Miresele anului 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Si eu aseara pe la 12.30 ma uitam la tv si nu se atingea somnul de mine si intr-un tarziu m-am gandit ca totusi, ar fi cazul sa fac nani pui ca dimineata nici cu macaraua nu ma ridic din pat si ca atare fff greu m-am dat jos din pat, parca am fost la sapa toata noaptea, inca nu mi-am revenit pe deplin nici dupa cafea, cred ca azi la lucru o sa fiu un zombi, abia astept sa vina seara sa dorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata...merci de cafea, tocmai am savurat una si cred ca mai necesit una
...grea schimbarea asta...azi noapte la 12 am stins lumina, ca nu se mai putea...nu imi era somn deloc...am mai stat asa cuminte in pat cred ca vreo juma' de ora pana sa adorm...
...dar prevazatoare pentru dimineata...am pus un mobil sa sune la 7 fix si unul la 7,05 ...ca eu intotdeauna mai zic inca 5 min sa mai stau...si daca nu le opresc telefoanele suna din 10 in 10 min...adica unu la si 10 si celalalt la si 15 ...si dupa vreo juma' de ora dupa ce trezesc toata casa incep sa ma enerveze si ma dau si eu jos din pat!

Elara...bine ai venit pe la noi, cum sa te simti nush stiu cum , ca doar esti binevenita tot timpul...iar "poezia" cu statul peste program o stiu si eu ca pe Tatal Nostru

Abia o astept pe Gio cu unghiile de gelatina ...sa auzim impresii

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am uitat sa va zic ca mi-am reprogramat pe lunea cealalata unghiile.
Oana cu gel nu gelatina.
Kitzy mersi de .

Nasol cu schimbarea orei....ne-am trezit la 8.30. pana ne obisnuim....

Am plecat pe la banci ca avenm nevoie de un imprumut.
si numai la 2 am apucat sa merg ING si Banca de Firenze.
Nu stiti cumva care banca acorda credite avantajoase?
vrem sa platim si ultima datorie la ap., de 20.000 euro, caci daca va pleca din firma...e musai.
Cred ca e mai bun un credit pt. nevoi personale, caci ne incadram cu salariile la suma dorita. problema e ca nu are Clau vechime 3 ani, decat in noimbrie.

fug la smiorcaile.
o sapt. buna va doresc.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giova

Am uitat sa va zic ca mi-am reprogramat pe lunea cealalata unghiile.
Oana cu gel nu gelatina.

...stiu, da parca suna mai bine

quote:
Nu stiti cumva care banca acorda credite avantajoase?
vrem sa platim si ultima datorie la ap., de 20.000 euro, caci daca va pleca din firma...e musai.
Cred ca e mai bun un credit pt. nevoi personale, caci ne incadram cu salariile la suma dorita. problema e ca nu are Clau vechime 3 ani, decat in noimbrie.

pai din ce stiu eu ipotecar, daca puteti lua, e bun la Volksbank...credit pentru consum tocmai a luat Marius de la OTP (si nu a avut nevoie de 3 ani vechime, ca de altfel nici nu are )

pana sa iei un credit, mori de 5 ori, la cat trebuie sa umblii si sa prospectezi piata ...parca nu tot pe banii tai ar fi...unii se comporta de parca ti-ar da pe gratis

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Hello la fete!
Am aparut si eu. De dimineata am luat-o tare, cu recuperat mailuri si sedinte, n-am avut timp sa intru la cafelutza, si Doamne somn mai mi-era. Si inca mai mi-este. Asta e, o sa am ce recupera, asta m-a durut cel mai tare la teambuilding, n-am putut dormi, atipeam cate 10 minute, am venit rupta acasa. M-am invatat rau, ca nu mai pot dormi fara sotz, cu atat mai mult daca nici nu-s in patul meu. In rest, a fost frumos, m-am distrat, pentru ca a fost vorba de distractie, nu de munca, sa ne cunoastem cu totii mai bine. Vremea a fost naspa si n-am iesit din hotel, dar m-am delectat in fiecare seara la SPA, ce mi-ar place sa pot sa ma delectez si acasa in fiecare seara...
Oana merci de bancul cu dedicatie, o sa iau aminte daca ma opresc vreodata pentru depasirea limitei de viteza, mai ales ca tot imi zice sotzul 'vitezomanu' Gica'
Nu stiu ce sa va mai zic, is ametzita rau, parca-s

