Comori de nov-dec 2004 (143)
Raspunsuri - Pagina 4
FELIS spune:
quote:
Originally posted by try
Nu mai stiu nici eu, am deja prea multe de aranjat in viata mea, nu mai sunt multumita de nimic.
TRY...
credeam ca numai eu am asemenea ganduri Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
mikimi spune:
Roxy nu am dezertat...dar din pacate umblu teleleu si departe, si mult...m-am cam saturat.Singura mea consolare e ca am apucat sa citesc mai mult acum cat pierd timpul pe avion.
Cristina bine ai venit, ai un nazdravan frumusel ca tine.Vin la urma, dar spun si eu cu aceeasi convingere ca va face de toate atunci cand va vrea, in ordinea in care considera el ca sunt importante.
Try multe luni inainte, i-am vazut la botez, sa-ti traiasca amandoi.Cat despre consoarta...ce sa zic..al meu, se gandea in nemernicia lui, sa nu ne mutam deocamdata de la 2 camere pt bb2, sa mai economisim aici si sa ne mutam peste vreo 2 ani direct la casuta...insa..sa-l ducem pe Alexander la soacra-mea
.Mi-a venit sa-l leg de zid si sa-l biciui !!! numai pentru ca a gandit-o !.El vine obosit de la servici, ii face baie, il maseaza, il imbraca, il spala pe dinti si probabil gaseste asta peste puterile lui...nu zic ca joaca cu Alexander e un tipat stereo, din ambele parti, cu nika constructiv pt copil.Dar el il iubeste...numa sa nu fie tata in exercitiul functiunii.
Am vazut Vladut mare si scump rau.
Danette LA MULTI ANI !!!
Cicisor donsoarele tale sunt bestiale, una mai vesela ca alta.Iar tu..zana, nu fii modesta, ca si Try.
Pup toata lumea cu dor, iar a venit frigul, iar am amanat intalnirea...acusica naste Paxelina si n-apuc sa mangai si eu burtika ei.
Am fost la eco, bb e sanatos, avea cordonul intre picioare ,asa ca n-am vazut inca nimic.Mai sper un pic...desi parca simt ca e baiat, nu stiu de ce.
dupa 2 anisori.
DEC 2006.
Miki si Alexander (12.12.04)
FELIS spune:
Neatza la mamici si pitici... 
Ati vazut ce frumos se jucau Paul si Mihai?...
Ieri fiind urat afara, am zis sa schimb putind decorul si am fost sa ne jucam cu Paul...
AIME
multumim... Ti-am trimis PM
MIKI... si noua ne e dor de tine... si de Alexander
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
ad_rianna spune:
am pauza de cafea si citesc
.si deja mi-e dor de piticutii mei scumpi. in week-end m-a sunat o asistenta de la cresa sa ma intrebe ce fac cu copiii pt. ca nu mai poate tine locurile ocupate. so, m-am hotarat sa nu-i mai duc...pana in toamna. o sa vad eu cum ne vom descurca. vad ca voi vreti sa inscrieti copiii la gradinita. oare o sa-i poata primi din toamna la gradi? cred ca o sa vorbesc mai bine pt. gradinita. ma gandesc ca acolo e mai interesant.
altfel...eu m-am tuns, parul destul de scurt acum fata de cum era, stilistul insa zice ca e mediu
. v-as pune poze sa ma vedeti insa am o masea umflata
dupa o extractie de molar. si mai astept sa ma si vopsesc si poate atunci
gata pauza. pupici si spor la lucru!
miki nu mai vii prin cluj?
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
andreap spune:
Buna dimineata!
Am recuperat si eu fata de la bunici;fericire mare pe ea cand ne-a vazut vineri seara,nu mai voia decat cu mami
.Si aseara mi-a spus in masina"mami,sa nu mai pieci niciodata"..eu o intreb"cum sa nu mai plec?".si ea la mine"sa nu mai pieci niciodata fala mine"
.
Miha,felicitari ptr.dantura completa!
Aime,..13kg?Pai stati bine
Miki,bine ai revenit!Stai linistita ref.la al tau sot;si eu l-am intrebat sapt.trecuta cand am fost fara Mariuca"nu-i simti lipsa?"..si el"sincer?nu...pai nu o vad vineri??".Imi venea sa-l
..dar probabil ca asa sunt ei...si Sebi o iubeste ffff mult,se joaca cu ea,in we doarme cu ea la pranz..dar...cred ca uneori se simte mai bine fara zgomote,obligatii...
