Cresa, gradinita - Timisoara

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vivi23ro spune:

eu stau in piata traian , imi puteti spune va rog ce crese sint in zona pt inscriere la toamna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivi23ro spune:

de 2 zile colindam orasul . la 2 crese . cea de linga Parcul pionierilor si de linga prefectura (care au aceiasi directoare)am primit numai aminari pt saptamina viitoare, intr un singur loc ne ai inscris pe o lista , dar si acolo sint semne de intrebarica nu prea au personal .. etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelianovac spune:

Eu am inceput sa ma informez de pe acum , pt ca stiu cum sta treaba cu locurile....
piticu meu este la cresa acum, are 2 ani si o luna , sunt foarte multumita de cresa la care merge, este cea cu program saptamanal pe str Dragasani (Cartan) - si sunt multumita de tot acolo de la cadre la directoare, de la amenajarea spatiului la mancare
il mai tinem si la anu tot in cresa, e destul de mic sa-l mut la 2 ani jumate in gradi, eu asa cred
de la anu insa, trebuie musai sa mergem la gradi, asa ca , am inceput cautarile si crtiteriile sunt urmatoarele :
sa ne fie cat de cat in zonele - Modern,Lugojului,Take Ionescu, Centru, cam perimetrul asta ... sa fie de stat, cu program prelungit, sa fie cat de cat renovata (conditiile sa nu lase de dorit) si cadrele sa fie interesate si dedicate nu vreau multe, nu?
ps : de Gradi nr 33 pe Olimpiadei stiti careva ceva? ma intereseaza pareri obiective
Sanatate va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisa11 spune:

PENTRU TOTI PARINTII CARE SUNT INTERESATI SA VADA GRADINITA WENDY KIDS II ASTEPTAM IMREUNA CU COPIII, SAMBATA, 21 MAI INTRE ORELE 11-14, LA ZIUA PORTILOR DESCHISE.

VA ASTEPTAM CU DRAG, PE ALEEA GHIRODEI 55 A!
GRADINITA WENDY KIDS.

Mergi la inceput