Comori de nov-dec 2004 (143)
Raspunsuri - Pagina 11
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
of grea problema asta cu taticii...
si al meu sotz cand este mama cu noi si ma ajuta nu misca nici un pai
si mi se pare normal ca am fi deja prea multi, dar cand suntem singuri face tot ce poate in "gospodarie" ca sa ma ajute9si cand zic tot ce poate pot spune ca face aproape tot, aspirator, gresie, faiantza, baia, spalat covoare si mai stiu eu ce...ca nu-mi vin toate acum in minte)
... problema la noi este caruxi nu vrea sa stea cu el (dar il iubeste mult si se bucura cand vine acasa, se joaca cu el dar numai daca sunt si eu acolo)
el saracul ar vrea sa stea cu ea dar nu vrea ea
...cu alex este altfel, el este mai mare, intelege mai multe
el vrea sa doarma cu tati(si chiar doarme uneori...ce sa facem
)tati ii face baie...cu el ma mai ajuta.
ce ma enerveaza si pe mine cateodata este ca el da multe sfaturi si eu cum nu pot sa tac(recunosc...asta-i defectul meu)
ii spun...poftim rezolva problema, nu mai da doar sfaturi...si uite-asa incepem sa ne
...dar asta se intampla din ce in ce mai rar in ultimul timp...cand era alex mic eram muuult mai stricti cu unele lucruri acum la ruxi s-a mai lasat si el pe brazda![]()
trebuie sa recunosc ca la inceput am avut si noi destule momente grele, dar cu timpul(in 11 ani) am invatat sa "convietuim" impreuna si facem in asa fel incat sa nu ne mai suparam unul pe altul
ca viatza are si asa greutatile ei si daca ne mai stresam si acasa...atunci unde ajungem.
va pup si sper ca primavara cu puritatea ei sa rezolve toate "problemele"
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
andreap spune:
Ce furtuna s-a iscat aici...pe tema sotilor!
..Imi pare "bine" ca nu sunt singura,deci nu gresesc eu ceva,ci altcineva a gresit!Culmea e ca sotul meu are o sora care e total opusul lui,are un tata chiar prea bagaret in treburile casei,o mama la fel..deci nu stiu de unde a iesit el asa...."putulos".
Eu am incercat cu el orice:vorba buna,tipete,amenintari..nu i-am mai facut mancare,nu i-am mai calcat
..degeaba
.face cate ceva,dar numai daca-i spun eu..si deja am un copil caruia sa-i spun si nu mai am rabdare sa-l cresc si pe el.Eu banuiesc ca "lenea" asta provine din faptul ca pana acum cateva luni a stat singur la Pitesti,mama gatea,ii spala..el era singur in apartamentul nostru,fara curatenie si alte obligatii.Probabil ca asa e obisnuit!
Am avut si noi episoade de cearta...dar nu-mi place sa creasca fata intr-o atmosfera "incarcata",asa ca il ignor,fac ce pot ce nu pot...le las nefacute
E mult de spus,dar de ce sa acaparez spatiul cu "plangeri"?
Try..iti inteleg supararea....eu am si divortat acum 2 saptamani,bineinteles din gura..
!
Pupici
PS: De ieri sunt nasa unui baietel de 2.900 kg....

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
roserb spune:
quote:
Originally posted by diana2004
Roserb ,daca tremura usor numai cind e trezit brusc din somn , eu cred ca nu-i nicio problema .Fa-i totusi analizele pt orice eventualitate .
Si intreab-o pe Bianca daca l-a speriat cumva cu ceva (desene ,monstrii ,lupul, etc ),poate ea aude chestii de genul asta la gradinita !
Multumesc , Diana!
Face asa NUMAI cand e trezit sau se trezeste brusc si sare direct in picioare! Si la fel de adevarat e ca Bianca il sperie de multe ori cu multe tampenii, si el cred ca e mai sensibil de fel la chestii de genul asta.De exemplu acum si-au gasit o joaca foarte "inteligenta",(la care participa si distinsul meu sotz cu mintea lui de om matur, chipurile
Oricum , o sa fac si analize sa vedem ce si cum. Intre timp ii mai dau si calciu, ca am cam neglijat pana luna trecuta, lapte nu mai bea decat vreo 200 ml/zi in ultima vreme...

Roxana&Co
POZE CU PITICII
try spune:
Pai si-al meu duce gunoiul si face cumparaturile saptamanale (in cursul saptamanii ca-n weekend ne ducem cu totii) si mai pune aspiratorul din joi in pasti si in 50% di ncazuri gateste ceva cand n ue mancare in frigider gatita de mine, dar astea mie mie se par nimciuri la cate trebuie facute intr-o casa ca sa avem pretentia ca suntem si curati si ordonati si cu copii educati.Cumparaturile ar fi si culmea sa le fac e ucaci el are masina pe mana, eu n-am carnet aici (si asta tot datorita incapatanarii lui; daca el n upoate sa se duca cu autobuzul la servici si eu pot, atunc ide ce sa-mi iau carnet? Doar ca sa conduc eu spre casa de la chefuri, noooo).
Dana, alex e calare pe el dupa ce vieen de la servici pt. ca e plictisit de mien toata ziua si vrea sa mai schimbe atmosfera. Plus ca el nefacand mai nimic pentru adrian, automat alex l-a perceput pe tati ca fiind doar al lui, simte ca il poate acapara in intregime. Si eu mor cand vad ca alex se agata de el la calculator si el nu-i capabil sa intrerupa ce face acolo de dragul copilului. Sau daca e ceva interesant la tv la fel. Si mereu se lasa cu plansete caci alex n ustie ce-i aia mai tarziu sau ai rabdare, el vrea atunci si se enerveaza si face urat, ca urmare si taica-su face urat si uite-asa numai relatie sanatoasa nu numesc eu asta. Azi mititelul a plans cu lacrimi cand a plecat taica-su la servici (sapt. asta lcureza 10-6 si apuca sa-l vada dimineata). Simte nevoia sa fie mai mult cu el, sa se implice mai mult i nrelatia cu el, dar tati mereu gaseste alte prioritati. E vorba de-o lene si-o comoditate cred ca genetice, asa o fi inscris in codul lui genetic, habar n-am.
Daca ar fi gospodar in sensul barbatesc pe langa casa as ma izice, dar si talentul asta ii lipseste cu desavarsire, ar putea sa faca multe, dar tot asa, initiativa e la pamant. trebuie de multe ori sa treaca luni sa ajunga sa repare ceva, iar la anumite treburi nu se baga deloc. Daca as fi avut si eu un pic de suport din partea lui multe am fi reusit sa amenajam si noi in casa asta, ca asa am luat-o cu gandul ca o luam mai ieftin s-o amenajam noi, dar...
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
danette spune:
quote:
Originally posted by andreap
Ce furtuna s-a iscat aici...pe tema sotilor!..
Try..iti inteleg supararea....eu am si divortat acum 2 saptamani,bineinteles din gura..!
Pupici
PS: De ieri sunt nasa unui baietel de 2.900 kg....
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
danette spune:
ah... al meu duce gunoiul numai daca il bag sub nas, schimba un bec numai daca ii amintesc de vreo 20 de ori... bate un cui tot la fel de des...tot ce este in casa este opera mea, inclusiv schitele si masuratorile pentru mobila (daca este cine sa faca de ce sa-si 'bata' el capul...) iar daca nu-mi 'bat' eu capul... el si-l 'bate' dupa vreo 6 luni...eventual.
ofofof... as putea continua vreo 2 pagini...
bits spune:
hey aparem si noi dupa un episod de gripa![]()
mai intai de toate pt ca astazi e 1 martie va dorim o primavara frumoasa,sanatate , multa multa dragoste alaturi de un martisor virtual.
am fost cu Ken la dentist pt fluorurarea dintisorilor si cu ocazia asta s-a uitat nenea doc si in guritza lui Amon:se pare ca intradevar sunt dintisorii si nu mai e mult pana or sa sparga
.
bits spune:
mey vb de barbati ca si cum ar fi frati(na ca am facut si o rima).si la mine e la fel:tot cu trasul de maneca iar eu cred ca am divortat de vreo 200 de ori
dar macar l-am schimbat cat de cat.acum avem afis pe frigider cu zilele destinate aruncarii gunoiului si nu mai trebuie sa i-l pun in fatza ochilor
.in rest cu copii ma ajuta nu pot spune nimic.
sa va spun faza:vin socrii la noi(al meu era la munca) si am mancat impreuna.dupa masa soacra-mea s-a oferit sa spele vasele iar eu i-am spus ca asta e "munca" lui fii-su.nu va spun ca a facut niste ochi cat cepele de mari
.
si eu sunt de parere ca anumite deprinderi provin din familie.
aime spune:
Si de la noi, o primavara frumoasa, fara babe ploioase si "furtunoase" (ca tot incep de azi
), cu sanatate si soti mai atenti
, cu copii sanatosi si frumosi si ...cu tot ce va mai doriti fiecare 
aime si
Vladimir