Comori de nov-dec 2004 (143)
Raspunsuri - Pagina 10
Bobita spune:
ne mai tineti minte? Va urmaresc dar nu am timp de citit, cred curind voi schimba si jobul, nu stiu daca voi mai avea acces la net.
Noi incepem sa vorbim, dar numai cuvinte pe care le vrem, ex. pota=papusa, can=incalta-ma![]()
Am avut iar amigdalita pultacee ca urmare am facut 3 injectii in vena si apoi am luat pe gurita. Luam in continuare vitamine, propolis, dar nu prea mai bem lapte.
Try, de aceea sunte aici, sa vii sa "urli" la noi
.
Tati al nostru, se joaca cu fetele seara, 1-2 ore, iar in casa ce sa zic, casa in care locuim este ridicata de el si socru, si tot ce se numeste instalatie sanitara, electrica, tencuiala interioara si exterioara, zugraveala, parchet este facuta de el, deci ce sa ii mai cer, basca daca avem probleme la masina tot el rezolva. Vara e mai bine, stam in curte ne jucam cu totii.
ciristina_serban spune:
Si eu am aceeasi problema cu sotul, asa cum ati descris-o voi aici. De mic copil a fost invatat sa primeasca totul la nas si nu pune labutza pe nimic de la sine. Si eu la fel ma oftic sa-i spun tot timpul ce sa faca. Chiar nu e genul meu sa stau cu gura pe om si sa-i spun din 5 in 5 min ce sa faca. Eu consider ca daca i-am spus o data de doua ori e de ajuns. La fel am avut discutii cu privire la faptul ca nu are initiativa sa-i dea sa pape, sa-l schimbe, sa-l pregateasca de culcare.... El imi spune ce nu-mi zici, ca eu nu stiu ce trebuie facut. Chair trebuie zise lucrurile astea??? Atata timp cat tu stii pentru tine ca trebuie sa te speli, sa mananci, cum sa nu te duca mintea ca si copilul trebuie sa faca activitatile astea??? cum sa nu te gandesti daca iti iubesti copilul si-i vrei tot binele din lume? Ce pe noi ne-a invatat cineva inainte, am facut cursuri speciale ca sa stim sa schimbam un copil, sa-i dam sa pape sa-l spalam? nevoia ne-a invatat! Singurul loc in care exceleaza sotul meu este rabdarea cu care este inarmat cand vine vorba de razvan, si se comporta exemplar. Il cearta foarte rar si cand o face o face pe buna dreptate, si petrece timp cu el daca e vorba sa se joace. Asta o face fara sa-l imping eu de la spate. Insa... cum constientizeaza nevoia de joaca a copilului de ce nu poate constientiza si celelalte nevoi fizice ale lui. daca-l roaga copilul sa mearga cu el sa faca pipi sau kk (foaaaarte rar se intampla) cade cerul pe el. abia isi misca fundul.
Si oricat de bine ne intelegem toti trei, oricat de frumoasa ar fi relatia in familia noastra si eu simt lipsa ajutorului lui in toate treburile casnice, si este inevitabil ca din cand in cand sa nu rabufnesc si sa-i amintesc ca trebuie sa participe si el la acestea.
Sunt convinsa, ca toata aceasta lipsa de preocupare, de indiferenta fata de cel care se chinuie langa el, o mosteneste tot fin familia proprie, unde mama-soacra, l-a tinut in puf si nu l-a pus la munca sa nu-si scranteasca vreo ceva. Deci.. concluzia mea e ca trebuie sa-mi invat copilul ca intr-o relatie amandoi suntem egali, amadoi avem sarcini si atributii, indiferent daca tati va reusi sa se implice pe parcurs in toate aceste treburi.
Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)
Razvan
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by danette
Am crezut atunci ca este vorba de un soi de imaturitate poate... dar se pare ca (in general) barbatii raman vesnic copii.
Ghici pe cine am dat eu vina intr-un final???... pe cine l-a educat, fireste. Fiindca am ajuns sa cred ca de acolo pleaca tot.
Cred ca din familie inveti ce e responsabilitatea.
Cand ne-am cunoscut el nici macar farfuria nu si-o ducea la chiuveta, dupa ce termian de mancat.
Doar era treaba de femeie...
Dana & Iris (23.11.2004)
Iris
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ec3308a723edb8d95146b&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iris - 2 ani
Doamne cata dreptate ai !!!!
edit
mor de ciuda ca nu am boxe la birou sa o aud pe irisina...dar ajung eu acasa

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
ciristina_serban spune:
Try, nu e nici o problema ca vii si te descarci aici de lucrurile care te apasa. dupa cum vezi mai sunt adepte, si sincer pentru mine, era nevoie ca cineva sa dea tonul... ca hop, am aparut si eu. ca si eu simteam nevoia sa ma descarc. Na, ca am facut-o!
Eu acum sunt intr-o perioada aglomerata pentru mine. De maine incep serviciul. E prima zi de munca, dar la un job nou. Asta dupa ce m-am chinuit vreo trei luni sa gasesc ceva, pentru ca in perioada in care am stat cu bb acasa mi-am pierdut vechiul servici. Ma rog, asta e!
De aceea, am sa scriu mai rarut probabil, cand voi apuca. Voi intra dupa 2 ani jumate intr-un alt rimt de viata. Nu stiu cum ma voi descurca si cu munca si cu copilul si cu treburile casei. Dar, daca multe dintre voi reusesc s-o faca ma gandesc ca la fel va trebui sa reusesc si eu.
va multumesc ca existati, va multumesc ca m-ati primit cu bratele deschise si ca m-ati lasat sa ma descarc si eu de ofuri aici alatauri de voi.
Oooo, ce pisici!!! Cred ca a inceput sa sune ca o despartire...hahahah. Nici pe departe. Voi ramane alaturi de voi, n-am de gand sa plec. Cred ca m-a cam laut valul de emotie.
Hai va pupicesc acum, ca m-am intains la vorba....
Razvan
roserb spune:
Dragelor, e problema grea asta cu initiativa sotilor. Al meu, recunosc sportiv, face destule (si treburi casnice si stat cu copii,facut baie, etc), INSA trebuie sa i se SPUNA, initiativa se manifesta, ca si in cazul Cristinei, numai la joaca cu copiii si spusul povestilor.
Ei, si eu am obosit teribil sa il dirijez de fiecare data, sa anticipez mereu ce si cand ar trebui facut, neplacut e ca s-a si invatat asa si cand uit ceva ma intreaba senin"pai de ce nu mi-ai spus, ca faceam/dregeam eu"
. Si noi avem o gramada de discutii pe tema asta, dar ce sa facem...Oricum, fata de cum era el la mamica lui acasa, zic ca l-am dat destul de bine pe brazda![]()
Cristina, succese la noul loc de munca si acomodare usoara!
Bobita,
, imi pare rau ca a fost bolnavioara!
(Eu nici nu indraznesc sa ma bucur ca in ultimele 3 luni au fost ai mei copii sanatosi tun!)
Adriana, felicitari pentru kk.
Am si eu un bazdac pe creier acum, Andreei i-am spus asa ca ma va suporta si a doua oara
! Mihnea, daca se scoala brusc din somn dimineata sau dupa somnul de dupa amiaza (adica daca il trezeste ceva zgomotos sau pur si simplu se scoala brusc direct in picioare) il apuca un usor tremurat, tine f. putin, ca si cum ar fi buimac si nesigur pe el. Ii trece imediat daca il iau in brate, dar tot ma intreb, oare o fi ceva in neregula?Asta face de mult timp, numai ca nu am dat importanta, acum mi-a venit ideea daca n-o fi ceva . Altceva nu are absolut nimic iesit din comun. Am sunat azi si dr, ea zice ca e posibil sa fie din cauza unei lipse de calciu, si sa ii fac totusi niste analize, sau din cauza ca se sperie de ceva. Voi ati patit asa ceva? Hai ca v-am facut capul calendar, pe mine ma apuca panicile f rar , dar cand ma apuca, iata cu ce minuni vin!![]()

Roxana&Co
POZE CU PITICII
onitza spune:
Fetili saru'mana pentru coomplimentele la adresa lui Paul!!! sunteti tare dragute!!!
Am vazut-o si eu pe Iris si am auzit ce frumos zice ea "Capra cu trei iezi"!!!!!!!!
mey, daca s-ar intalni Iris cu Silviu de Paxela, mamicile nu ar avea cand sa deschida gurita de copilasi !!!!!!!

