Miresele anului 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 9
Giova spune:
la noi de luni e asa frumos afara...ieri erau 22 grade la pranz. azi iar e superb...asa ca parcul ne asteapta.
fetele.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Alynutza spune:
Acum m-am intors si eu din plimbare. E asa de frumos afara ca m-as muta cu tot cu calc afara. Incep zilele alea frumoase cand o sa ma uit cu jind afara si eu lipita de birou...
krelia spune:
si eu, dupa 2 zile de absenta motivata!
Pup fetele
Aly....musai sa spun..mai subtire cu razele alea de soare..vrei sa ne parlim?
si p'aci e frumos afara...au zis astia bine ca spre pranz vor fi cca 16 grade...poat si mai mult, cine stie..oricum, la ce ceatza era de dimineatza...
Aly, eu n-am rezolvat-o cu okii...era inchis la pravalie..sambata ...asa ca, poate rezolv cu cas...ca vorba aia...contribuabil cinstit, musai sa platesc impozitu'...
ma duc la treaba, ca ma asteapta un raport de scris...mai viu je
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
kitzy spune:
Alynutza, n-am apucat azi sa vorbesc ca au fost f multe operatii si n-am avut timp sa discut cu cineva, dar nu te-am uitat, maine sper sa inhat pe vreun medic la discutie
krelia spune:
CONCURS:
Recunoasteti ultima parte din partitura urmatoare si puteti castiga.......o floricica de 8 martie! si va zic cine l-a compus initial )
http://www.youtube.com/watch?v=sh2BpOkS2Oc&mode=related&search=
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
ralnied1 spune:
Doamnele mele dragi, sa fiti iubite, sa aveti o viata linistita alaturi de jumatatile voastre, soarele sa va lumineze zilele, iar luna sa va mangaie noptile... La multi ani! Pupici si un brat mare de trandafiri pentru voi!
kitzy spune:
Neata la toata lumea!
Azi dau eu cafeaua.Poate vedeti si ora la care va scriu, sunt foarte matinala azi
La multi ani la toate miresicile
Alynutza spune:
La multi ani, fetelor, sa fim toate fericite, indragostite si iubite!
Kitzy foarte vrednica azi, n-am ce zice. Nu-i bai ca n-ai apucat inca sa intrebi, nici eu n-am apucat sa merg la farmacie, de fapt, n-am apucat nici sa merg sa-mi dau ochelarii la facut. Poate reusesc sa merg azi, sa vedem daca ne da cumva drumul mai repede de la scarbiciu.
Krelia eu nu ma bag la concurs, ar insemna sa trisez.
Mai fetele, tot am vrut sa va intreb, voi ati vazut vreodata emisiunea aia de pe Prima, 'Nunta in 48 de ore'? Mie mi se pare regizata si trucata la greu. Adica nu stiu, mi se pare imposibil sa-ti pui la punct toate detaliile in 48 de ore. Voi ce ziceti?
krelia spune:
neatza la fetitze si la multi ani la doamne!
Aly, tu esti scutita la concurs, dar tot ai primit o floricica
cat despre emisiunea aia..am vazut-o si eu acum vreo 2 zile parca....pt prima oara...brrrr....nu stiu cat de regizata o fi )desi, e posibil ca printre unele "originale" sa s emai strecoare si unele regizate...cum de altfel se mai intampla si pe la alte emisiuni....
uite ca nu am prins cat le fu bugetu'...da' sincer iti spun, mi emi-a fost tare mila de baiatul asta care se insura acum....sclav, nu alta...
aoleu, kitzy...da' ce avusasi maica de te trezisi la ora asta???
oricum, ti-a priit, ca ai facut o cafea super buna!
Alynutza spune:
Bugetul e de 10.000 de lei, si parca le mai da inca nu stiu cat daca reusesc sa rezolve tot in 48 de ore. Oricum ai dreptate cu ultima emisiune, si mie mi s-a parut ca numai din dragoste nu se casatoresc, si el era bine de tot 'sub papuc'. Sa nu mai zic de cat de shod aratau unul langa altul... (ce rea sunt)
Eu ziceam doar ca mi se pare imposibil in 2 zile sa le faci pe toate (plus ca trebuie sa le vina la restaurant minim 50 de invitati parca), cine saracie iti vine la nunta anuntat de pe azi pe maine, cine iti face asa repede invitatiile, cum reusesti sa le expediezi asa repede... mie clar imi miroase a facatura.