Mamici de septembrie-octombrie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Roxana...eu stiam ca se va enerva cu triplu test si n-am mai stat la discutii.
dar cu zborul sa stii ca mi-a zis asa:
un zbor lung pana peste ocean echivaleaza cu o radiografie.
Si eu trebuie sa zbor la sf lunii mai, dar zbor scurt, pana in Lituania. La ala a zis ca e ok.
Annisia, unde e dragonul rosu asta?
:)
mai ce bebici mari aici!!

parca vad ca iar fac o chestie de 2 kile jumate care vrea sa suga din juma in juma de oraaaaa

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie24 spune:

quote:
Originally posted by mami25_7

Buna dimineata tuturor gravidutelor,se pare ca astazi sunt extrem de matinala,cu o grata matinala de imi vine sa mor,apropoo de haine si de garderoba,fetelor eu merg la serviciu,si in fiecare dimineata ma confrunt cu aceeasi problema,cu ce ma imbrac?Am mai gasit ceva pantaloni sport in Bucur Obor,dat in piata la complex,ca in magazin,preturile depasesc cu mult calitatea,apoi am gasit o bluza la 700 mii,pe care din complex am luat-o cu 450.Am mai economisit ceva,avand in vedere ca am dat vreo 3 mil pe medicamente,dar am incredere ca totul va fi bine,si voi reusi si eu sa am in brate un sanatos,indiferent cat de mari ar fi sacrificiile.A,era sa uit,daca stie cineva un laborator,unde se pot face analizele pt toxoplasma,cmv,lysterya,rubeola,si cam care sunt preturile.Ca pe cele gratuite le-am facut deja,saptamana asta vin si mergem cu ele la dr unde o sa vedem ce mai face bb.Va pup pe toate si va doresc o zi linistita.
9+

Mami25_7 - analizele pe care eu le-am facut sunt urmatoarele : examen secretie vaginala culturi din col - secretie(36 LEI),micoplasma+ureaplasma(65 LEI),chlamydia(80 LEI),streptococ si IgG,IgM - toxoplasma(80LEI),listeria(47,5LEI),rubeola(80LEI),chlamydia(120 LEI),CMV(130 LEI).
Eu am facut aceste analize la institutul Cantacuzino cu toate ca am inteles ca este mai scump decat la Medlife.
Intra si tu pe www.medlife.ro>Tarife>Ginecologie si fa o diferenta intre cele doua. Sper sa te ajute ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie24 spune:

Irlandeza,madelyn28, imi pare tare rau pentru ce vi s-a intamplat.Trebuie sa fiti puternice si sa mergeti mai departe gandind pozitiv!Asteptam vesti bune de la voi cat mai curand!!

Bun venit noilor gravidute!

Fetele,am inceput sa aud de voi numai de bine si asta ma bucura.Si eu sunt mai bine.Dupa aproape 2 sapt de stat in pat nu mai am probleme.Doctorita mi-a zis ca bebele meu a vrut sa traiasca...Dumnezeu!!!!Dupa sangerarea aia urata era cam pesimista...Cand i-am auzit bataile inimii mi-au dat pentru prima data lacrimile de cand am aflat de sarcina.Oricum sunt tare fericita ca este bine!Peste 1 sapt merg la control,abia astept! Va pup! Sa dea Dumnezeu sa fiti bine si voi si bebeii !!!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Iar scriu pe fuga ca azi am o prezentare pana pe la pranz. Uitasem cred sa va zic de candida, ca este frecventa pe sarcina datorita modificarilor hormonale, si ca am fost avertizata ca daca am facut o data sa ma astept sa tot fac pana la finalul sarcinii.

Sabina, evident ca s-a suparat pentru ca am insistat. Este un medic in care am mare incredere, dar asta pentru ca mereu mi-a argumentat cand am avut o nelamurire. In opinia mea necesitatea TT nu a fost argumentata acum decat pe baza normelor europene, si nu a contraargumentat nicicum parerea mea ca daca iese destul de des fals pozitiv nu cred ca e relevant. Ba dimpotriva, recunoaste ca nu e relevanta decat amnio, insa TT e necesar sa vadem daca trebuie amnio. In fine, el este expert pe domeniul lui, eu doar citesc povesti de groaza la altii, dar sincer ma gandeam sa nu fac testul cu riscul de a fi nevoita sa schimb medicul. Apoi am decis ca il fac si daca e nevoie de amnio, ne mai certam atunci o data.