CRIS bafta multa la noul loc de munca! sper sa iti fie bine acolo din toate punctele de vedere!!!! si mare grija la cartea de munca, de fapt la contabilul/a care face modificari in ea, ca eu sunt patita, mai bine intrebi din timp , verifici data cand te-ai angajat sa coincida cu cea din cartea de munca!!!!!!!! 
Si eu trec printr-o perioada tare nasoala, sunt cu nervii intinsi la maxim, fac tot posibilul sa nu afecteze copilul, el nu are nici o vina, uneori este atat de greu sa iei decizii in viata!!!!!!!!! mai ales cand nu este in joc doar destinul tau!
nu va mai plictisesc sau amarasc, am fugit! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
ciristina_serban spune:
quote:
Originally posted by onitza
CRIS bafta multa la noul loc de munca! sper sa iti fie bine acolo din toate punctele de vedere!!!! si mare grija la cartea de munca, de fapt la contabilul/a care face modificari in ea, ca eu sunt patita, mai bine intrebi din timp , verifici data cand te-ai angajat sa coincida cu cea din cartea de munca!!!!!!!!
Multumesc de sfaturi.

Razvan
andreap spune:
Ce furtuna s-a iscat aici...pe tema sotilor!
..Imi pare "bine" ca nu sunt singura,deci nu gresesc eu ceva,ci altcineva a gresit!Culmea e ca sotul meu are o sora care e total opusul lui,are un tata chiar prea bagaret in treburile casei,o mama la fel..deci nu stiu de unde a iesit el asa...."putulos".
Eu am incercat cu el orice:vorba buna,tipete,amenintari..nu i-am mai facut mancare,nu i-am mai calcat
..degeaba
.face cate ceva,dar numai daca-i spun eu..si deja am un copil caruia sa-i spun si nu mai am rabdare sa-l cresc si pe el.Eu banuiesc ca "lenea" asta provine din faptul ca pana acum cateva luni a stat singur la Pitesti,mama gatea,ii spala..el era singur in apartamentul nostru,fara curatenie si alte obligatii.Probabil ca asa e obisnuit!
Am avut si noi episoade de cearta...dar nu-mi place sa creasca fata intr-o atmosfera "incarcata",asa ca il ignor,fac ce pot ce nu pot...le las nefacute
E mult de spus,dar de ce sa acaparez spatiul cu "plangeri"?
Try..iti inteleg supararea....eu am si divortat acum 2 saptamani,bineinteles din gura..
!
Pupici
PS: De ieri sunt nasa unui baietel de 2.900 kg....

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
andreap spune:
Ce furtuna s-a iscat aici...pe tema sotilor!
..Imi pare "bine" ca nu sunt singura,deci nu gresesc eu ceva,ci altcineva a gresit!Culmea e ca sotul meu are o sora care e total opusul lui,are un tata chiar prea bagaret in treburile casei,o mama la fel..deci nu stiu de unde a iesit el asa...."putulos".
Eu am incercat cu el orice:vorba buna,tipete,amenintari..nu i-am mai facut mancare,nu i-am mai calcat
..degeaba
.face cate ceva,dar numai daca-i spun eu..si deja am un copil caruia sa-i spun si nu mai am rabdare sa-l cresc si pe el.Eu banuiesc ca "lenea" asta provine din faptul ca pana acum cateva luni a stat singur la Pitesti,mama gatea,ii spala..el era singur in apartamentul nostru,fara curatenie si alte obligatii.Probabil ca asa e obisnuit!
Am avut si noi episoade de cearta...dar nu-mi place sa creasca fata intr-o atmosfera "incarcata",asa ca il ignor,fac ce pot ce nu pot...le las nefacute
E mult de spus,dar de ce sa acaparez spatiul cu "plangeri"?
Try..iti inteleg supararea....eu am si divortat acum 2 saptamani,bineinteles din gura..
!
Pupici
PS: De ieri sunt nasa unui baietel de 2.900 kg....

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
diana2004 spune:
Roserb ,daca tremura usor numai cind e trezit brusc din somn , eu cred ca nu-i nicio problema .Fa-i totusi analizele pt orice eventualitate .
Si intreab-o pe Bianca daca l-a speriat cumva cu ceva (desene ,monstrii ,lupul, etc ),poate ea aude chestii de genul asta la gradinita !
Despre sotul meu numai de bine ,ma ajuta f mult ,DAR ... a fost un timp in care a trebuit sa-i axplic de mai multe ori ca TREBUIE sa ma ajute cu Andrei pt ca altfel fac depresie ! Si acum am un sentiment de lipsa de libertate ,noroc cu serviciul meu unde eu simt ca ma relaxez !Bineinteles ca plec mereu pe fuga si tot pe fuga ma intorc acasa la copil dar uneori mai trag o tura de magazine sau intru intr-o librarie si pierd o jumatate de ora si parca altfel vad lucrurile !