Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(161)
Raspunsuri - Pagina 10
Biancas spune:
Alina.. doar e baiat nu?.
Cand o sa il tund o sa vezi ca seamana si cu taicas-o.
Trebuie sa il duc la tuns ca deja am discutii cu barbatu-meu sa il duc odata la tuns ca ii e mare parul
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
Biancas spune:
Copii vostrii pisca sau musca de bucurie?
Dani acum a mers catre Sandra, i-a zis "Nana" si de bucurie a prins-o de fatza si si-a bagat unghiile .
Mai are obiceiul ca vine spre mine si isi lasa capul pe pieptul meu si ma musca ..dar mai mult apuca doar bluza
Ca sa nu mai spun ca ii tai unghiile doar cu forta si cu plansete si urlete. Am incercat sa ii tai unghiile azi dimineata la picioare si m-am lasat pagubasa pana maine cand vine sotul meu acasa
Statea asa cuminte la taiat de unghii pana acum vreo 2 luni
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
alin@ spune:
Bianca, si Gabi zicea cand ii va creste parul sa il tundem, eu vreau sa i-l las lung si ne tot contraziceam asa pana i-am aratat ieri o poza cu Mario al Irinei si i-am zis ca asa vreau sa ii las parul nu cum credea el pana la calcaie si a zis ca ok, ca e frumos asa.
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Am culcat fetitza, prietenii mei n-au venit dupa aparat, probabil deseara. Asa ca mai am timp sa fac filme. Adevarul e ca m-am enervat, de regula imi arata o gramada, acum cand pot sa o filmez nu vrea nimik. Si, mi-am dat seama ca ma agit ca sa arat ce stie sa faca...pai cred ca undeva mi-era ca nu ma crede nimeni... Acum m-am calmat, eu stiu ce poate ea si atata imi ajunge. Nu e o competitie .
Bianca, nu dau nici o rosie, imi trebuie la mancare , ai dreptate cu speriatul, eu asta cu usa am invatat-o de cand statea in picioare, mai mult ca exercitiu, adik sa bata in usa. Dar e si greu de explicat notiunile de bine si rau, cam cum ar suna asta: stii mama, in povestea Scufita rosie lupul e rau, dar in realitate e un animal care ocoleste omul, un animal bun pt ecosistem, pe care niste tampiti ca americanii (in perioada exterminarii), i-au omorat cu gramada, cam 2 milioane si acum se chinuie sa-i repopuleze din nou.
Eu incerc sa o fac sa nu se sperie de nimik, doar de mine daca nu asculta . Diana mai pisca, dar de ciuda, i-am dat usor peste manutza si de atunci..niente.
Saracul Dani, am vazut pozele, cred ca il doare locul. Bine ca nu plange...
Cata, spor la gatit!
Alina, tot in brate sta frumuselul? ca Diana de cand a facut primii pasi, nu mai dorea in brate..
LA MULTI ANI TOANCA!! SANATATE, FERICIRE SI NOROC ITI DORESC, ALATURI DE SOTZ SI MATEIAS!!
Diana se sperie de toti care intra in casa, vine la mine si se ascunde in spatele meu, doar de nepoata mea, soacra si mama nu se sperie. Aa, si de tatal meu. Restul...persona non grata. A inceput sa ma oboseasca faza asta.
Ma duc sa-i pun de mancare si mai vin eu.
Ingrid S si Diana
Biancas spune:
Alina...daca are parul moale poti sa il lasi. Dani are parul des si tare, deja transpira la cap + ca daca ii pun caciula in cap asha ii ramane parul si chiar arata urat, e ca un arici cu parul in 15 parti. Parul tare cum il pui asha sta si numai daca il uzi sta k-lumea. Dani cand era mic avea parul punk, in fatza ii statea ridicat in sus. Si nu foloseam gel ca asha ii statea lui
Biancas spune:
Ingrid...lasa ca o sa faca si o sa o filmezi. E bine sa iti ramana tie amintire. Mi-e mi-e lene sa scot aparatul sa il filmez pe Dani
Alina..uite aici o poza de la 3 luni.
http://i95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/DCP_0001.jpg
Asha i-ar sta si acum..in toate partile daca nu ar fi tuns
Dani e spus acum MAMA -PAPA... si a mers catre bucatarie
Merg sa ii dau sa manance ca e 12...
alin@ spune:
Da, are parul moale Ayan. La un par tare e mai bine scurt.
Ingrid, da' ce crezi ca merge? A facut cativa pasi, a cazut, s-a speriat si acum numai cand nu isi da seama merge. Cand realizeaza se pune repede jos. Deci tot in brate e cel mai bine! El a e la polul opus de Diana, iubeste pe toata lumea si care vine la noi, si pe strada, imparte zambete la toata lumea. Si in supermarket mereu vad ca isi zambeste cu cineva. Asta merge mana in mana cu streaptease-ul lui, cum vine cineva isi da jos dresul sau pantalonasii si ii flutura intr-o mana.
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
alin@ spune:
Bianca, misto!!!! Fugi si hraneste baiatu'! Vazut si poza de la 3 luni Tot cu mami seamana!
Poze cu noi
Ana_m spune:
Salutare si de la noi ,
Eu si sambata dimineata la lucru , ce bine de voi care sunteti pe acasa . Noi venim si sambata pt 3 ore . Na si acuma somez ca s-a pus barbatu-miu sa instaleze nu stiu ce drac de versiune noua pe server si eu nu pot sa fac nimic aci. Ba da sa stau pe DC .
Vad ca Diana e super inteligenta, cea mai precoce fetita .
Clara zice mama si cu inteles pe papa nu mai vrea sa il zica , si lucruri normale pt varsta ei. Eu sincer nu ma agit prea tare cu ce face si ce nu face ca inca are timp. A facut pe olita de la 6 luni, si cat ne-am dus in Ro nu prea am mai pus-o ca nu i-am cumparat imediat, apoi cand am venit si a fost asa bolnava nu am mai pus-o si gagica s-a dezvatat si acum nu mai face nimic pe olita . Pe mine sincer nu ma ingrijoreaza asa de tare ca lasa ca se invata ea, da soacra-mea asta e disperanta OF................ma seaca, de-abia astept sa vina mama ( inca 2 luni )
Nu mai stiu ce sa va povestescca acum am timp si nu am nici sacaitori langa mine.
Mirela ma mintrebau de dermatita , sincer nu stam stralucit , se scarpina mult noaptea, la picioruse. Si nu se vede pe piele absolut nimic , eu nu pot sa imi explic. Eu nu stiu cum se face ca de cate oro dormi eu cu Clara in camera e ok si doarme bine, si de cate ori doarme cu soacra-mea aproape mereu se trezeste noaptea si o tine treaza 2 ore. Jur ca nu pot sa inteleg . Nu e ca nu cred ca vad si eu ca efectiv se scarpina prin somn si se trezeste, dar cred ca e deja ceva telepatic . ca are soacra.-mea fiixatia ca se trezeste intre 1-3 si cam asa se si trezeste ( ii transmite ) . Eu de obicei dorm sambata cu ea ca duminica nu trebuie sa merg la lucru si in caz ca nu doarme sa pot sa imi permit sa fiu chiauna, dar nu a fost niciodata cazul.
Denisa de-abia asteptam sa vedem ce va fii fratelo sau sorela
Bianca, v-am vazut pe toti in poze , saracutul
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
cosmi1975 spune:
toanca si sda mai poposeasca barza cu un bebe in casa voastra , mult noroc si sanatate
noi suntem bine , stefan o as mai aiba un dinte curand , danseaza si el , trage catre usa si zice pa , face nazdravani dar nu asa multe de mers nuuuuuuuuu
ce sa zic cu bau bau asta nu i bine sa i speriem dar una este ce ne propunem si alta este ce facem....sa va zic una; prietena mea are un baiat de 2 ani jumate care papa tzitzi.. dar toata ziua o sugea pe asta si toata noapte de ajunsese piele si os plus ca baietelul super dragut si vorbea de numa....cand am fost de craciun la tara m a impresionat chinul ei si i am povestit pustiului o poveste inventata; ca si eu papam tzitzi si a venit o femeie BABALUCA care a vrut sa ma fure de la mama si sa ma duca acasa si eu i am promis ca nu mai sug .....saracul se uita la mine ar fii supt n ar fii supt -cu toate ca eu ii zisesem mamei sa l roage cu tzitzi ca sa nu creada ca nu vrea ea sa i o dea dar sa l atentioneze ca l vede BABALUCA au plecat acasa si vreo 2 zile ii bateam in geam iar el striga NU MAI SUG BABALUCO du te la alt baiat ....si gat cu tzitszi de mi roaga de sanatate mama- pedagofic n ma facut bine dar asta era o forma grava de rasfat plus ca saracul nu papa nik de focul tzitzei
sper ca nu v ma plictisit
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan