Miresele anului 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 8
Alynutza spune:
'Neatza. E gata .
Alynutza spune:
Mai am, ca nu s-au prea inghesuit azi fetele.
Hai daca tot ai venit la cafea sa te iau si la intrebari (profesionale): sunt bune lacrimile artificiale pentru a atenua efectul de ochi rosii si usturime in cazul lucrului mult la calculator? Si e adevarat ca se recomanda numai ochelari de soare de firma ca aialalti strica ochii (doctora mea zice ca-s baliverne)?
kitzy spune:
Tu, lacrimile artificiale stiu ca mai calmeaza ochiul, sora-mea folosea cand statea in fum de tigara si venea acasa ca un vampir si o usturau de numa si ii trecea dupa picaturi, dar trebuia sa-si puna des.Acuma, pt calculator nu prea stiu ce sa-ti zic, dar ma pot interesa, ca doar avem o gramada de medici pe acolo si sa-si dea si ei cu parerea si o sa-ti spun ceva sigur.Oricum ti-ar trebui niste ochelari de protectie daca esti asa sensibila sau un monitor care nu deranjeaza asa tare la vedere.
Cat priveste ochelarii de soare zic si eu ca sunt baliverne, inca n-am auzit sa fie strice vederea daca nu-s de firma, doar daca sunt cu dioptrii, dar altfel, daca iti iei din orice magazin, nu strica la nimic, stai linistita.
Deci cu lacrimile artificiale sigur calmeaza ochiul, dar o sa trebuiasca sa tot pui a-la-long si nu cred ca e o solutie.
Alynutza spune:
Kitzy mersi mult. Monitor am din ala plat, bun, dar no, tot ma dor ochii daca toata ziua is cu nasul in el. O sa vorbesc pe cand imi schimb ochelarii sa imi puna si lentile de protectie, sper sa nu ma coste ochii din cap. Poate incerc asta si pe urma picaturile, ca am inteles de la doctora ca-s scumpe rau. No, dar daca nu ti-e greu sa intrebi si tu cam ce-i cu ele, as vrea o a doua opinie.
Alynutza spune:
Eu centrez, eu dau cu capul...
Hai desteptarea, ca va asteapta cafelutza aburinda. Si e o vreme superba de primavara la Cluj.
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Eu centrez, eu dau cu capul...
Hai desteptarea, ca va asteapta cafelutza aburinda. Si e o vreme superba de primavara la Cluj.Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
...merci de cafeluta Aly dar aici e asa de urat...pluaaaa...nici vorba de primavara!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
Oana iti trimit o raza de soare de la Cluj. Si la noi se pare ca maine se va apuca de plouat, asa ca azi mi-am propus o plimbarica in pauza de masa, ca sa profit de vremea buna.