Miresele anului 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 2
Alynutza spune:
Nu cred ca-s foarte precise site-urile astea, daca vrei sa stii cat mai exact, cred ca e mai bine sa apelezi la cineva care se pricepe.
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Oana de pe un www.zodii.ro/index.php?unde=ascendent" target="_blank">site l-am calculat, dar e musai ora nasterii, altfel nu se poate. Intreab-o pe mamica ta, sigur stie.Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
...pai tocmai ce am intrebat-o si ce crezi ca mi-a zis
" - Stii ce, eu eram ocupata atunci, n-am avut timp sa ma uit la ceas si nici macar nu aveam ceas pe mana...de atunci au trecut 26 de ani...lasa-ma sa ma gandesc putin!"
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by ooana
...pai tocmai ce am intrebat-o si ce crezi ca mi-a zis
" - Stii ce, eu eram ocupata atunci, n-am avut timp sa ma uit la ceas si nici macar nu aveam ceas pe mana...de atunci au trecut 26 de ani...lasa-ma sa ma gandesc putin!"
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Mortal! Pai las-o sa se gandeasca un pic... Maica-mea stie precis ca m-am grabit sa mai prind 23-u' asa ca m-am nascut pe la 12 fara un sfert. Oare nu scrie nicaieri?
Alynutza spune:
'Neatza!
Sunt gata cafelutza si ceiucul. Va doresc o saptamana frumoasa!
Duamna, si zi asa, deja au trecut 6 luni? La mai multe, mai fericite si mai pline de iubire va doresc!
ralnied1 spune:
La implinirea unui anisor, urez Casa de piatra in continuare, multa fericire si numai bucurii pentru fetele noastre si sotiorii lor: LGIREADA, A.CICEL si ANAOMARIA!
a.cicel spune:
Ralnied
Multumim frumos de urari.
Eu nu am mai intrat pe site de ceva vreme. Ma chinui cu examenele si saptamana asta, pe 3 si 4 martie am 4 examene. Dar macar sunt ultimele din sem. asta.
Noutati nu prea am, doar ca Bianca are 2 dintisori. In rest... Noi ieri am pertecut cu nasii (o pereche) si parintii mei.
fetele
Andreea si Bianca Maria
POZE
Alynutza spune:
Andreea deja a trecut un an... mai ce repede trece timpul... Sa fiti fericiti si sa va iubiti multi ani de acum inainte.
Kitzy, gata concediul?
kitzy spune:
Alynutza, e cam gata concediul
Dar deja am inceput sa ma cam plicti acasa, asa ca oarecum astept sa ma duc la lucru sa-mi ocup ziua. Dar m-am si odihnit, pana la concdiul viitor....mult mai este!