Miresele anului 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Kitzy si eu tot asa, cam 3-4 kg as da jos. Si anul trecut am vrut sa dau 2 si-am dat 4... de stresul nuntii. E, anul asta trebuie sa ma descurc altfel ca nunta nu mai am . Cica imi programasem o dieta sanatoasa (care sa ma ajute si la putina detoxifiere dupa iarna asta) sa vedem cum o s-o tin, ca la sfarsitul saptamanii viitoare plec la teambuilding la Predeal. Mi-e groaza de plecarile astea ca ma dau rau peste cap, eu si cu stomacul meu sensibilos, ca trebuie sa ronzai ceva tot din 3 in 3 ore si daca nu mananc cand mi-e foame e de bai...

Gio lasa ca trebuie sa se invete copilul si cu alti copilashi si o sa ai si tu timp numai pentru tine. Trebuie sa vezi partea pozitiva a lucrurilor.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Wow,ce fain de tine, pleci la Predeal......Cat stai acolo?
Si Alin (sotzul) e tot asa de sensibil cu plecarile si parca anul asta s-au intetit, acuma e posibil sa plece in Anglia luna viitoare si abia acum s-a intors iar dintr-o delegatie.Asta-i jobul, n-am ce face.
Daca tot pleci, sa te intorci cu poze sa ne uitam si noi

Mergi la inceput

Stam 2 zile. Eu nu-s prea in dispozitie de 'wow', ca nu-s prea plimbareatza din fire (de exemplu, n-as accepta un job cu delegatii, eventual una pe an si aia e prea mult), insa cred ca ma scalpa sotzul daca ziceam ca nu merg. (ma rog, nu-s plimbareatza, cu sotzul as merge, nu s-ar pune problema). Sigur ca o sa fac poze. Acum asteptam cu nerabdare agenda... macar ma bucur ca merg colegii mei de birou (aproape toti) si o sa vad si eu fetze cunoscute.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Lasa si tu "buna dispozitie" acasa si bucura-te ca schimbi un pic aerul si mai ales ca mergi cu fete cunoscute e si mai ok.
Eu sa fiu in locul tau, tot alergand m-as duce

Cu ochelarii te-ai mai obisnuit? Sau inca iti pun bete in roate?

Mergi la inceput

Cu ochelarii e mai ok parca, dar tot mai ametzesc... e abia a treia zi. Ce-i rau e ca sunt ametita si cand ii port, si dup-aia cand ii dau jos. Mai nasol e ca am bubulitza mica la unul din ochi si mi-a zis doctora ca daca nu-mi trece cu alifia pe care mi-a dat-o intr-o luna, ma asteapta cutitul si mi-e o frica de mor.
Cu plecatul... cred ca o sa fie mai aiurea cu cazarea, o sa stam cate 2 in camera (aproape sigur) si cum toti colegii mei de birou (fetzele cunoscute) sunt barbati, o sa impart camera cu o fatza necunoscuta. Asta e, nu vreau sa fiu spargator de gasca. Pe de alta parte, sotzul cand i-am spus isi facea planuri sa vina dupa mine cu masina (el e plimbaretz de nu mai poate).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Pe de alta parte, sotzul cand i-am spus isi facea planuri sa vina dupa mine cu masina (el e plimbaretz de nu mai poate).

...asa sunt si eu plimbareata!

Cand m-am angajat nu faceam delegatii...dar dupa o jumatate de an am inceput...si sa te ti ca faceam cel putin o delegatie in fiecare in fiecare luna
...si ce sa fac m-am invatat asa
...acum sunt si mai plimbareata...nu stiu ce m-oi face cand o sa trebuiasca sa ma intorc acasa

De fapt sunt nascuta la Cluj...stau in Tg-Mures de 20 de ani...facultatea am facut-o la Bucuresti...sunt proprietara unui apartament cu 2 camere in Tg-Mures...iar eu stau cu chirie si lucrez in Germania ...cred ca asta spune tot!!!

EDIT: si nu supravietuiesc daca nu "beneficiez" de cel putin 2 concedii pe an

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Oana, despre tine cred ca se poate scrie o adevarata istorie
Deci in adancul sufletului esti o clujeanca de-a noastra
Si eu sunt plimbareata, n-am rabdare sa stau prea mult intr-un loc, pe cand sotzul meu e diferit, abia il scot din casa la o plimbare in weekend si asta dupa indelungi insistente. Eu m-as duce peste tot, dar n-am cu cine

Alynutza, 2 zile o sa treaca foarte repede, nici n-o sa te dezmecitesti bine si esti acasa
Si cu privire la ce ai la ochi, o luna te tine in alifii?! Dar ce-ai patit de s-ar putea sa nu treaca?
Si eu personal nu cred ca ajungi la cutit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

...vreau si eu o pauza mey fetelor!!!

Gio, sau..pardon..Zoe...fii barbato..ce naiba!!.....da' cand ti-o lipsi noptile de-acasa prin discoteci su pe la baierame..gagici..alea alea...ce-o sa faci?...o sa-l astepti in fatza blocului cu facaletzu'n mana?...las c-i prinde bine "societatea"

oana..taci cu concediile ca io-s pachet de nervi....al meu e obligat fortat sa-si ia concediu saptamana pastelui...ca deh dom'le se inchide firma si pleaca sefu' in concediu..cum sa lase prostii la lucru in lipsa lui...si uite asa...i se duc zilele de concediu..plus sesiunea..plus in vara ce-o sa-l mai "oblige"...anul asta...canci concediu cred ca vom avea.....

ma duc la o tziga...ca m-am enervat ...

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kitzy

Oana, despre tine cred ca se poate scrie o adevarata istorie
Deci in adancul sufletului esti o clujeanca de-a noastra

OF COURSE...clujanca 100% indragostita de Capitala

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia

...vreau si eu o pauza mey fetelor!!!

Gio, sau..pardon..Zoe...fii barbato..ce naiba!!.....da' cand ti-o lipsi noptile de-acasa prin discoteci su pe la baierame..gagici..alea alea...ce-o sa faci?...o sa-l astepti in fatza blocului cu facaletzu'n mana?...las c-i prinde bine "societatea"

...uite ca la discoteci nu ma gandisem ...misto de tot!
quote:
oana..taci cu concediile ca io-s pachet de nervi....al meu e obligat fortat sa-si ia concediu saptamana pastelui...ca deh dom'le se inchide firma si pleaca sefu' in concediu..cum sa lase prostii la lucru in lipsa lui...si uite asa...i se duc zilele de concediu..plus sesiunea..plus in vara ce-o sa-l mai "oblige"...anul asta...canci concediu cred ca vom avea.....

ma duc la o tziga...ca m-am enervat ...

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

...pe asta cu "elevii" in familie o stiu si eu ...ca doar am vrut sa mergem la Bucuresti da era domnul in sesiune ...vezi daca nu am fost in stare sa ne luam barbati acu n-avem decat sa "acceptam" sesiunile altora

...hai ca merg si eu la o tigara

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput