Comori de nov-dec 2004 (143)
Raspunsuri - Pagina 5
andreap spune:
Am pus poze 'noute',numai 3,in albumul "Poze 2007" incepand de AICI
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
ad_rianna spune:
andreea cam putine poze pt. asa o "mamaruta" frumoasa 
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
onitza spune:
Dupa ce mi-am terminat si eu treaba pe ziua de azi , am bagat ochiu si-mi vad draga de cuscra activaa!!! uraa, ce m-am bucurat! ADRIANNA
eu cred ca tu ai facut alegerea cea mai buna si mi te imaginez ca suferi, dupa amandoi ingerasii!!!! Ca o incurajare, in momentul in care l-am lasat si eu pe Paul 2 luni la bunici acum un an, am ceurt parerea duhovnicului si mi-a spus ca el a fost crescut de bunici pana la 8 ani!
asa ca asta m-a linistit enorm de mult...ca nu sunt mama denaturata..si eu il vedeam la sf de saptamana, acum nu mai e cazul (am avut mare-mare nevoie pt sapt asta sa il las o sapt la ai mei si nu s-a putut, mama e din ce in ce mai bolnava!!!). Initial am vrut la cresa si m-am razgandit iarasi, asa ca tot cu mine acasa e ingerasul si prefer sa ma sacrific eu de o mie de ori dar sa stiu ca e bine, asa si tu, in situatia ta, asta a fost alegerea cea mai buna....sanatate parintilor tai si tie multa putere!
ANDREAP pupam pe Maria draga si scumpa, Doamne ce frumos ii sta cu gecuta rosie!!!!!!!!! de unde i-ai luat-o? superba fetita, ai cu ce te mandri! si cred ca i-a facut foarte bine aerul de munte!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
try spune:
Felis, si parca cu fiecare an care trece se accentuzeaza sentimentul asta. Cateodata ma urasc ca nu fac nimic in privinta asta, ca nu sunt mai ferma si mai curajoasa/bataioasa. Alteori imi zic sa las lucrurile-n voia soartei si sa las lucrurile sa se rezolve/aseze de la sine cum or vrea ele. Simt ca-mi lipseste motivatia...
Eheee Miki, esti fericita: baita, masaj, pijamale, culcare? Maaare lucru si nu fac misto, crede-ma. Sotul cateodata se simte deranjat si pt ca il duce la culcare pe alex (si crede-ma ca tot ce trebuie sa faci ca sa-l pui la culcare pe alex e sa-l bagi in pat si sa-l acoperi cu patura. Apoi iesi din camera. Deci nu tu povesti, nu tu cantece sau leganaturi. Hai ca nu ma ifac comentari ipe marginea asta ca si-asa ma simt aiurea cand o fac...
Ce mai face paxela? Cum e cu burtica?
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
miag spune:
Salutare si de la noi si scuze pentru disparitie.Am fost mai mult pe drumuri in delagatii asa ca nu am mai avut deloc timp sa intru pe forum.
Danette cuscrito, LA MULTI ANI (scuze pt intarziere) si tot ce iti doresti, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de toti cei dragi.

Andreap, vazut poze de Mariuca. Este o dulcica..dar subscriu..cam putine poze..mai vrem!!!

Ad_rianna, imi imaginez cat de greu iti este...Lasa ca mai este putin pana la gradi si se rezolva problema.
Pupici la toata lumea si sa auzim de bine.
Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
mariussimiuc spune:
Andreea,sa-ti traiasac printesa mica si scumpa.

Adriana,si eu am una bucata soacra care mi-l tine,ca eu am inceput serviciul
dar numai daca il aduc la ea.Ea nu vrea sa vina la noi acasa.
Si imi este asa mila de el dimineata cand trebuie sa ma trambalesc cu toate dupa mine...Si dupa amiaza imi este mila de mine
cand tre sa strabat orasul in lung si-n lat ca sa-l pot aduce acasa...Dar...deocamdata accept situatia ca atare ca nu am incotro...![]()
Try,cu chestia asta
nu-l pot convinge pe sotul tau? ![]()
Miha 
try spune:
Miha, nu degeaba am zis ca-s capra cu 3 iezi si ca al' mai mare ied e si cel mai neascultator. Stii cum e cu educatia cu
: rezolvi pe moment, dar comportamentul nu dispare, in timp iedu' revine la ale lui.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
ankalaura spune:
Fetele, am intrat sa fac o propunere celor din Bucuresti. Noi realizam un fel de talk show la care avem invitate mamici de copii de 0-2 ani si 2-5 ani. Tema este legata de sanatatea sugarului, a bebelusului si a copilului mic - medicatii, boli contagioase, vaccinari,..... Si se va petrece prin martie - pe 7 sau 9, nu mai stiu precis, dar verific maine calendarul. M-am gandit sa va intreb daca va intereseaza sa va exprimati parerea - discutiile vor dura cam 1 ora jumate, dupa-amiaza. Daca ma veti intreba "mie ce imi iese" la afacerea asta, o sa va raspund ca ceva va iese
. Este important sa aveti cu cine sa lasati copilul in acest timp.
Daca sunteti interesate sa participati, va rog sa imi trimiteti un e-mail cu nume, nr de telefon si varsta copilului, si o sa ii rog pe colegii mei sa va sune.
Mai trebuie sa spun ca mesajul asta nu este publicitar, si nici nu are scopuri ascunse, datele voastre vor fi complet confidentiale si nu va veti trezi dupa asta nici cu posta plina, si nici nu va va pune cineva sa donati bani, sau mai stiu eu ce :) Nu l-as fi lansat aici, dar nu sunt membru de azi-de ieri pe acest forum, si in tot acest ragaz, am vazut ca aici mamicile chiar se intereseaza de sanatatea si binele puitilor!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
mariussimiuc spune:
Andra,dcat sa-mi pun nervii pe bigudiuri si sanatatea in pioneze prefer sa apelez la acest tip de educatie.
Dar numa in cazul astuia mai batran.
Adevarul e ca in cazul nostru nu prea e cazul pentru ca tati e mai tot timpul plecat,pleaca dimineata si vine seara.Dar atunci cand este acasa,ma ajuta atat cat poate si cat se pricepe.Si cat ii da voie Robert
,ca el inca multe lucruri le face cu mami. 
Miha 
onitza spune:
ANKALAURA ce surpriza placuta sa "te vad" pe la noi!!!!
Imi pare rau ca nu pot lasa pe Paul cu cineva, ca sigur as fi venit! Sunt sigura ca tot ce ai scris este adevarat si sper sa se stranga un grup cat mai mare de mamici!!!! poate iti face un pic de timp (stiu ca esti foarte ocupata) si imi povestesti si mie pe mess cum a fost!!!! Pupiceeeeeeeei Elizei!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE