Comori de nov-dec 2004 (143)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

O primavara frumoasa tuturor!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

In primul rand,va urez o primavara minunata,cu mult soare..chiar daca numai in suflet!
Internetul meu nu prea a functionat bine ieri..cred ca si de aceea am trimis mesajul de 3 ori.
Danette,eu pana acum 2 saptamani il amenintam ca-l dau afara(casa unde stam acum e a mea)..dar atunci am 'clacat' si am divortat..i-am explicat ca un copil nu creste bine in atmosfera aceea de urlete si resprosuri..deci mai bine numai cu mine.Bineinteles ca a lasat-o moale,a incercat sa glumeasca...normal ca mie mi-a trecut si mai explodez cam la 1 saptamana.Ce m-a enervat atunci a fost replica lui la reprosurile mele:"stii ca sunt puturos,ca nu am facut nimic niciodata si nu o sa fac nimic niciodata".Adica eu sunt o proasta,nu?Asa ca..am divortat.
probabil a auzit discutiile de aici...aseara s-a dus el sa-i faca baie Mariucai.
Dana,din pacate nu am boxe..deci nu pot sa-ti vad comoara si sa o si aud
Bits,sanatate multa!
Pupici si daca mai scap de treaba..mai ne auzim

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Va doresc tuturor o primavara frumoasa si insorita, plina de bucurii!

Bitsule, vai, iti dai seama saraca soacra-ta e convinsa ca i-ai nenorocit baiatul punandu-l la treburi casnice! (O faza similara a patit cu soacra-sa si mama cand era tanara tinerica si se chinuia sa-l dea pe brazda pe tata, cu rezultate notabile zic eu, pentru ca in ziua de azi e destul de competent)

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

LA MULTI ANI SI PLINI DE MARTISOARE!

Si o primavara vesnica in suflete!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Mai..pe unde sunteti?Ca eu nu am chef de munca..e asa un soare afara si cald...si mai e si 1 Martie!
Aseara am fost sa-mi vad finul cel mic..mai..eu m-am tampit de tot..parca nu realizam ce mic e,parca Mariuca s-a nascut asa mare.E un dragalas,desi fff micut( a avut numai 2.900)..si am stat cu el in brate,i-am cantat,l-am plimbat..macar sa-mi fac 'pofta' de BBlus cu el!.. daca altfel nu se poate deocamdata

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Andreea,sa-ti traiasca finutul,sa fie sanatos si mancacios!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

quote:
Originally posted by andreap

Mai..pe unde sunteti?Ca eu nu am chef de munca..e asa un soare afara si cald...si mai e si 1 Martie!
Aseara am fost sa-mi vad finul cel mic..mai..eu m-am tampit de tot..parca nu realizam ce mic e,parca Mariuca s-a nascut asa mare.E un dragalas,desi fff micut( a avut numai 2.900)..si am stat cu el in brate,i-am cantat,l-am plimbat..macar sa-mi fac 'pofta' de BBlus cu el!.. daca altfel nu se poate deocamdata

Poze 2007

Andreea, sa-ti traiasca finutzul cel nou!

Ce ma bucur ca e vreme buna si e cald la Bucuresti... maine dimineatza plec intr-acolo... o sa fac un w/e prin magazine
Mi-ar fi placut sa poata veni si Iris si sa ma intalnesc cu careva din voi si copilutzi... ca precis o sa iesiti pe vremea asta faina prin parcuri in week-end.
Si mai ales ca Roxana, sta aproape de sora-mea..

Va doresc tuturor o primavara super faina!
Cu mult soare si cu multe flori!

Mergi la inceput

Miha,Danette,multumesc de urari!
Danette,cumparaturi placute!
Roserb,ce ziceai de marea intalnire din we??Eu sunt disponibila
O seara buna

Poze 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Bits, te-am vazut in montajul "Asa incepe o mare iubire" de la mamici de ian-feb. 2007!!
Super filmul... mi-au dat lacrimile in timp ce-l vizionam...mi-am adus aminte de mine cu burtica, de Iris mica-mica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Va dorim si noi o primavara insorita, cu multe multe flori,voie buna, 1,000 de martisoare si 1,000,000 de pupicuri.

Andrea sa-ti traiasca finutul, sa creasca mare si sa-ti creasca si tie pofta de bebe.

Dana weekend placut la capitala si cumparaturi multe si faine.

La noi e o vreme de Kakao, bate un vant ingrozitor si sunt vreo -1grad...o sa vina iar ninsoarea dupa-masa si nici nu se simte ca ar veni primavara. Abia astept sa se termine odata cu iarna asta ca m-am saturat de ea.

Pupici multe de la noi si martisoare multe multe.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput