Miresele anului 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 7
Alynutza spune:
Cu ce ocazie petrecem?
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Apropo de statul mult cu ochii in monitor (aviz Oana) cica de aia se inrosesc ochii si ne ustura pentru ca privitul fix in monitor da peste cap sistemul lacrimal si mi-a recomandat lacrimi artificiale (niste picaturi). Deci pana la urma se pare ca nu ochelarii sunt solutia pentru asta.Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
Neata si de la mine!
...abia astept 8 Martie, sau mai bine zis 9 martie...ca vin acasa si merg la cheful firmei...of abia astept un chef adevarat romanesc ca de astea de aici mi s-a umplut podul!
Aly...eu stau minim 10 la servici din care cel putin 9 cu capul in monitor si non-stop merge aerul conditionat...asa ca de unde sa mai am si lacrimi ? ...dar mie ochelarii chiar mi-au facut bine, cel putin nu mi se mai inrosesc ochii si nu mai imi lacrimeaza seara plus ca nu mai am senzatia de oboseala pe care o aveam inainte!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
ooana spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
2 anisori de la cununia civila
...multi inainteeeee
"La Multi Ani"!!!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
ralnied multi inainte!
Oana se pare ca mie nu-mi folosesc asa bine ochelarii, ca tot ma mai ustura ochii. Oi vedea, ca oricum trebuie sa-i refac (pe motiv de dioptrii mai mici) si daca nu ma costa ochii din cap le pun lentile din alea speciale pentru lucru indelungat la calc. Intre timp insa o sa-mi iau si picaturi. Numai ca trebuie sa astept sa treaca primele zile din luna sa se termine nebunia cu compensatele din farmacii.
NicoletaB spune:
buna fetelor!
ralnied - felicitari
am sosit si eu in clubul celor cu dioptrii
am un -1 si un -0.5, dar nu stiu care cum
am o pereche faina de ochelari fara rame
fara ei sunt tare kioara, la volan daca nu-i am parca-s ala din reclama de la sprite, care-si ia ochelarii (fund de sifon) se suie pe bicicleta si pe aici ti-e drumul (d-zeu sa-l odihneasca! finalul asta presupun ca e)
calculatorul bata-l vina...
Alynutza spune:
Eu mi-am stricat ochii invatand pentru BAC... ca dupa vara aia am ajuns la ofta si mi-a prescris ochelari. Intial n-am fost prea constiincioasa si nu prea i-am purtat, apoi m-am chiorosit mai tare si-a fost de musai. Acum nu-mi vine sa cred ca pot merge pe strada fara ochelari si ca mi-am mai revenit. Si ca o sa pot purta ochelari de soare normali (pana acum am avut heliomati). Chiar, o fi adevarat ca ochelarii de soare care nu-s de marca strica ochii?
Giova spune:
Kateryna sa va traiasca micul crestin!!!! Asteptam p[oze.
Ralnied la cati mai multi ani!!!
Oana cred ca esti super fericita ca mergi la chef. te cred si eu, simti nevoia cateodata.
Eu n-am probleme cu dioptriile, cu ochii. In schimb al meu sot....daca nu are ochelarii nu vede nici la Tv.
o sapt. buna si frumoasa va doresc.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra