Miresele anului 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 17
Alynutza spune:
Kitzy drept e ca nu mi-a zis sa ma dau toata luna cu alifii, dar am inceput cu Kanamicina H si tot acolo e bubu (de fapt, in exterior abia se vede, dar daca trag un pic de ochi se vede o roshatza cat... sa zic un varf de carioca mai gros. Doctora s-a uitat la aparatul ala de-ti baga loampa-n ochi ca la interogatoriu si-a zis ca am ceva punctuletz de puroi (ma rog, eu nu-l vad cu ochiul liber), ca-l poate sparge dar nu-i ok si mi-a dat unguent: Kanamicina H si inca unul, zicea sa ma orientez in functie de pret. Sa imi dau de 3 ori pe zi si daca nu trece intr-o luna, sa ma duc la cutzit [iconcareisiroadeunghiiledegroaza]. Kanamicina n-a mers, asa ca azi m-am infiintat la mamarcie sa iau urmatorul unguent de pe lista, si sper sa treaca. O fi dezvoltat ceva rezistenta, ca mi-a aparut undeva in jurul nuntii (deci anul trecut) si ba trecea, ba reaparea.
Oana eu de cand lucrez am fost intr-o singura delegatie. Nu pot sa spun ca n-a fost fain, dar a fost scurta (am plecat joi dimi si m-am intors vineri dupa-masa), am zburat cu avionul, confort, conditii, etc, dar nici n-as merge o data la saptamana. Am o gramada de tabieturi (sunt mai rau ca o baba) si orice plecare de acasa ma da peste cap. Statul in America a fost o adevarata provocare, dar pe de alta parte si acum regret anumite produse pe care le gaseam acolo si aici nu (de genul Chocolate Grahams, Tropicana cu mandarine, crakers pentru mancat cu salata si imensa lor gama de produse low-fat, low-sodium, sugar-free).
Krelia lasa ca tot gasiti voi o portitza sa va faceti concediul cat de cat. Pe de alta parte, te inteleg perfect, e super nasol sa ti se impuna anumite perioade, desi chestia asta se practica si la case mai mari (de ex. verisoara mea care e directoare la o fabrica de tricotaje, in fiecare an concediile sunt fixe: Pasti, Craciun si 2 saptamani pe la sfarsitul lui august, cand fabrica se inchide).
Giova spune:
Am din nou copil .
Sa va povestesc...
la 10 am sunat, copilul meu era ok, a papat, a furta si cremvustiul colegului si era urcat pe masa.
La 11.40 eram acolo, el era afara la nisip, nici nu m-a bagat in seama, de abia l-am luat de-acolo. Mi-a zis educatoarea ca a fost super cuminte, ca i-a dat pupici, a marait putin cand i-a luat un copil o jucarie, dar in rest ok. E un mic nazdravan, care nu sta un moment in loc si care se urca peste tot. alpinsit il fac.
In drum spre casa, in taxi mi-a adormit, dar cum ne-am dat jos din masina s-a trezit si este asa de agitat, nici cum nu-l pot culca.
Eu am rezolvat o groaza de treaba: facturi, alocatia aceea care-mi venea de 2 ori, i-am luat un ghiozdanel in forma de pinguin, ciorapei, tetine, o groaza de bani am stricat.
e asa ciudat sa ma plimb de una singura prin oras/magazine fara el.
poze am pus la semnatura, nu sunt clare, ca deh...copilul meu nu a stat sa-l pozez ci inspecta zona de zor.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
krelia spune:
alpinist utilitar...ca am auzit ca se castiga bine in domeniu ...
da' si sa stai cu inima cat un purice cand o fi cocotzat la jde' mii de m altitudine...las...mai bine la discoteci
quote:
Originally posted by Giova
alpinsit il fac.
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Giova spune:
Aly ce misto ca pleci la predeal...nici eu nu sunt prea calatoare, nu mi-ar place o slujba cu delegatii.
Krelio , lasa mama ca vei trece si tu prin asa ceva. eu voi fi calita atunci.
Filmatul nuntii: nu m-au sunat, dar e clar ca nu ramane asa. au uitat ei sa bage material, ca cica au filmat mult si am vazut si eu. Pai cum sa nu am dansul mirilor? ii ia mama daca nu rezolva. dar nu-s ei asa, greseala lor e ca nu au verificat DVD-urile inainte sa le dea. si nu au vazut ce au facut angajatii.
Concediu: chiar aseara povesteam cu Clau. Nu stim inca nimic, ca va fi greu daca pleaca de la un salariu super bun si fix, la o chestie pe cont propriu. riscam mult, dar eu am incredere in el.
In aug. vom vizita un prieten din Franta la Brasov, asta cu siguranta. in rest...nu stim.
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Alynutza spune:
Gio in loc sa zici merci, ca alte mamici se plang ca li se rupe sufletul de copil cand il lasa la gradi ca boceste pruncul dupa ele de zici ca-i sfarsitul lumii...
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Gio in loc sa zici merci, ca alte mamici se plang ca li se rupe sufletul de copil cand il lasa la gradi ca boceste pruncul dupa ele de zici ca-i sfarsitul lumii...Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
...subscriu...ai un copil foarteeeee cuminteee
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Giova spune:
Aveti dreptate e un copil foarte sociabil, e cuminte, doar ca e argint viu. Nu sta o clipa locului, se urca peste tot, e baiat ce mai. Dar eu mi l-am dorit asa, nu am vrut unul tantalau sa fie tot dupa fusta mamei.
_
nunta noastra
Alynutza spune:
Ei, pai daca asa ti l-ai dorit si asa il ai, de ce te plangi? Iar ca nu sta locului, e normal, asa sunt toti copiii, energici, daca sta intr-un loc nu-i ok, inseamna ca e bolnav. (nu ma pot abtine sa nu ma gandesc ce discutii vom avea peste vreo 20 de ani, cand o sa fim in postura soacrelor-acrelor )
Giova spune:
Neatza!!!
Azi ofer eu cafeaua!!!
m-am trezit si mi-am trimis pruncul la gradi...... , nu sunt eu matinala, dar acum e musai si e un chin sa ma trezesc la 7.40.
Haideti fetele ca vine weekendul, mult asteptat!!!
O zi buna va doresc.
_
nunta noastra
Alynutza spune:
Neatza!
Gio tare buna cafelutza ta, mercic. Iar is cam plouata, ca am adormit tarziu aseara. Dar pacar totusi nu-s mai chiar asa apatica, sper ca-mi revin.
Ce bine ca vine weekend-ul! Mi-am programat iar o gramada de chestii... sa vedem ce reusesc sa rezolv.
Sa vedeti faza, ieri am fost la Cora... si azi dimineata cand m-am uitat pe bon am gasit o chestie pe care eu nu-mi amintesc s-o fi pus in cos/pe banda si nici nu am adus-o acasa. Ati patit asa ceva? Ce se poate face?