Mamici de septembrie-octombrie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 18
mihaStroescu spune:
Buna Fetelor!
Sunt o viitoare mamica care a aflat de 3 zile ca va avea un BB la jumatatea lui Octombrie.
Ma primiti si pe mine in gasca?
Am 26 ani, am ramas insarcinata din prima incercare (ceea ce este inca un soc pentru mine pentru ca am uter retrovers si toti doctorii imi spuneau ca o sa incerc 1 an sa raman si nu o sa reusesc), mi-e putin frica (petru ca v-am spus nu eram pregatita sa raman din prima) dar imi doresc foarte mult acest copilas care speram sa fie baiat!
Ce ar trebui sa fac acum? Sa ma duc la doctorul pe care l-am ales si ce sa-mi faca? Nu cred ca se vede nimic inca la 4 sapatamani.
Va multumesc si felicitari la toata lumea!
Miha
Annisia spune:
Ramonella eu nu am avut niciun semn pana la 2 luni. In afara de doua teste de sarcina pozitive si echografiile care confirmau sarcina, nu am avut nici greturi, nici sani tari, mari sau mai stiu eu cum. Nu am avut sangerari, dureri, pofte...eram o femeie normala. Asa ca stai linistita, ca esti super bine. Auzi, in loc sa te bucuri ca nu vezi si partea rea a lucrurilor, tu iti faci griji...
MihaStroescu la mine s-a vazut bebe de la 4 saptamani (ale lor, ca ale mele erau mai putin de trei)... Depinde de aparatura, de medic, de pozitia embrionului. Mai asteapta, ca sa stai linistita. Banuiesc ca ti-ai facut teste de sarcina. Daca ai confirmarea sarcinii, mai asteapta o saptamana doua si apoi fugi la doctor sa-l vezi pe bebe!
Oricum fetelor, va doresc sarcini usoare, fara compliucatii si nasteri de vis!
Happiness_4_us spune:
Mai fetelor, Roxana si Sabina, mie duminica mi-a zis moasa ca e ok zborul cu avionul si sa nu imi fac nici un fel de probleme. Mi-a spus ca pana la 30 de sapt pot calatori oriunde cu conditia ca, daca zborul dureaza mai multe ore, sa ma ridic de pe scaun si sa fac miscare pentru circulatia sangelui, iar dupa 30 de sapt este nevoie de hartie medicala din care sa reiasa ca sarcina este fara problema.
Noi vom calatori cu avionul o data de Pasti, si avem 12 ore de zbor, a cate 6 ore cu escala de 3 intre ele si voi avea 16 saptamani, si mai mergem la sfarsitul lui mai inceputul lui iunie in Ro, si vom zbura aproape 7 ore, dar tot asa 3 ore si 3 ore jumate cu pauza de 3 ore intre ele. Eu una sincer nu imi fac probleme, mai ales ca de cate ori am calatorit am vazut o groaza de gravidutze prin aeroporturi.
Nu inteleg dr asta, suna ca si cand ar zice: hai treaca de la mine pana la Munchen. Pai ori e voie ori nu?
Pupici si numai bine!
Nana,
11+In asteptarea lui
Bebe la 9 sapt si 4 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Sabina spune:
neata gravidutele!
Bine ai venit Miha!
Ai putea sa te duci la dr. ginecolog sa-ti confirme sarcina si sa-ti dea listoiul de analize.daca vrei sa faci o eco inainte de cea de 11=14 saptamani, cel mai bine e pe la 7, 8 ca sa vezi bebelusul,multe din fetele care incearca inainte nu vad prea bine, depinde si de aparat.
Anissia, dar tu ce conformatie ai? cred ca esti mai slabuta.
eu sunt genul fundul mare, aripioare si picioare groase
Bineinteles ca la 53 de kile astea nu se vad, dar la 61.....de obicei imi gasesc f f greu haine, si astea din piata imi stau cel mai prost
, indiferent ca-s la suprapret fata de Dragon.
Dar am sa incerc intr-o zi, Piata Muncii mi-e aproape, si daca e transport gratuit de-acolo.....
Roxana eu n-am insistat p[e TT pt deja era sa-l enervez rau cu nasterea naturala [:D}
L-am intrebat daca am cea mai mica sansa si mi-a zis ca teoretic da, dar ca practic nu-mi garanteaza nimeni ca nu facruptura uterina.Si cand am vrut sa mai deschid gura, cica sa nici nu mai visez, ca el asa ceva nu face, ca am si dioptrii (am -6, e adevarat)samd samd.
