Comori de nov-dec 2004 (143)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

nu, inca nu am nascut, din fericire am reusit sa ajung la 36 de sapt si de acum stau mai linistita , bebelina are voie sa vina oricand, desi eu sper sa mai stea
si promit sa anunt intr-un fel sau altul cand voi naste, fie personal inainte sa plec in caz ca apuc, fie gasesc eu un mesager

Alexa36+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Andreea,sa-ti traiasac printesa mica si scumpa.

Adriana,si eu am una bucata soacra care mi-l tine,ca eu am inceput serviciul dar numai daca il aduc la ea.Ea nu vrea sa vina la noi acasa. Si imi este asa mila de el dimineata cand trebuie sa ma trambalesc cu toate dupa mine...Si dupa amiaza imi este mila de mine cand tre sa strabat orasul in lung si-n lat ca sa-l pot aduce acasa...Dar...deocamdata accept situatia ca atare ca nu am incotro...

Try,cu chestia asta nu-l pot convinge pe sotul tau?

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

it's the same situation ...doar ca eu am alternativa asta.
azi cand am vorbit cu ei la telefon de dimineata m-au anuntat extrem de fericiti si cat ii tinea gura: "mami cut kk lita!!!" va dati seama ce bucurie pe capul meu

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by andreap

Aaaaaaaa....sa va povestesc ceva de aseara,asta ref.la cat e lumea de nervoasa.Eram cu Mariuca la mesagerie la posta sa ridic un colet;coada,aglomeratie,caldura.Normal ca fata mea tot intreba:mami ce e aia,de ce stam aici etc.O femeie de la coada,mai pe la 60 ani cred,poate si mai mult,tipa la mine ca de ce vorbesc atata,ca pe ea o doare capul!Normal ca m-a si gasit pe mine aia care sa "tac si sa inghit"..prin urmare am invitat-o la un consult de specialitate,a se citi Balaceanca!..ea tot nu se oprea din morala,copilul normal ca ma intreba de ale ei in continuare...baba,ca altfel nu=i pot spune,ma intreaba daca asa vb si-n tramvai.Mi-a sarit rau de tot mustarul,si i-am raspuns,total nepoliticos de altfel in imprejurari"normale",ca spre norocul meu nu trebuie sa merg cu tramvaiul,altfel as fi dat zilnic de idioti ca ea!A tacut,dar au inceput altii de la coada sa "sara" la ea...
V-am facut capul mare?Am povestit asta ptr.ca nu e prima data cand dau de astfel de persoane...

Super!

Ioano,frumos baiet mai ai fato!

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna
azi cand am vorbit cu ei la telefon de dimineata m-au anuntat extrem de fericiti si cat ii tinea gura: "mami cut kk lita!!!" va dati seama ce bucurie pe capul meu

Felicitari!

Miha

Mergi la inceput

onitza pupam ochiosul frumos! ( miha vezi ca baietu' ala frumos e promis lu' fimea , ce mai ginerel am eu ) da sunt activa de numa'. nu ai vrea sa stii in ce hal de intarziere sunt la munca. si daca nu stiu de ce sa ma apuc intai mai bine nu ma apuc de nimik....si stau pe DC....moamaaaa ce filozofie de viata mi-am gasit
daca tot sunt fara copii aseara am batut magazinele cu o prietena, am luat masa si ca seara sa se sfarseasca bine imi zice ca urma sa vina la ea cineva cu mostre de bijuterii de argint...."pai vin si io!!!" zic...asa ca mi-am anuntat sotul ca e "rezolvat" cu cadoul de 8 martie...trebuie doar sa-l plateasca. ca eu am venit acasa cu 3 inele, o bratara si o perecehe cercei

andreea tu cum comanzi, sau mai bine zis cum se plateste comanda "la redoute?" ca m-ar cam interesa, imi plac produsele lor si as incerca si altceva decat quelle

ieri am vorbit la cresa si ne-a zis ca ne tine pt. orice eventualitate locurile, chiar daca mai mult ca sigur nu o sa-i ducem decat in cazuri de forta majora, ca asa au prioritate la gradi. si e mai bine sa mearga la gradi de la toamna

paxela . iti tin pumnii sa fie bine si sa stea ana cat mai mult in burtica. imi place muuuult de tot ana-delia

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by ad_rianna

Felicitari!

Miha

multumesc mult. iti dai seama ca sunt chiar fericita. ma tot gandesc ca de data asta o sa inceapa sa ceara singuri la olita. ma gandesc cum mirosea acolo pt. ca au facut amandoi in acelasi timp

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

quote:

Aaaaaaaa....sa va povestesc ceva de aseara,asta ref.la cat e lumea de nervoasa.Eram cu Mariuca la mesagerie la posta sa ridic un colet;coada,aglomeratie,caldura.Normal ca fata mea tot intreba:mami ce e aia,de ce stam aici etc.O femeie de la coada,mai pe la 60 ani cred,poate si mai mult,tipa la mine ca de ce vorbesc atata,ca pe ea o doare capul!Normal ca m-a si gasit pe mine aia care sa "tac si sa inghit"..prin urmare am invitat-o la un consult de specialitate,a se citi Balaceanca!..ea tot nu se oprea din morala,copilul normal ca ma intreba de ale ei in continuare...baba,ca altfel nu=i pot spune,ma intreaba daca asa vb si-n tramvai.Mi-a sarit rau de tot mustarul,si i-am raspuns,total nepoliticos de altfel in imprejurari"normale",ca spre norocul meu nu trebuie sa merg cu tramvaiul,altfel as fi dat zilnic de idioti ca ea!A tacut,dar au inceput altii de la coada sa "sara" la ea...
V-am facut capul mare?Am povestit asta ptr.ca nu e prima data cand dau de astfel de persoane...

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

...
chiar nu pot sa-i inteleg pe unii oameni!
Fantastica era dumneaei tanti "sarita"!
in alta ordine de idei este o frumoasa si jumate' Mariuca, am admirat-o la munte!

Adriana, felicitari pentru copii cuminti care fac la olitza! Eu am lasat-o balta cu operatiunea pentru o vreme fiindca nu am nici o sansa acum...nu fac decat s-o stresez pe-a mea la maxim, se pare.

Mia, multumesc mult!

Pupici si lui Paulica, l-am admirat si pe el in poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Ad_rianna,intra pe DC la "femina intim",e un subiect deschis acolo "La redoute".Poti plati ci card bancar,livrare la domiciliu,adica Of.postal.Felicitari ptr.opratiunea "olita"

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET

Mergi la inceput

quote:

Aime,nu prea cred ca-si da seama.Stiu ca o iubeste..dar in felul lui.Oricum el a stat 1 an departe de noi,stia ca e bine,o vedea in we si cam atat.la cat de comod este,normal ca nu-i convine sa-l pun eu sa stea cu ea,sa vina la baita etc.Repet,o iubeste fffffff mult,dar asa e el,si nu numai el,am vazut asta la mai multi tatici..din pacate ei nu sunt ca noi(sau ma rog,marea lor majoritate,mai sunt si exceptii..)atat de atatsati de ei.nu i-au tinut 9 luni in burtica,nu au alaptat...si mai ales in cazul meu,nu a trebuit sa astepte ani de zile,sa-si doreasca un copil si sa nu se poata. deci a venit 'pe tava'.
Poze 2007

... m-ai facut sa rad! sper ca nu te superi...

Si la noi e o situatie similara desi Iris nu a venit chiar pe "tava"... a durat cam un an,... insa eu eram cea obsedata si el era doar 'de acord'...
Si la fel, stiu ca o iubeste fffff. mult in felul lui, cum ai zis si tu, dar nu se prea implica. Adica face chestii gen: alimentat copilu, adormit, schimbat doar daca e musai si eu lipsesc... altfel, ma stiga si ma anuntza sa ma ocup de toate aspectele insirate mai sus...
Singurele chestii care le face din propire initiativa sunt s-o plimbe (uneori) si sa-i faca baie...fiindca se distreaza de distractia ei cu pestii si alte oratanii din apa.

Pe sotul lui Aime, il admir de mult, este un tata cum cred ca orice femeie si-ar dori pentru copilul ei. De multe ori ii arat sotului meu poze cu Vladutz & Co... tocmai ca sa vada si el ce mai face un tata...

Mergi la inceput

Andreea, spume-mi te rog si mie cum faci comenzi la "La Redoute"?
Eu nu prea ma descurc in limba franceza... se poate comanda si catalog?
cum se face plata daca comanzi ceva pe net?
online, de pe card?
Am vazut cateva chestii care mi-au placut pentru iris.

Mergi la inceput