Ad_rianna,ai intrebat de Vio..ultima data am vb cu ea cred ca acum 2 saptamani;munceste f.mult,Bia sta la bunici in timpul saptamanii,o iau la ei numai in we din cate am inteles.Asteptam primavara poate ne mai vedem prin parc.O sa-i transmit ca va ganditi la ea.
Pupici si o saptamana buna
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
aime spune:
hellooooo!
mey la noi e un frig de crapa pietrele, in birou e super cancer....treaba am la greu, da tot bag okiu' sa vad ce faceti ![]()
try, te cred ca ti-e tarsha, nici eu nu m-as fi intors la vechiul loc de munca, da la noi e asa de greu de gasit (mai ales ingineri) ca n-am avut resurse nici macar sa incerc sa caut...si cum zicea si Roxana, la un moment dat, m-am invatat aici, deh...asta e..tre' sa facem si serviciu, altfel...ai fost simpatica...cu bila ![]()
Vladutu meu zice la toata lumea ca tati a plecat la "titici cu dondonu' sa aduca la Dadutz ten ...bleo", adica traducere a plecat la servici (ma rog, asa stie el
) cu avionu
ca sa-i aduca un tren bleu
. Ieri deja il cauta prin casa, sper sa trecem de saptamana asta fara incidente de genul" mi-e dor de tati"...
Andreea o sa vada tati diferenta cand o s-o aiba din nou acasa pe Mariuca, atunci o sa-si dea seama ca-i era dor.
La noi deja o saptamana e mult...si ptr mine si ptr Vladut, cum ziceam speram sa treaca repede...
Ma duc sa mai bag niste proceduri si niste instructiuni si mai vin...
aime si
Vladimir
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by andreap
Ad_rianna,ai intrebat de Vio..ultima data am vb cu ea cred ca acum 2 saptamani;munceste f.mult,Bia sta la bunici in timpul saptamanii,o iau la ei numai in we din cate am inteles.Asteptam primavara poate ne mai vedem prin parc.O sa-i transmit ca va ganditi la ea.
Pupici si o saptamana buna
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
deci nu doar eu sunt mama de week-end.
le fac insa si alor mei o bucurie imensa ca-i las acolo. si ma bucur asa de tare ca le pot oferi asta.Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
andreap spune:
Aime,nu prea cred ca-si da seama.Stiu ca o iubeste..dar in felul lui.Oricum el a stat 1 an departe de noi,stia ca e bine,o vedea in we si cam atat.la cat de comod este,normal ca nu-i convine sa-l pun eu sa stea cu ea,sa vina la baita etc.Repet,o iubeste fffffff mult,dar asa e el,si nu numai el,am vazut asta la mai multi tatici..din pacate ei nu sunt ca noi(sau ma rog,marea lor majoritate,mai sunt si exceptii..)atat de atatsati de ei.nu i-au tinut 9 luni in burtica,nu au alaptat...si mai ales in cazul meu,nu a trebuit sa astepte ani de zile,sa-si doreasca un copil si sa nu se poata.deci a venit 'pe tava'
.
Ad_rianna,da,si ea e mama de we..din pacate
.Te cred ca ti-e greu...cu o bona nu ai incercat?
Poze 2007
ad_rianna spune:
ANDREEA, SOACRA MEA CARE STA IN CLUJ NU POATE SA AIBA GRIJA DE EI DACA NU E SI SOCRUL MEU ACASA....
daca ai mei pot avea grija de ei inca, cu toata durerea mea, prefer sa-i lasa acolo
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
andreap spune:
Ad_rianna.......sa inteleg ca ai avea posibilitatea sa-i ai langa tine la Cluj,dar soacra nu poate??(de fapt eu inteleg..nu vrea
)...offff,imi pare rau ca mai exista inca astfel de bunici!fara suparare...De aceea te intreb daca nu te-ai gandit la o bona..sau e prea scump?sau de ce?Inteleg ca e mai bine sa fie crescuti la bunici..dar..eu una recunosc ca nu as rezista fara ea mai mult de 1 saptamana.
Pupici si...poate in curand ii ai langa tine.(gradinita ma gandesc)
Poze 2007