Cresa, gradinita - Timisoara

Cresa, gradinita - Timisoara | Autor: mary_ary

Link direct la acest mesaj

Buna,

Mamici din Timisoara poate ma ajutati si pe mine cu info despre crese sau gradinite in aceasta zona.
De la 2 ani pot s-o dau la cresa?
Cam cat costa pe luna, care sunt cele mai bune, etc?

Mersi anticipat,

mary si gogoasa mica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mary....in primul rand sa-ti traiasca micuta viitoare studenta!In al doilea rand ai uitat sa scri despre care zona te intereseaza informatiile despre gradi sau crese...Si in al treilea rand copilasii sunt primiti la cresa incepand cu varsta de 9 luni(sau chiar mai putin).
Crese si gradinite bune sunt in Timisoara....doar scrie ce zona de interes ai si s-ar putea sa primesti raspuns!Bafta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna! Am auzit ca la gradi nr.26, pe str. Teiului au o grupa speciala pt. copii de la 2 ani, este str. perpendiculara pe Gh. Lazar, directoarea este tare de treaba.
Bafta!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_ary spune:

Sa mai am si pretenti?
Am auzit ca foarte greu se gasesc locuri la gradinite, crese.

Alexandra are acum 1.5 ani, in septembrie face 2. As vrea sa o dau la cresa, banuiesc ca la gradi e prea mica. Zona ideala ar fi Blascovici, Aradului, Lipovei, Dacia.

Cred ca pe cea de pe Teiului o stiu, adica am trecut pe langa ea. Are cumva si program prelungit?

Preturi?

mary si gogoasa mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare!
sa-ti traiasca puiutza si sa fie sanatoasa!
in zona lipovei este cresa+gradi de pe Irlanda. am auzit ca e buna dar e problema cu locurile (ca de altfel la cele mai multe gradi de stat). taxa este taxa pt. mincare, cca 60000/zi, nu mai stiu exact. de primit ti-o primeste sigur la cresa, chiar de la virsta mai mica, asa cum a spus ana. pt. gradi cred ca e un picut mica.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Da, gradi de pe teiului este ce program prelungit.

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

Intr-adevar sunt probleme cu locurile, doar 25 maxim 30 de locuri. Inscrierile pt septembrie 2007 au inceput inca din ianuarie. Si eu am un baietel de 9 luni si m-am dus sa-l inscriu pe 15 ianuarie si era al 21-lea pe lista.

Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caterinuta spune:

Eu stiu o gradinita particulara, se numeste Palestre, are program de la 8 la 19, e pe str. Livezilor, nr. 40A.
Am fost acolo la o petrecere si am ramas impresionata de spatiul, curtea si jucariile lor.
Sa cresteti mari!

Mergi la inceput

La cresa trebuie sa o dau musai din septembrie 2007 sau pot sa o inscriu pentru aprilie 2008?
Hai c-am spus-o!!
Sper ca ma intelegeti!

mary si gogoasa mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mary,de obicei copilasii care merg in septembrie anul respectiv intr-o institutie de invatamant sunt inscrisi prin aprilie-mai...acelasi an.
De exemplu:pe Luana am inscris-o la gradinita,pentru anul scolar 2006-2007,in luna Aprilie 2006.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Mersi, Ana!
Despre gradinita de pe Brandusei, Dacia ce-mi puteti spune?

mary si gogoasa mica

Mergi la inceput