mare, daca trebuia o terasa sau nu, etc. Esti atat de multumita ca ai reusit sa ridici acea casa, ca este facuta de tine, ca ai trecut peste toate probleme ivite pe parcurs ( care nu sunt deloc putine si nici usoare) incat toate par minunate!
Un sfat totusi ti-as da. Incearca sa-ti dimensionezi cat mai bine spatiul interior, adica sa sti cam care este spatiul necesar familiei voastre si in functie de asta sa iti alegi casa pentru ca acum finisajele costa foarte mult, intretinerea ulterioara a casei la fel si este pacat sa bagi bani in niste camere pe care le veti folosi foarte rar.
Am intalnit familii care atunci cand ii cereau arhitectului un proiect doreau multe spatii ( camera de joaca pt. copii, dormitoare pt. musafiri, multe bai) si care dupa ce au ridicat casa "la rosu" nu au mai reusit sa o finiseze.

Referitor la dalele pentru curte. Dalele se pun pe pat de nisip pentru ca sunt costuri mai mici. Pentru o lucrare rezistenta se toarna intai o sapa de beton si dupa aceea se pun dale. Daca nu se pune beton, iar sub nisip se afla pamant, in timp aceste dale sunt impinse de buruienile care isi fac drum printre ele si vor denivela suprafata (nu mai spun ca suprafata va avea un aspect urat).

Spor la construit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Lulu - este beton - si cu anumite sabloane si coloranti si alti aditivi il fac sa aiba anumite forme si sa arate frumos, sa aiba aspect comercial.

Daca nu merge site-ul respectiv - da un search pe google cu motorul "ciment amprentat" s au "bton amprentat" si vezi ce gasesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

Chan,merci de informatii.Eu vreau o casa p+m ,si cred ca ...casa care mi-a zis eveline ca-i place...nu e chiar mare nu?
Lamuriti-ma si pe mine va rog cu punctele cardinale...Livingul ar trebui sa fie spre sud?
Unde e cea mai mare parte a zilei soarele ?Sa stiu cum sa-mi pun livingul si dormitoarele...
Merci

poze cu noi:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ed/danielbarbuta/my_photos_handler

Mergi la inceput