Comori de nov-dec 2004 (143)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIHA am observat ca desi tati ma ajuta destul de mult cu Paul, tzunchi mic prefera de exemplu schimbatul scutecului, nani, etc cu mami, desi tati face fata cu brio, "istericalelor" lui Paul, de multe ori pe mine ma cheama ca sa evitam scandalurile...insa se intampla sa il las pe tati de multe ori ca culce baiatul.

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mey, ma plictisesc de moarte: copiii mei amandoi dorm de la ora 1 si e aproape 3 jumate. Am citit tot ce se putea despre schimbatul vasului de wc, pus faianta si toate cele intr-o baie (vreau sa refac baia mica si baia copiilor) si tot ma plictisesc. Ce ti-e si cu full-time mom', acu' tzip ca-s prea multi, acu' tzip ca ma plictisesc fara ei .

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Cateodata si eu ma mir ce OCHIOS GANDITOR am la usa!!!!! manca-l-ar mama!!!! in weekend, duminica seara am ajuns o fuga si LA MALL!

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by try

Mey, ma plictisesc de moarte: copiii mei amandoi dorm de la ora 1 si e aproape 3 jumate. Am citit tot ce se putea despre schimbatul vasului de wc, pus faianta si toate cele intr-o baie (vreau sa refac baia mica si baia copiilor) si tot ma plictisesc. Ce ti-e si cu full-time mom', acu' tzip ca-s prea multi, acu' tzip ca ma plictisesc fara ei .

Acu' sincer eu cred ca iti face bine si perioada asta scurta de plictiseala! mai ai nevoie si de un pic de respiro, cand se vor trezi o iei de la capat! eu in locul tau dormeaaaaaaaaaaam!!! Ma bucur mult ca dorm amandoi in acelasi timp! Cand mai pui poze cu flacaiasii? abia astept sa ii mai vad!

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Sincer imi cam ajunge somnul de peste noapte. Ma culc la ora 9 odata cu copiii (ca sa nu zic gainile) - in general, cam in 80% din cazuri. Iar la 7 ma trezesc, ca-mi da desteptarea alex.

Nu se intampla mereu sa doarma amandoi in acelasi timp, am si zile cand il culc pe unu' si se scoala celalalt.
Onitzo, de ce n-avea copilu' pantofi la mall?

Mergi la inceput

Pentru ca tocmai il luasem de la locul de joaca si urma sa ii luam hainutele din dulapior sa ne echipam pentru a pleca spre casa...
Eu te admir ca te simti odihnita doar cu somnul de noapte, e adevarat incerci sa te culci mai devreme si probabil ca iti prinde bine, eu obosesc foarte repede, uneori la ora 17.00 simt ca pic de pe picioare de oboseala...mi se pare cam ciudat dar...stresul bre...

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

buna dimineata.
Ma bucur ca va plac pozele Mariucai..recunosc ca inca nu am aparat foto,deci sunt la "mila"altora in ceea ce priveste pozatul.Dar e bine ca macar ne mai vedeti,sa nu ne uitati.
Felis,am vazut baiat mergator.
Onitza,e frumos baiatul tau..are niste ochisori ca doua mure.
Vad ca nu sunt singura cu tati "putulos" cum zice fata..nu prea se implica in nimic in casa,e drept ca vine si tarziu de cele mai multe ori.Si daca vine devreme,nu face decat daca-l bat eu la cap...De stat cu fata sta,se si joaca cu ea,numai sa nu fie meci sau emisiune de sport ca trebuie sa facem liniste...normal ca nu facem,macar asa ca sa-i aratam ca suntem 2 fete in casa!
Pupici si ne mai auzim

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Aaaaaaaa....sa va povestesc ceva de aseara,asta ref.la cat e lumea de nervoasa.Eram cu Mariuca la mesagerie la posta sa ridic un colet;coada,aglomeratie,caldura.Normal ca fata mea tot intreba:mami ce e aia,de ce stam aici etc.O femeie de la coada,mai pe la 60 ani cred,poate si mai mult,tipa la mine ca de ce vorbesc atata,ca pe ea o doare capul!Normal ca m-a si gasit pe mine aia care sa "tac si sa inghit"..prin urmare am invitat-o la un consult de specialitate,a se citi Balaceanca!..ea tot nu se oprea din morala,copilul normal ca ma intreba de ale ei in continuare...baba,ca altfel nu=i pot spune,ma intreaba daca asa vb si-n tramvai.Mi-a sarit rau de tot mustarul,si i-am raspuns,total nepoliticos de altfel in imprejurari"normale",ca spre norocul meu nu trebuie sa merg cu tramvaiul,altfel as fi dat zilnic de idioti ca ea!A tacut,dar au inceput altii de la coada sa "sara" la ea...
V-am facut capul mare?Am povestit asta ptr.ca nu e prima data cand dau de astfel de persoane...

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by andreap

Aaaaaaaa....sa va povestesc ceva de aseara,asta ref.la cat e lumea de nervoasa.Eram cu Mariuca la mesagerie la posta sa ridic un colet;coada,aglomeratie,caldura.Normal ca fata mea tot intreba:mami ce e aia,de ce stam aici etc.O femeie de la coada,mai pe la 60 ani cred,poate si mai mult,tipa la mine ca de ce vorbesc atata,ca pe ea o doare capul!Normal ca m-a si gasit pe mine aia care sa "tac si sa inghit"..prin urmare am invitat-o la un consult de specialitate,a se citi Balaceanca!..ea tot nu se oprea din morala,copilul normal ca ma intreba de ale ei in continuare...baba,ca altfel nu=i pot spune,ma intreaba daca asa vb si-n tramvai.Mi-a sarit rau de tot mustarul,si i-am raspuns,total nepoliticos de altfel in imprejurari"normale",ca spre norocul meu nu trebuie sa merg cu tramvaiul,altfel as fi dat zilnic de idioti ca ea!A tacut,dar au inceput altii de la coada sa "sara" la ea...
V-am facut capul mare?Am povestit asta ptr.ca nu e prima data cand dau de astfel de persoane...

mi te si imaginez , plina de spume la posta! (apropo, eu nu reusesc sa merg niciodata la posta fara sa ma umplu de nervi!) Bai, multi tembeli pe lumea asta, de ce nu si-or vedea frate de treburile lor?
In alta ordine de idei, nora-mea se face din ce in ce mai frumoasa, poate ne mai vedem si noi "live"!

Try, daca te plictiseti cu 2, mama draga, nu vrei sa-ti pun "Par Avion" inca 2 bucati, asa ,pentru entertainment? Nu de alta , dar tare mi-ar prinde bine vreo 2 saptamani alone" Astept confirmarea si-i livrez!

Bitsulina, ce mai faceti voi?
Paxela, doar nu ai nascut fara sa ne anunti

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Roserb..era coletul de la Redoute..altfel nu stateam nici moarta la coada aia!We asta suntem in Bucuresti,probabil fara tati care o sa lucreze,ca asa-i la patron,deci..daca vreti si puteti..si e vremea mai buna..

Poze 2007

Mergi la inceput