Cu zborul mi s-a mai confirmat ieri de cateva persoane ca mai bine evit. Pana la urma si mie mi-a dat voie la MUnchen ca e aproape, insa am disctat cu sotul meu si a zis ca nici vorba sa imi ia vreun bilet de avion daca e riscant. O sa mergem frumusel cu masina si ma aleg si cu cateva zile in Viena.

PS Am donat ieri deja programarea de vineri, era o graviduta care avea nevoie.

Rox 13+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelyn28 spune:

va pup pe toate si va multumesc din tot sufletul
n-a fost cu noroc prima data..poate a II-ua oara o sa fie

burtici si bb mari si sanatosi cu mamici puternice si vorbarete in continuare

PS: sper sa n vedem cat de curand aici ....cand voi o sa aveti deja carucioare roz sa bleu postate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_80 spune:

Raluk_80 din Buzau-DPN 08.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

irlandeza esti absolut sigura de ceea ce ti-a spus medicul? In locul tau as avea cateva banuieli..de ce nu consulti si un alt medic inainte sa iei pastilutele? Fa-o numai atunci cand esti convinsa 100% ptr ca apoi sa nu ai regrete.
Madelyn28 imi pare rau ptr pierdere dar te vad optimista si sunt convinsa ca ne vom revedea curand.Capul sus !

Cristina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Fetelor e normal la 4 saptamani si trei zile sa nu am nici un simtom???E normal sa nu ma doara sanii sau sa mi se mareasca????Sunt foarte ingrijorata.Cred ca o sa fac o analiza de sange.Mi-e frica ...

http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Intru repede sa pup gravidutele.

O floare si un gand bun pentru Mada si Irlandeza. Sa dea Doamne Doamne sa va intoarceti repede la odisee.

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Multumesc frumos pentru informatiile legate de analize. Chiar astazi ma intalnesc cu medicul de familie sa imi dea carnetul de gravida si trimiterea la analize.
Sabina din ce oras esti? Dragonul Rosu este langa marele complex Europa sau Niro. Undeva prin Colentina. Din Piata Muncii ai transport gratuit. E cam departe, dar eu zic ca super merita. Fa-ti curaj intr-o zi si arunca-te pana acolo. Este foarte curat si modernizat. Arata ca un Mall normal, numai ca preturile sunt mult mai mici. Acum, in zona respectiva, s-au dezvoltat (pe langa Europa si Niro) Dragonul Rosu si Mega Shopping Center-ul. Ti le recomand cu caldura pe ultimele doua. Mai ales in Dragon.
Eu am fost saptamana trecuta si mi-am luat o gramada de chestii super misto. Si din astea de bebei sa vezi ce haioase sunt. Am mai scris despre acest subiect, dar ma repet. Mi-am luat bluzite din astea cum se poarta acum mai lungute, cu gluga sau fara, cu sarafan si bluza pe dedesubt... negre, maro, rosii, cu imitatie de leopard. Astea cu sarafanul detasabil sunt misto ca le poti purta si mai incolo, cu un maiou sau tricou. In fine, bluzele erau intre 200 si 350. Mai aveau colanti (100), pantaloni de graviduta cu talie joasa, buzunare laterale, elastic lat in talie si snururi de adaptare a marimii...foarte sucari, la pretul de 350. Eu mi-am luat kaki, dar ma duc iar peste o saptamana si imi iau din toate culorile, sunt asa de comozi, iar in piata i-am vazut cu 700.
Nu mai insist. Eu sunt super sclifosita si fitoasa la haine. Cu toate astea, am gasit acolo exact ce au si in oras, la mai putin de jumatate de pret. Am facut economii mari sau poate pur si simplu mi-am permis sa imi iau mai multe...

Mergi la inceput