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Oana mersi. Si niste prieteni de-a lui Clau au luat credit de la OTP, parca asa-mi amintesc.
Merg si la banicile astea 2 sa ma interesez. Pt. noi cel mai bine ar fi sa luam un credit pt. nevoi personale fara ipoteca, cum am gasit la o banca. caci noi avem contr. de vanzare-cumparare pe numele nostru, cu o interdictie de vanzare pana nu achitam cei 20.000 euro.
sa mergem iar la notar sa schimbe interdictia in ipoteca, iar ne costa o goraza de bani.
Aly welcome back. ma bucur ca te-ai relaxat la Brasov, chiar daca nu te-ai odihnit.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

quote:

Oana mersi. Si niste prieteni de-a lui Clau au luat credit de la OTP, parca asa-mi amintesc.
Merg si la banicile astea 2 sa ma interesez. Pt. noi cel mai bine ar fi sa luam un credit pt. nevoi personale fara ipoteca, cum am gasit la o banca. caci noi avem contr. de vanzare-cumparare pe numele nostru, cu o interdictie de vanzare pana nu achitam cei 20.000 euro.
sa mergem iar la notar sa schimbe interdictia in ipoteca, iar ne costa o goraza de bani.
[
_

...schimbarea ipotecii e simpla, o banca ridica ipoteca si noua banca instituie o noua ipoteca de rangul I ... si puteti face asta prin refinantarea creditului ipotecar...singurul lucru de care sunt sigura e faptul ca trebuie sa platiti o noua evaluare a apartamentului si noul contract la notar cu noua banca, dar alte costuri nu cred ca mai sunt

faceti un calcul cat costa notarul...si care va fi rata, poate va fi mai rentabil decat cu credit pentru nevoie personale la care dobanda e mai mare, termenul pe care il luati e mai mic...si la suma asta fara garantie imobiliara nu stiu daca e posibil(Marius a luat doar 3000)

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Chestia e ca noi nu am mai luat nici un credit. Nu avem ipoteca, ci interdictie, din partea firmei unde lucreaza Clau. asa apus notarul ca sa nu platim mult. Totul ne-a costat 1000 euro. acum daca firma isi retrage interdictia, trebuie sa puna banca o ipoteca, se face evaluarea ap, asig. ap., si taxele de la notar. Numai deschiderea dosarului este 980 euro . asa ca....
pt. nevoi personale, la ING ii da fara nici o ipoteca, doar sa-si schimbe Clau asig. de viata in beneficiul bancii.
acum vb. ta...totul e de calculat, sa vedem cum iesim mai ieftin.
mersi mult .

_

Mergi la inceput

quote:
Numai deschiderea dosarului este 980 euro . asa ca....
pt. nevoi personale, la ING ii da fara nici o ipoteca, doar sa-si schimbe Clau asig. de viata in beneficiul bancii.
acum vb. ta...totul e de calculat, sa vedem cum iesim mai ieftin.
mersi mult .

_

unde??? ...si noi ne gandeam la o refinantare
dar ideea principala e intr-adevar de umblat si calculat care e varianta cea mai buna...incearca la Wolksbank asa ca idee si spune-le situatia ta vezi ce solutie gasesc ei.
ING - a fost multa vreme o banca elitista, trebuiau sa te accepte ca si client...acum vad ca devine o banca populara...eu am 2 conturi la ei, si 2 carduri si Home Bank...sunt destul de multumita...la capitolul credite nu stiu nimic.

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

980 euro la Banca de Firenze. M-am dus la ei ca e noua intrata pe piata si cica aveau ceva oferte. dar in orice caz nu la ce vrem noi.
Si pe mine m-au intrebat cei de la ING daca avem cont la ei. camnd le-am zis situatia...cica numai de nevoi personale ne pot da. niste idioti...
Voi merge si la Volsksbank sa vedem.

_

Mergi la inceput