La care eu am adoptat tehnica de adolescenta, am zambit larg si-am zis ca gata, am inteles, numa sa nu se supere
, si el ce sa faca, a ras si el si s-a linistit....Cine stie, poate are o perioada mai grea....iar noi suntem si capoase![]()
Roxana, dar pana la Munchen chiar nu e problema.Eu am zburat cu Sofia cand eram 12 sapt dela hamburg la Bucuresti, a fost ok.Plus ca la zboruri mici din ce stiam, nu se zboare continuu la peste 10000 de m, ca asta e problema cea reala,7,8 ore la 10000.
In opnia mea, cu masina e tare obositor pt gravidute.
Insa....Viena Merita ![]()
Roxana, tie ti-a zis ceva de kg?
eu i-am zis ca am luat 3 jumate de cand am ramas gravida( Craciun/Anul Nou inclus insa) si n-a zis nimic, doar s-a strambat nitel)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
devylla spune:
Fetelor legat de calatoria cu avionul.
Eu am mai scris o data,acum cateva saptamani.
Nu este indicat zborul lung cu avionul,prob de la 10 ore in sus.Echivaleaza cat o radiorgafie.ASta m-am interesat eu f intens si am aflat cand facusem o radiografie pulmonara in perioada ovulatiei.
Eu zic sa consultati mai multe pareri pana sa calatoriti cu avionul.
Ca asa,sunt multe gravidute care calatoresc cu avionul si au nascut copii sanatosi.
Sabina Y.
11+
japonia prin ochii unui amator
Sabina spune:
Nana, eu cred ca statistic nu e nici o problema.
dar dr asta al nostru se pare ca acuma sufla si-n iaurt.
La zbor scurt el a zis clar ca nu e nici o problema, nu mi-a acordat un favor
, desi acu imi dau seama ca si din ce-a zis Roxana asa suna.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Nana, eu cred ca statistic nu e nici o problema.
dar dr asta al nostru se pare ca acuma sufla si-n iaurt.
La zbor scurt el a zis clar ca nu e nici o problema, nu mi-a acordat un favor, desi acu imi dau seama ca si din ce-a zis Roxana asa suna.
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Numai bine.

Nana,
11+In asteptarea lui
Bebe la 9 sapt si 4 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
RAMONELLA spune:
Anissia multumesc de raspuns,m-am mai linistit.Maine ma duc sa-mi fac o analiza de sange sa ma linistesc si mai tare.![]()
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel
4+
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by cristina85ss
irlandeza esti absolut sigura de ceea ce ti-a spus medicul? In locul tau as avea cateva banuieli..de ce nu consulti si un alt medic inainte sa iei pastilutele? Fa-o numai atunci cand esti convinsa 100% ptr ca apoi sa nu ai regrete.
Cristina, timp de 4 sapt. am fost la spital aproape din 3 in 3 zile. Sacul gestional arata la fel de fiecare data, o pata f. mica neagra, desi eu aveam 9 sapt., si BHCG-ul a inceput sa scada. Daca era bebe in sac se vedea la un moment dat, dar nu s-a vazut. Si nici inima nu batea, pt. ca nu era bebe. Daca aveam un dubiu cat de mic mergeam in alta parte.
Noi 2 singurei
marushka spune:
Salutare
-dutelor!
Vin si eu la raport pe ziua de azi. Am inceput ziua cu
si greata si la aer credca...
Ce fericite sunteti unele gravidute ca deja incepeti sa va simtiti mai bine ca eu 2 zile nu am simtit ca sunt
dar azi mi-am luat-o si pe celelalte doua zile...
Si mai am si o problema, am un disconfort si mie mi se pare ca e ceva gen candida. Nu am facut inca analize sa vad ce e. Pana fac analize poate cineva sa-mi spuna daca cumva afecteaza asta
, sau din ce cauza mi-a aparut. Eu am impresia ca mi-a aparut de la perioada de acum cateva zile cand eram iar cu
Oi fi mancat eu ceva sau ce sa fie?
Ati mai intalnit pe cineva care s-a confruntat cu asa ceva? Multumesc pentru eventuale raspunsuri.
Taniusha
10+
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png