Miresele anului 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Hop si eu la miez de noapte, sa va salut, sa va las pentru dimineata o cafeluta fierbinte si sa va pupic dulce!
Am niste probleme, dar nu e nimic grav. Trec eu si peste...
V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

In sfarsit prind si eu momentul ...de cand astept!
...sa fiu prima si sa va trimit o cafeluta mare si fierbite tocmai de aici de la mine

(mi-a luat-o si azi cineva inainte, dar nu se pne nu?! ca doar era dupa miezul noptii)

Ralnied...sa treaca toate problemele!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Trec toate, Oana, trec...

Ba se pune! Cum sa nu se puna??? Era dupa miezul noptii, deci era azi... deci sunt prima...Nici sa nu indraznesti sa-mi iei locul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Neatza!
Mai, mai, ce competitie acerba pentru oferit cafelutza de dimineata . E buna cafelutza nemtzeasca .
Tot adormita sunt. Dar cu toata ametzeala de ieri, am facut o gramada de smotru dupa ce am ajuns acasa. Dintr-o data mi se pare asa de lunga ziua...
Ralnied speram sa se rezolve rapid problemele si in favoarea ta.
Gio bafta la obtinerea creditului. Eu am luat credit numai cand mi-am luat frigiderul, asa ca nu stiu sa-ti dau nici un sfat.

Apropo de discutia de zilele trecute (diete, chestii, socoteli) mai am putin si-mi arunc cantarul pe geam. Ziceti si voi: m-am cantarit la hotel la SPA in ultima seara. Si duminica dimineata, cand ma cantaresc acasa, stupoare: 1 kg si jumatate in plus!? Poti sa pui atata intr-o zi? Asa ca am decis c-a luat-o razna si o sa scap de el cat de curand si iau altul.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata si de la mine!
Multumesc mult de cafeluza, azi servesc din toate partile posibile ca inca nu mi-am revenit cu schimbarea orei

Ca tot vb de credite, noi ne-am luat pt apartament de la HVB Bank, acolo ni s-a parut noua cel mai convenabil si asteptam si noi sa putem plati tot apartam si sa ne mutam in ceva mai mare ca deh, daca o sa vina bebeii unde ii culcam? Ca avem doar 2 camere. Nu-i mare problema, ca ne-am putea descurca si cu atat dar parca mai frumos ar fi cu 3 camere, numai ca deocamdata nu putem face miscarea.

Alynutza, kg acela in plus poate fi si de la retinerea apei in tesuturi care clar trage la kg, dar totusi intr-o zi sa ai 1,5 kg in plus...ceva nu-i in clar....
Ceva cantar minte

Mergi la inceput

Nu prea cred ca retin apa, mananc putin sarat si trebuie sa merg destul de rapid la baie dupa ce beau apa sau alte lichide. Oricum, ala de la hotel era un Tefal digital, fata de rablamentul meu de acasa, tind sa-l cred pe ala. Numai bine am gasit motiv sa-mi schimb cantarul.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Aly, ce smechera te-ai facut!

Mergi la inceput

Pai musai sa ma smecheresc un picutz, ca altfel nu ma lasa barbatzelul sa schimb obectele detinute daca n-au nici un defect. L-am anuntzat ca urmatoarea cumparatura pe lista e un cantar, si s-a distrat, mi-a zis ca oricum o sa-l arunc pe geam si pe ala. Acum sunt curioasa cam care ar putea fi marja de eroare la un cantar digital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata inca o data (acu' va zic de la locul de munca)
Ralnied...nici o problema...impartim locul , fi buna si lasa-ma si pe mine ca altul veci nu mai prind cum aici suntem cu o ora in urma
...plus ca azi m-am trezit la 5 (ora Ro) ca a plecat sotul acasa...si minuni din astea mai rar!

Aly...super ideea...arunca cantarul, oricum nu face bine sa ai unul, eu ca si "posesoare" zic ca nu e bine ca te tot cantaresti si nu faci alceva decat sa fi supi ...dupa bineinteles!

Kitzy...si eu vreau un apartament mai mare...il avem pe al nostru de 6 luni si eu deja vreau altul , nici nu ne-am mutat, nici nu am terminat cu amenajatul...dar intr-o zi ne mutam noi in ceva mai mare!
oricum de cand l-am luat pe asta am stiut ca e temporar (speram noi pe maximum 5 ani)
...da nici sa il vand nu vreau ...asa ca banii la ciorap

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Oana, si noi speram ca in 4-5 ani sa ne mutam in ceva mai mare, initial vb era sa facem casa ca avem teren, numai ca deocamdata nu prea s-a contruit chiar langa terenul nostru si o sa ne cam usture trasul facilitatilor asa ca deocamdata il lasam asa cum e. Oricum in viitorul apropiat sper sa se mai investeasca pe acolo si sa se investeasca cu cap, ca nu vreau sa-mi tranteasca cineva un bloc langa curte
O parte din facilitati sunt cam la un km de noi dar noi mai asteptam, oricum nu avem acuma banii necesari sa construim ceva, poate o sa facem un duplex cu cumnatu, nush inca, oricum privelistea de e de milioane si speram sa fie acolo ultima locuinta

Mergi la inceput