Mamici de septembrie-octombrie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani! Sa avem o primavara minunata!

8+

http://bd.lilypie.com/xO2Zp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

Ma gandesc la primavara
Si m-apuca nostalgia
Va ofer un martisor
Sa va creasca "bucuria"!

http://bd.lilypie.com/ZeZdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

LA MULTI ANI, mamici, cu ocazia zilei de 1 Martie[/red], multa sanatate va doresc si sa aveti grija de [red]"martisoarele" din burtici.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

La Multi Ani!!! de martisor tuturor fetelor! Stiu ca noi avem deja martisoarele noastre si le purtam cu mandrie...
Nu am mai intrat nici eu de ft mult timp, si nu am scris pana nu am recuperat tot de citit si chiar am avut ce citi.
Imi exprim si eu regretul pentru cele care au pierdut BB-ii si sper ca DD sa le aduca altii. Eu nu am ramas niciodata insarcinana pana acum dar intotdeauna m-am gandit ca as prefera sa nu raman deloc decat sa pierd o sarcina...
La noi greturile si starile de voma sunt inca in floare, mai trec, mai vin, dar rezistam. La 9 sapt am fost si eu la eco si BB era ok. Acum voi mai merge cand voi fi in 13 sapt si poate voi avea norocul sa vad si eu ce e...
Aceeasi problema o am si cu hainele, am ramas intr-o singura pereche de jeansi, mai elastici care ma mai incap cat de cat. Voi merge si eu in curand la Dragonul Rosu sa-mi caut hainute. Cunosc foarte bine acest complex pentru ca sotul meu a lucrat acolo. Il recomand si eu iar daca mergeti sfatul meu este sa o faceti cat mai de dimineata ( ei deschid pe la 5AM. Eu de obicei merg sambata pe la 7-8 dimineata si nu este ft aglomerat; atunci se vinde si la bucata pentru ca mai tarziu apare garda si nu mai vand decat en-gross, dar depinde de standuri.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna,
La multi ani! sa aveti o primavara cat mai frumoasa.
Va doresc tuturor sa fiti la fel de fericite ca si mine. Nu imi incap in piele de fericire....mamica de baiat,de tati nu mai spun.....
Se pare ca anul acesta este anul nostru: Mos Craciun ni l-a adus pe bebe, iar de martisor nu-mi puteam dori altceva mai frumos.
pupici pe burtici si bebei sanatosi si frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

Si eu vreau sa-mi felicit toate colegutele de odisee,
Va urez sa aveti o primavara continua in suflet,
o sarcina usoara si copii sanatosi!

Roxana_G ziceai si tu de candida asta, da, se pare ca nu afecteaza sarcina din cate am citit eu pe net. Oricum cel mai bine e sa fie tratata la timp. Sper sa ajung cat mai repede sa vorbesc cu medicul despre asta. La cat de rau imi este acum, greturi si voma aproape in fiecare ora numai asta imi mai lipsea acum,da' vad ca parca se absoarbe si nu o mai simt... am sa cer sa-mi dea medicul ceva pt tratament.

Eu parca ma simt si mai rau decat era inainte, si greturi si ameteli si nu pot sa mananc nimik. oFFF sper sa treaca cat mai repede si astea sa ma pot bucura linistita de sarcina.

Berapriri si eu aveam pofta acum cateva saptamani de seminte de floarea soarelui, dar in ultima vreme am trecut la dulce. Mi s-a dat pe plac ciocolata neagra (ca de alta nu pot manca) iar inainte pe la 6-7 saptamani nici nu puteam sa aud de ea... ce ciudatenii...

Felicitari pentru -dutele care au aflat ce au in burtica fetita si baietel, sper ca in ceva timp sa va pot da si eu vre-o veste despre ce port la mine

Va pe toate burticile si pe toti bebeii din burtici

Taniusha 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Jojo_Miha, bun venit, iubita si sarcina usoara!
Ma bucur tare mult ca ai indraznit sa te alaturi noua.

Un martisor asa cum va doriti, plin de dragoste si fericire!!!
Ganditi-va ca este cel mai frumos martisor de pana acum, ptr ca bebe este in burtica la mami!

Eu ptr ca aici nu se serbeaza 1 martie, este singura tara care nu are asa ceva, am comandat de la sotziorul meu scump si drag o zambilutza sau frezii, nu vreau altceva. Mirosurile astea mi aduc aminte de primavara de acasa.

Nana, 11+
In asteptarea lui
Bebe la 9 sapt si 4 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Fie ca aceasta primavara sa fie una speciala pentru noi toate...purtam in pantecele noastre cele mai frumoase martisoare ce nu le vom parasi niciodata..
LA MULUI ANI FETELOR1!!!!!!sa fiti iubite si rasfatate

carmen 12s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Nici aici nu se serbeaza 1 martie Nana... de fapt, cred ca martisorul este o traditie romaneasca.
Eu am primit martisor de la ai mei, asa ca azi il voi pune in piept... mi-e tare dor de-acasa

Annisia, cred ca aia de la Dragonul Rosu ar putea sa te premieze intr-un fel pentru cate cliente le-ai trimis. . Ce m-as duce si euuuu

8+

http://bd.lilypie.com/xO2Zp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isa13belle spune:

Buna, tuturor gravidutelor!
Si eu am inceput sa am probleme cu hainele, in special cu pantalonii.
Vad ca vorbiti despre magazinele TCM.Va rog mult, lamuriti-ma si pe mine pe unde le pot gasii.
Pupici !!!!

Mergi la inceput