cum adaug poze la semnatura?
Buna,
Imi spune si mie cineva cum adaug poze la semnatura? Mentionez ca am deja poze, dar mai vreau sa adug unele recente.
M-am chinuit , dar n-am reusit .
Mersi,
mary si gogoasa mica
Raspunsuri
joxy spune:
In semnatura ta, vad ca pozele le ai puse la yahoo.com.
Te sfatuiesc sa incerci sa faci upload la poze tot la www.yahoo.com
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro
Alex2 spune:
Trebuie sa te loghezi in cotul tau de yahoo, apoi dai pe yahoo.com si din stanga pe "Photos".
quote:
vreau sa adug unele recente.
M-am chinuit , dar n-am reusit
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
Gabbriela spune:
Ai grija noul yahoo e ciudat si pozele intra private - trebuie sa le faci publice si trebuie si albumul sa fie public altfel nu se vor vedea.
Poti incerca webshots e mult mai simplu de lucrat cu el
quote:
Initial creeata de mary_ary
Buna,
Imi spune si mie cineva cum adaug poze la semnatura? Mentionez ca am deja poze, dar mai vreau sa adug unele recente.
M-am chinuit , dar n-am reusit .
Mersi,
mary si gogoasa mica
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Alex2 spune:
Daca tot e sa dam idei, mie o mamica de pe forum mi-a recomandat acest site unde fi-miu are paginuta (una ptr ziua lui si una impreuna cu tati)
http://www.totsites.com
Sau aici poti face albumul in slideshow, cu decoratiuni, fonduri, melodii:
http://www54.rockyou.com
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
Gabbriela spune:
care sunt limitele la aceste site-uri ?
webshots are pt cont free pt inceput 1000 poze si creste lunar cate o suta.
dotphoto.com are nelimitat, are si muzica, si video, si muzica pe album si slideshow.
pt paginute eu folosesc babiesonline.com e free si nu ai limita, poti scrie cat vrei, poti pune pana la 8 poze pe prima pagina si cate link-uri vrei cu trimitere in alte albume
quote:
Originally posted by Alex2
Daca tot e sa dam idei, mie o mamica de pe forum mi-a recomandat acest site unde fi-miu are paginuta (una ptr ziua lui si una impreuna cu tati)
http://www.totsites.com
Sau aici poti face albumul in slideshow, cu decoratiuni, fonduri, melodii:
http://www54.rockyou.com
Alexandru
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Alex2 spune:
Rockyou nu e limitat, Totsite-ul e limitat la MB (deci depinde de dimensiunea pozelor) fara upgradare. Mie webshotul mi se pare prea simplu, iar Babiesonline e mai folositor ptr jurnal (nu am atata inspiratie si timp). In ce priveste pretentiile mele, mie astea 2 mi-au placut, de asta le-am si recomandat. Si nici nu ma omor dupa poze, dar fetele de pe forum au cerut sa ne aratam si noi nasucurile.
Alexandru