Miresele anului 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Oana scuze, nu stiu cum am citit, de ieri de cand mi-am primit ochelarii noi sunt ca o zuza ametita, cum imi pun ochelarii parca ametesc instant. Austrian Airlines mi-au placut si mie teribil, cu ei am zburat la NY, au fost un pic mai scumpi e drept, dar de diferenta de pret nu-mi acopeream bilet dus-intors de la Bucuresti la Cluj, asa ca a fost super ca ei aveau legatura directa la Cluj. Plus ca au fost foarte atenti, seriosi, bagajele mi-au ajuns toate si in buna stare. Asa-i la low cost nu-ti da nimic, nici mancare, nici apa, dar astea ti le poti lua tu. Oricum, astept impresiile.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

...asa eram si eu la inceput cu ochelarii
chiar m-am speriat ca au fost foarte scumpi si ma gandeam ca am aruncat banii pe geam ca ma lua cu ameteala cand ii purtam...da trece dupa o saptamana

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

O saptamana? Eu credeam ca ma obisnuiesc in 2-3 zile. Asta e, bine ca mi-ai zis la ce sa ma astept, ca de nu, maine o sunam pe doctora s-o iau la intrebari.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Alynutza, intr-adevar asa e cum zice Oana, cam intr-o saptamana te obisnuiesti. Si la noi venea lumea cu ochelarii inapoi dupa 2-3 zile ca nu-i puteau purta ca ameteau si le dadeam la fiecare acelasi raspuns. E cam incomod, dar asta e, o sa te inveti pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Vai ce draci am: m-am certat cu astia cu filmatul nuntii. nu mi-au pus dansul mirilor, si eu am platit 4 ore de filmat brut, ei mi-au dat aproape 3.
Cica verifica si ma anunta, dar ii e frica ca au uitat sa bage o caseta. doamne ce tampiti sunt!!!!
Cum naiba dau materialul si nu verifica? de ce tocmai mie mi se intampla? cu pozele mi-au facut tot alte dubluri. Noroc ca mi le-au lasat si pe alea si mi-au facut si pe cele care trebuie.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Poftiti la cafea, ceiutz si placinte bune si pufoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by kitzy

Buna dimineata!
Poftiti la cafea, ceiutz si placinte bune si pufoase

Auzi la ea, placinte... Pai e frumos ce-mi faci, cand eu cica incerc sa mai slabesc putintel? Hai, treaca de la mine acum, astea virtuale au un atuu grozav: nu ingrasa!

'Neatza!

Mergi la inceput

Alynutza, papa cat poti ca nu stiu cand te mai servesc...
Ca tot veni vorba de slabit si eu as da jos vreo 3-4 kg, alea sunt in plus numai ca no, e greu sa ma abtin de la mancare, ca mie daca mi-e foame tare nici nu pot adormi.Nici nu pot sa zic ca mananc mult, dar mananc foarte aiurea, nu prea pot respecta cele 3 mese esentiale ca la lucru de cele mai multe ori n-apuc sa pap nimic si cand ajung acasa sunt rupta de foame si iau ce apuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Sunt fara copil .
sunt la Clau la birou.
s/a trezit mancal-ar mama pe el singur la 7.45 cand i-am dat lapticul prin somn. Voios si vesel, am plecat spre gradi. acolo nici nu ne-a bagat in seama, s-a dus la jucarii, la dans si la urlat.
Cat am stat noi acolo sa semnam actele si sa platim a fost ok, cand sa plecam m-a pupat si mi-a facut cu mana si eu ca proasta. a si zis una dintre educatoare ca se acomodeaza mama mai greu decat copilul.
Pana acum nu m-a sunat, mai stau pana la 10.30 si sun eu.
Am asa un gol in stomac si parca ma doare inima...vai doamne ce greu e... . sper sa ma obisnuiesc repede.

Merg sa platesc niste facturi si sa rezolv cu alocatia, sa nu-mi mai vina si aici cele 2 mil.

Mai intru cum ajung acasa si pun si cele cateva poze pe care i le-am facut. nu a stat la pozat, asa ca...sunt cam naspa, cum l-am prins pe acolo.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata
cafeluta iau...da placintele nu, ca abia am slabit cu chiu cu vai 2 kg
Gio...naspa experienta cu filmatul, sper sa se poata rezolva pana la urma ca in final conteaza sa le ai, chiar daca nu la termen
...si nasa mea mi-a povestit aceeasi experienta in prima zi de gradi, dar s-a obisnuit dupa ceva timp! Iar acum sunt deja in grupa mijlocie

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Giova draga, lasa ca o sa te inveti tu si cu asta. Inceputul e mai greu. Vad ca el n-are nici o treaba, o sa-i fie bine printre copii si oricum e pe maini bune si asa te mai bucuri si tu de niste clipe de liniste.
Aspteptam pozicile si nu te mai necaji

Mergi la inceput