Miresele anului 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 3
Alynutza spune:
Asa eram eu dupa concediul din iarna, dar e drept c-am avut aproape 3 saptamani (ca s-au adunat si liberele alea de Craciun si Anul Nou). Deja nu-mi mai gaseam locul prin casa, mai ales ca nici nu m-a lasat sotzul sa fac prea multa treaba. Dar lasa ca deja incep sa ma resimt, si urmatorul concediu preconizat sunt 2-3 zile de Pasti (cand imi vine o prietena de la Bucuresti).
kitzy spune:
'Neata!
Poftiti la o cafea mare si aburinda, la noi la Cluj e o vreme sa nu scoti cainele din casa si eu din pacate trebuie sa plec
Alynutza spune:
'Neatza!
Kitzy mersi de cafea. Chiar ca prinde bine pe vremea asta mizerabila.
Giova spune:
Mi-a fost dor de voi..... la toata .
Eu am venit de la Milano super obosita si necajita, ca nu am avut timp de shopping. Sambata dupa-masa, cand mai era o ora pana la inchiderea mag. am fugit intr-un cenrtru comercial si i-am luta lui Marco niste treninguri si ceva papuci- tip tenisi de la Zara, o ciupica de la Oviesse si adidasi de firma -mi-am facut hatarul. Pacat ca nu am gasit si trening de firma .
Am trecut cu masina de n...ori pe langa o mare hala unde era scris: TOYS-un mondo per te. Poate pt. altii...ca eu nu l-am vazut si mor de ciuda.
Duminica dupa ultimul seminar, am plecat sa vedem centrul Milanului..Duomo, Opera, galeriile fetelor ce mortal e. Si ce de mahgazine...un vuiton la 250 euro- pacat ca n-am sot milionar. Prima Ferarri pt. Marcolino...pacat ca n-am sot milionar si ca era inchis....si uite asa mi-am belit ochii, am inghiti in sec...si tipa la care am mers a zis ca sa nu-mi fac probleme, sa merg o sapt. cu Marco la ea ca ma duce peste tot. Dar eu vreau macar la Outlet-uri ca e plin si preturi pt. muritori de rand ca noi.
Marco a fost un dulce, un scump si un cuminte.
Tot asta imi zicea sora-mea la tel. caci el nu vroia sa vb. cu mami lui...poate daca ar stii.....
Nu ne-a simtit lipsa, dar eu am plans de cateva ori pe acolo, cum vedeam un bb cu ai lui...pisam ochii....cum ma gandeam ca nu pot merge sa-i cumpar ceva....pisam ochii.
A invatat sa traga cu ochiul...mai bine zis cu ochii...murim cand il vedem.
Si mai nou ia tel. si zice: aida tata,aida tata, dar se rasteste nnene nu gluma.
A primit un plus mortal de la astia la care am stat, nici nu-l intereseaza. Ce bine ca nu i-am luat eu, ca ma tenta, dar m-am oprit cand am vazut ce era scris pe eticheta.
Acum doarme, astept sa se trezeasca sa-i dau lapticul.
e o vreme de rahat...si cand ma ganmdesc ca de joi la cresa....si nu am nici masina...nu stiu cum naiba fac.
Mama&CO au plecat de dim. Mi-au facut casa luna, spalat geamuri, rolete, frigider , asa ca am scapat de-o grija.
merg sa-mi beau micul dejun, si sa revin la dieta, ca am cam fentat-o in Italia, maccar nu m-am ingrasat si am dat in 2 sapt. 5 cm. de pe burta. se si vede si atat sunt de mandra.....
Voi pune si poze mai tarziu
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Alynutza spune:
Gio dar ce dieta tii de e asa eficienta?
Giova spune:
Herbalife.sunt scumpe dar merita.
Dai jos si in cm si in kg.
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Alynutza spune:
'Neatza!
Se pare ca azi am ajuns la timp sa dau de dimineata (sau ceaiul, dupa preferinte).
kitzy spune:
'Neata!
Alynutza, azi ai fost mai rapida ca mine
Eu iau cu placere o cafea, daca tot te-ai trezit sa o faci
Gio, bine ai revenit, ne-a fost dor de tine
Giova spune:
noi suntem cu puroi in gat, febra....prin uremare nu mergem la cresa maine ci umai sapt. viitoare.
_
nunta noastra