Miresele anului 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 25
Giova spune:
Neatza!!!
Mersi Kitzy de .
Ralu .
Urata vreme si la noi.
eu iar cu electro si dupa marco la gradi. nici nu am apucat sa intru sa va salut de dim., dar nu e tarziu nici acum.
vine weekendul ce bine, chiar daca e naspa afara!!!
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
krelia spune:
Je n-am de ce sa fiu suparata..poate doar din cauza vremii..dar, asta e...doar ca pana acum m-am cautat prin mormanul de hartozge...acu' m-am mai eliberat..asa ca va zic....bonjour la pranz!!
Am baut insa cumintica - si cafelussa..si ceiutzul
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
elara spune:
Fetelor, va pup pe toate.
Am si eu o intrebare:
Cine ma juta cu o info? Cam cat e un meniu de nunta la Roma? Ma duc la o nunta acolo pe 21 aprilie si nu vreau sa ma fac de ras.
Stiu ca nu am mai trecut pe aici de mult, dar nu v-am uitat. Mi-e dor de vremurile de altadata dar cu greu imi fac timp sa intru pe forum. Va mai citesc uneori (e drept ca ffff raaaaarrrr) asa...... pe diagonala..seara....., dar nu am intrat ca mi-a fost nush cum... ma simt ca un oaspete pandind peste gard...
Daca nu sunt la curent cu noutatile nu am stiut ce sa va zic.. la mine totul e la fel...nimic nou.....muncesc cam prea mult si asta imi cam erodeaza prospat intemeiata familie.. si tre' sa fac ceva in privinta asta....caci din nefericire chiar de 8 martie am av parte de un episod trist din cauza de ore peste program si sot nervos care pregatise surpriza dusa pe apa sambetei.... Asa ca s-a lasat cu vorbe dureroase ... de la el... Nu jigniri dar a pronuntat cuvantul cu "d".
Halal martisor... Stiu ca nu a vb serios, ca era doar nervos si fiind impulsiv...
Apoi s-a lasat cu din partea mea... (da' asta nu in fatza lui! nu! ca eu sunt taaaareee incapatzanmata! da' si eeeeellll...!)
Apoi mutzenie in ambele tabere .... apoi iar din partea mea mai ales a doua zi, cand el a fost la serv... si eu beneficiam de o binemeritata zi libera de la sefi....de care -a ales praful!
Mmm pana la urma seara tarziu de tot....am rupt tacerea si ne-am impacat....
Eeeeee..asta e..sper ca am invatat ceva...
Amandoi.....
Sper sa aveti o info si pt mine.
Va multumesc anticipat si va pup dulce, dulce de tot (ca niciodata, ca asa e dupa revederi indelungate...stiti voi...) pe fiecare in parte...
krelia spune:
elara, mai traiesti, fato? ...ma bucur sa primim vesti de la tine!!
Si..lasa, nu pune la suflet 8 martie ala...ca se mai intampla..asa e in cuplurile tinere...asa e si in alea mai experimentate ....so...relax si da-i cu pupuri si cu bratzicuri in continuare....
referitor la nunta de la Roma......scuzi ca te intreb ...da' ce naiba facusi de o sa ajungi pana acolo, soro? ...iar cu "cascavalu'"..hmm..habar n-am cat tb sa dai....cred ca cea mai indicata, macar intr-o mica masura, ar fi Gio....ca doar ea are niscaiva experiente cu baietii din cizma ....
gata, ca ma duc la somn...sa prind cat mai multe ore...ca stii, tu...se da ceasu' ..
pup, noapte buna...!!!...si.....HAI ROMANIA!!
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Giova spune:
Elara ma bucur ca ai intrat si ne-ai mai zis una alta.
Asa e cu munca asta ce sa-i faci? eu de cate ori am zis ca divortez, ca sotul ajunge tot pe la 21 acasa. dar iti dai seama ca numai gura e de mine. si cred ca la fel si de sotul tau.
Nunta ;la Roma pai ..nu stiu ce sa zic, depinde cine sunt mirii: italieni sau romani.
1. daca sunt romani: le dai bani, dar nu stiu cat. nu am participat la nicio nunta romaneasca in Italia. Nu te poti interesa macar cam cat e meniul?
2. daca sunt italieni, probabil ca au facut o lista cu ce au nevoie. cum tie ti-e greu sa intri in posesia listei si nu sti unde emagazinul, etc. poti sa-=i cumperi un cadou care-i serveste pt. casa.
Daca nu au lista e clar ca vor bani, ....
eu am fost la nunta sefului sotului meu si am dat bani cu mai multi si le-a luat o camera video.
In starianatae nuntile sunt cu daruri, dar nimeni nu cred ca s-ar supara sa primeasca bani. ramane de vazut cat.....
M-am intins ca o pata de ulei si tot nu ti-am zis mare lucru, dar nu stoiu mai mult.
krelia .
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
kitzy spune:
Neata! Am un somn......ca abia stau in picioare, ca deh, doar s-a schimbat ceasul dar organsimul meu inca nu stie
Azi am facut eu cafelutza, asa ca fetelor, poftiti si va reinvigorati pt o noua saptamana de lucru. Pupicei!
krelia spune:
neatza fetelor!
kitzy, mersic de cafelussa, chiar acum ma delectam cu ea...Doamne..ce somn imi este..ma dor ochii...ma doare pana si stomacu' de somn...si m-am mai si ciondanit cu al meu....care mi-a zis de dimineatza ca-s o leguma...si nu-s in stare se depasesc starae ata...din cauza sedentarismului....bine ca nu-s singura adormita ...ca altfel ma baga la ganduri ...
e groaznic cu schimbarea asta...aseara la 12 orbecaiam ca huhurezu' prin casa..si azi dimineatza nu ma puteam da jos din pat.. ...
..si cica..sa mai si muncesti in conditiile astea.... ...
Gio, pup si eu!